Home Bootvis verslagen Tom, bootvissen Westerschelde

Tom, bootvissen Westerschelde

Advertenties

Vanmiddag samen met mijn jongste zoon nog een paar uurtjes gevist vanuit de boot op de Westerschelde Nog wat aas over van gisteren dus met dit mooie weer nog even gaan hengelen Als stek gekozen voor de 40 in de overloop van Hansweert en daar het anker laten zakken op 15 mtr water Het koste even wat moeite eer de visserij opgang ging maar daar kwamen ze dan toch, wat zou het zijn?

Dat is niet moeilijk natuurlijk   Wijting !!

Formaat was redelijk net aan de maat maar ook een paar mooie grote erbij je vangt van alles door elkaar klein, groot bot en schar Alhoewel de scharren de laatste jaren niet meer echt door komen naar hier, je vangt een enkeling meer niet Alleen de mooie maar meegenomen wat moet je met al dat kleine spul, dus we kunnen weer vis eten.

 

Gr Tom

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. ies > december 17, 2020

  Antwoord

  Hallo Tom,
  Altijd leuk om met je kinderen te gaan vissen maar uh eten jullie wel eens wat anders als vis? Maar alle gekheid op een stokkie was weer een mooi dag voor je. veel plezier in je volgende sessie/
  Groetjes ies

 2. Gino > december 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Tom,
  leuk weeral met die kleine het water op met je eigen boot, leuk verslag en foto’s . Het is idd triestig met de scharren je vangst ze nog raar of zelden…misschien op volle zee nog ? Ook krijgt de schar nauwelijks kans of tijd om het aas te nemen met de (kleine)wijtingen die overal opvliegen .
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. Stefan Groenheide > december 17, 2020

  Antwoord

  Hoi Tom, lekker bezig geweest met een stoere kleine man en lekker vis gevangen, mag/kan ie zelf de haken beazen? Ik kan het me nog voor de geest halen dat ik het moest doen voor het eerst, maar had als klein ventje al wat ervaring met regenwormen.
  Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.