Home Gastvissers Strandvissen Boulevard Vlissingen

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Advertenties

Hey Peter.

Het was van 20 oktober alweer geleden dat Ik met Jan was gaan vissen en dan Van het strand af bij de boulevard te Vlissingen. En nu hadden Wij weer eens afgesproken Om het daar weer eens te gaan proberen en dan met afgaand water. En dan Ook nog met Een paar uurtjes met opkomend water eerst hadden Wij het zee aas besteld bij de Fam Dixhoorn En alleen maar pieren genomen om daar de vis mee te gaan vangen. Nadat ik van deze week had Gekeken stonden er veel vissers daar en dacht ik er wordt nu toch vis gevangen maar Vind het ook Jammer. Dat daar geen vangstberichten worden geplaatst op de site. Zodat andere vissers weten of het De goede kant uit gaat met de vangsten van het strand af. Toen Ik Jan had opgehaald tegen 14.30 zijn we Toen vertrokken naar Yerseke om het aas te gaan ophalen en zoals gewoonlijk zag de pieren er weer goed uit. En daarna naar Vlissingen toe om te kijken of Wij op onze stekkie konden gaan staan en dit was wel het geval.

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Er stond nog niemand maar ging wel veranderen toe het half getij was. De eerste onderlijn ging tegen 15.45 Richting het zilte nat toe en was het wachten op vis en die kwam pas tegen 17.30 en was een kleine Zeebaarsje.

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Een uurtje verder was het een kleine Wijting en toen werd het stil.

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Onderling houden Jan en Ik altijd een wedstrijdje Wie er deze avond ging winnen en houd je ook scherp aan de waterkant onderling heb Ik altijd gewonnen maar moest Deze avond. De overwinning aan me broer laten want die had totaal 13 stuks gevangen Ik zelf had er maar 8 stuks En deze vis waren twee aan de maat Wijting ook twee scharren 1 kleine zeebaars en drie kleine Wijtingen.

Strandvissen Boulevard Vlissingen

Wel viel het Op dat als er oosten wind is dat dan de vangsten enorm tegen vallen en dat ik niet weg ga meer en dit al drie keer is dan Opgevallen. Me andere vismaat Johan kon er niet bij zijn want die had een ontstoken knie beterschap er mee Maat en die Leg er even uit voorlopig. Mij camera was stuk en heb ik met de mobiel geprobeerd om wat foto’s er mee te maken van deze Dag en avond en hopelijk kunnen ze deze nog maken.

Groetjes De Zeehondetemmer Nico

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Henry > november 24, 2018

  Antwoord

  Hey Nico en Jan,

  Leuk om te horen dat jullie samen de boulevard in Vlissingen weer bezocht hebben. De eerste 2 uurtjes bijna geen aanbeten en daarna van de gehele avond met z’n tweetjes zo’n 20 tal visjes waarvan helaas ook de meerderheid ook nog ondermaats is, ja dan kun je inderdaaad zeggen dat de vangst tegenviel maar…..jullie zijn samen weer op visavontuur geweest en het is nou eenmaal niet altijd kermis. Een goede vangst met jullie volgende sessie!!!

  Groetjes, Henry

 2. Peter(Fishguppy) > november 24, 2018

  Antwoord

  Hey Nico, zou bijna het beste paard van stal vergeten! weer eens wat anders dan waarde, meer avontuur vind ik persoonlijk.
  Jammer van de te donkere foto’s, maar dat is met de gsm. Je hebt al heel goedkoop, een goede camera met flitser, maar het is altijd afwachten wat het doet, tijdens het vissen.

  Groetjes Peter

 3. Nico > november 24, 2018

  Antwoord

  Hoi Peter. Ook jij bedankt voor je reactie op me verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. hugo > november 24, 2018

  Antwoord

  Hello Nico en Jan,

  Aan het Boulevard vissen is altijd een leuke ervaring,te veel kleine wijting vangen is soms vervelend maar de aanbeten zorgen dan weer voor de nodige opwinding!toch ook nog wat panvis weten te verschalken,succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 5. jack jozen > november 24, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan toch mooi dat jullie weer samen zijn wezen vissen en de foto,s vallen nog mee ik heb zelf een toestel daar kan je alleen mee bellen . Maar het vissen is toch een raar iets de een keer vang je goed dan weer slecht,met mijn maat Henry samen hebben wij ook wel eens met oosten wind goed gevangen aan de kust want dan kun je wel super ver gooien,maar al bij al hebben jullie toch weer een fijne visdag gehad op naar de volgende hopelijk weer met zun drieen groetjes Jack.

 6. Nico > november 24, 2018

  Antwoord

  Hoi Hugo en Jack, Ook jullie twee bedankt voor je leuke reactie op me verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 7. Alain Tulleneers > november 26, 2018

  Antwoord

  heeey Nico & Jan
  Toch weer jullie hobby beoefend,ik vind het knap dat bij Noorden of oostenwind toch proberen een braadje panvis aan het zilte te onttrekken.Volgende keer volle pannen toegewenst.Grt.Alain

 8. Nico > november 26, 2018

  Antwoord

  Hoi Alain. Ook jij bedankt voor je reactie en wij gaan onze best er voor doen.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *