Home Strijd der giganten Strijd der Giganten 2022

Strijd der Giganten 2022

Advertenties

Beste visvrienden,

voor dit jaar, voor de strijd der giganten, geen hoofdprijs meer, maar wel 2 oude soorten terug en gewoon alles dezelfde waarde. Ook de leukste selfie met vis en de mooiste en grappigste foto van het totaal aantal gevangen vissen, met visser erbij, dus wees creatief!

Strijd der Giganten 2022

Klassement:

Strijd der Giganten 2022
Vissoort: CM’s Naam: Foto:
Tong 39 cm Stefan/Henry 2022
Schar 30 cm Stefan 28-03-2022
Bot 34 cm Jack Jozen 28-03-2022
Wijting 38 cm Nico 29-02-2022
Geep 71 cm Nico 02-06-2022
Gul 37 cm Stefan 21-11-2022

Om mee te dingen naar een prijs, in de vorm van een hengelsport waardebon, moet je minimaal 5 vangstverslagen insturen dit jaar! De vis moet duidelijk op de meetlat, bij voorkeur een officiƫle meetlat of meetlint en dan geef ik dit als slecht voorbeeld, zoals ze niet meetellen!

Duidelijk op de foto, van begin tot eind, aan het begin van de meetlat, ik begrijp dat een vis spartelt, maar doe het dan opnieuw. De selfies met vis dienen horizontaal te zijn, alsmede ook de leukste selfies.

Ik wil graag iedereen een tip geven om de mooiste selfies te maken op een erg gemakkelijke manier! Op elke gsm of camera zit een zelfontspanner of timer.

Dit is de gewone fotocamera en op de gsm ziet het tekentje van timer er hetzelfde uit!

Je stelt je timer in op 5 of 10 seconden, dat leer je vanzelf en plaats indien je alleen bent, je camera/gsm op je viskoffer, met erachter een ankerloodje, om de stand te bepalen, indien je wel of geen stekherkenning wilt, druk op afdrukken, neem positie in de camera met vis en wacht tot hij afgaat! Het best vis je dan met reserve onderlijnen, vanwege tegengaan tijdsverlies!

Natuurlijk is dit maar een tip en moet u het ook niet anders zien!

Voor alle schrijvers, doe je best en ik wens jullie al, een sportieve competitie, vooral op een leuke manier!

Verder is er nog een prijsje voor het allerleukste verslag!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

13 reacties

 1. Gino > januari 6, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter,

  leuk initiatief wederom hoor !
  Ik ga dit jaar eens voor de grote vis, bwahh

  grtjs Gino

 2. Eldert > januari 6, 2022

  Antwoord

  Ha Peter ,
  Weer mooi opgezet man.
  Ik ga visvakantie aanvragen.
  Groet Eldert

 3. Gino > januari 6, 2022

  Antwoord

  Jeff,

  het is de onderarm….hihi

 4. Nico > januari 6, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter. Het is weer mooi opgezet van je DUS wij kunnen er weer tegen aan van het jaar. Met vele foto,s zoals van de vis en je zelf succes allemaal toegewenst. Gr de Zeehondentemmer.

 5. Henry > januari 6, 2022

  Antwoord

  Hallo Peter,
  Super dat je ook dit jaar weer wat prijsjes beschikbaar stelt voor de Fishguppy schrijvers.
  Dit is een booster om een verslag en eventuele begeleidende foto’s op een leuke en/of grappige manier met elkaar te delen. Uiteraard kun je geen wedstrijdje organiseren zonder bijbehorende regels maar met deze uitleg moet dat voor eenieder duidelijk zijn. Leuk dat je toch weer de moeite doet om ook in 2022 de Strijd der Giganten te verwezenlijken, CHAPEAU!!!!
  Groetjes, Henry

 6. Stefan > januari 6, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter, enorm leuk initiatief dit wederom, ook dit jaar een extra motivatie om zo vaak mogelijk te gaan en zonder iets te beloven, maar de geep, ja, dat moet ik toch ook eens gaan proberen, echter schouder aan schouder op de gekende stekken, daar pas ik voor, maar we zien wel, sowieso leuk!
  Groeten, Stefan

 7. Peter(fishguppy) > januari 7, 2022

  Antwoord

  Stefan, geep zwemt echt overal en plekken zat, dat schouder aan schouder heb ik nog nergens gezien, toen ik nog vaak op geep ging vissen aan Westkapelle en daar is echt veel geep te vangen en ook op de stranden in den beginne, nadat ze gearriveerd zijn.

 8. Jack jozen > januari 7, 2022

  Antwoord

  Hoi Fishguppy,es.
  In mijn reactie op Jeff met Visfileren .nl ben ik toch ook vergeten dat Peter nog een sponsor er bij heeft namelijk die Super Mario uit Sint willebord iedereen kent kent hem wel die toch ook een waardebon schenkt dus nog een prijs er bij .
  Hoi veul groetjes Jack.

  Dit bericht had ik verkeerd geplaatst bij Jeff

 9. Peter(Fishguppy) > januari 7, 2022

  Antwoord

  Hey Jack, maakt niet uit vrind, beter een keer teveel dan zoals sommige, die niet reageren.
  Grtjes Peter

 10. ies > januari 8, 2022

  Antwoord

  Peter wederom leuk dat je dat initiatief voortzet en Stefan, ook in het rijnmond gebied zwemt geep, de zeekant van de pier van hoek van holland en op slag maasmond (maasvlakte), daar heb ik zelf volgers gehad met kunstaas. Ik zou zeggen probeer het eens met dobber en zagertje of zalm( uhh niet de zalm volgens recept van J want dat is zonde)
  Groetjes Ies

 11. Jack jozen > januari 9, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter
  Ik had op bericht ook nog geen reactie gegeven maar het is toch geweldig dat er weer een giganten competitie is ik zal zeker weer proberen om het waar te maken dus mannen maak je borst maar nat Ha ,het toch ook geweldig dat Pedro weer voor elkaar maakt om het weer voort te zetten super.
  Heel veul groetjes Jack.

 12. Stefan > januari 10, 2022

  Antwoord

  Hoi Ies, Peter, heb er vroeger zat gevangen in Hoek van Holland inderdaad!

 13. hugo > januari 11, 2022

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Door covid heb ik veel berichten gemist niet gelezen en ook geen reactie op gegeven. Op deze ga ik toch reageren want weer slaag je erin om de schrijvers scherp te houden met dit mooie initiatief super man. Ga dit jaar proberen om de grootste bot te vangen ha ha.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *