Home Gastvissers Strandvissen met Nico en Johan

Strandvissen met Nico en Johan

Advertenties

Hey Peter.

Hier is een verslagje van mij en dat wij gisteren zijn gaan Proberen vanaf het strand op de boulevard. Dat was met mij Maat Johan en de laatste keer was alweer op 7 februari toe geweest. Dus Was de planning op woensdag te gaan maar wegens werk omstandigheden Kon dat niet door gaan en dus dit toen op dinsdag gehouden. Eerst had Nog naar de fam.v.Dixhoorn gebeld om voor het zee aas te bestellen en alleen Maar pieren voor ons beide. Dat was geen probleem en toen tegen 15:45 kwam Johan mij op halen en zijn wij het aas gaan ophalen in Yerseke en werden Wij weer Zoals gewoonlijk vriendelijk onthaald door Mvr en Dhr v. Dixhoorn. Kort daarna Zijn we naar Vlissingen toe gereden naar de boulevard om vanaf het strand weer Eens te gaan proberen en de verwachtingen waren niet groot om wat te vangen Met dit weer he. Ook had de weerplazza toch nog redelijk weer afgegeven maar dat Kwam bedrogen uit later. Wij zijn begonnen tegen 17;30 en gingen de onderlijnen Richting het zilte nat toe en met afgaand water gevist en dat was pas tegen 21;30.

Strandvissen met Nico en Johan

Dus een mooi getij maar Wij kregen pas beet toen tegen 20:45 een drie kwartier voor Laag water en haalde ik toen mij eerste vis naar binnen een schar en kort daarna mij Maat Johan ook een schar.

Strandvissen met Nico en Johan

Strandvissen met Nico en Johan

En wij dachten nu ga het gebeuren ja maar niet met vissen Want Wij moesten gaan schuilen omdat het begon te regenen en ook onweer er bij. En dus hebben wij besloten om de hengels op de grond te leggen en zijn Wij gaan schuilen Tot de bui over was. Want veiligheid staat boven aan en nadat alles weer over was zijn we Nog even door gegaan en heb ik nog een mooie schar er bij gehaald en zijn we gestopt tegen 22;00 omdat Johan op tijd naar huis wilde en daar had ik geen probleem verder mee ook waren De krab massaal aanwezig. En hebben we toch weer eens van het strand gevist en dit doet een Mens ook al zeer goed zoute water. In ieder geval toch plezier gehad en daar ga je ook voor weg Onder mekaar heeft maar een paar foto’s kunnen maken maar dat komt de volgende keer wel goed Als dan gaan vissen en hopelijk met beter weer er bij. Wat de vangsten betreft, Johan twee scharren en ik zelf had er drie.

Groetjes van Nico de Zeehondetemmer en Van Johan ut Boske en met een vermelding nog er bij 10 min voor het einde kwam er weer een zeehond Voorbij zwemmen en doe Ik mij naam weer eer aan,

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 2, 2018

  Antwoord

  Hey Nico en Johan, wat een weer, zeg, zo te zien aan de natte pakken. Toch weer lekker gevist samen, ondanks de mindere vangst en je gaat toch voor het vissen en wat wil je dan nog meer, met oerdegelijk Hollands weer?

  Groetjes Peter

 2. Henry > juni 3, 2018

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,
  Een leuk verslagje van jullie vissessie.
  Een dagje aan het strand hengelen is niet te versmaden. Helaas ondanks het goede tij weinig vis en daarbij ook nog zeikweer!!!
  Het blijft echter vissen, hopelijk kunnen jullie de volgende visssessie enkele mooie tongetjes haken, leuk dat je net voor het einde nog ‘n groet krijgt van je naamgenoot!!

  Groetjes, Henry

 3. jack jozen > juni 3, 2018

  Antwoord

  Hoi stoere vissers dan hadden jullie toch wel een beetje pech ook met het weer maar je weet de aanhouders winnen he maar al bij al ook weer lekker uitgewaaid en je hebt niet hoeven te stofzuigen Ha.groetjes Jack.

 4. Nico > juni 3, 2018

  Antwoord

  Hey Peter Jack en Henry inderdaad lekker uitgewaaid doet een mens goed en bedankt voor je leuke reactie hier op.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *