Home Gastvissers Twee sessies

Twee sessies

Advertenties

Hé Peter en andere guppy’s,

Sorry ik ben eventjes de motivatie kwijt om te schrijven, hier en daar wat dingen lopen die wat aandacht kosten en zodoende is het er eventjes bij ingeschoten, komt wel weer terug. Uiteraard ben ik wel gewoon nog wezen vissen na de tweede pinksterdag met Stefan! Woensdag avond weer dezelfde stek op gezocht. Ik had nog een leuke klus zagertjes over van de maandag en ja zogezegd zo gedaan.

Rond 19:00 vertrokken naar de Westerschelde, helaas op de locatie kwam ik er achter dat het vaste plekje helemaal vol lag met boten…. ( Later bleek dat ze er vrijdag nog lagen .) Een 200 meter doorgeschoven, ook maar krap maar het moest te doen zijn. Het duurde een minuut of 3 en de eerste rammels waren er al en ook de tweede stok gaf al teken van leven! Zullen wel weer die #€(*!_& grondels zijn ..

Maar het eerste scholletje was een feit, klein maar beter dan die grondels en prima om mij er nee bezig te houden tot het donker is! De andere hengel bracht ook een stippelbeest maar deze had zeker weten z’n melkgebit nog ..

Klein maar fijn! De volgende worp weer een paar kleine tikjes maar dit werd zo’n rot Chinees maar met een tapijt schelpje ( ik denk dat dit een van de redenen is dat de schol daar ligt? Ze zijn er gek op )

We vissen weer verder en de hengels blijven bewegen, geen draai zonder vis! Voornamelijk scholletjes maar ook zo nu en dan een botje. Rond 21:30 een hele mooie klapper erop en voordat ik er erg in heb sta ik al te draaien…. Kak! Te vroeg. Nouja gewoon maar nog eens proberen er was nu gelukkig al een teken van betere vis! Niet veel later weer kleine tikjes en nu kon ik mijn geduld bewaren, zo erg dat ik eerst maar eens terug tikjes ging geven en dan is het erg leuk als je met de lijn in je hand nog reactie krijgt. Duidelijk een tongetje! Na een paar minuten toch maar gaan kijken en ja hoor! De eerste was een feit.

 

Mij hoor je niet klagen! Niet lang of weer een mooie tik op de hengel maar ook nu weer ongeduldig… Enthousiasme zal er nog afgevist moeten worden 🤣😂 later als ik groot ben! Hierna nog een paar tikjes gehad maar verder dan wat kleine schol en bot niet meer gekomen.

Rond 23:00 vond ik het weer mooi geweest en heb ik de boel weer bij elkaar gepakt. Hopen dat ze de volgende keer meer honger hebben!

De donderdagavond kreeg ik nog een bericht van een bekende ( stond een stuk verder) maar wist een leuke schol van over de 30 te vangen en een tongetje, de grotere zijn er dus wel maar krijgen nu denk ik ook de kans niet tussen al het kleine geweld ..

 

Jeff

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 13, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff, leuke sessie weer en toch een maatse tong, knap hoor!
  Ik weet wat je bedoelt, dat je motivatie ontbreekt, dat is bij mij ook, maar dan om te vissen, zal wel weer terug komen, maar doe nu ook liever andere dingen.

  Groetjes Peter

 2. Gino > juni 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff,
  toch nog een mooi verhaal opgesteld en de foto’s zijn ook prachtig !Idd de boten lagen er vrijdag ook nog hopelijk wordt dit niet de trend daar, pff. Toch weer mooi enkele favo visjes eruit gepeuterd en die tong natuurlijk dan kan de avond niet stuk.
  Op naar KIKA dag zaterdag!
  Succes nog verder.

 3. hugo > juni 13, 2022

  Antwoord

  Hoi Jeff,

  Toch een plezante sessie gevist met wat leuke scholletjes en een mooie tong erbij.
  Niet leuk dat je niet kon vissen op je vaste stek, maar zo verken je soms een andere en betere stek.
  Succes bij je volgende avontuur.

  Groetjes Hugo

 4. ies > juni 13, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff, ondanks het ontbreken van de zin in schrijven. wederom een top verslag om van te smullen, met een schitterende selfie van een mooie tong en een vreemde, wie is die kerel, ernaast. Dit zijn echt de mooie avonden met rammelende toppen. Uiteraard voor je volgende sessie meer maatvis toegewenst.
  Groetjes Ies

 5. Stefan > juni 13, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff, missie geslaagd en nog een mooie ook!
  Gaat vast nog beter worden de komende tijd! Vanwege de benzineprijzen laat ik deze stek eventjes links liggen de komende weken…
  Groeten, Stefan

 6. Eldert > juni 13, 2022

  Antwoord

  He Jeff
  Nu snap ik dat de motivatie ontbrak . Maar toch een leuk verslag er van gemaakt. Die vissen worden alleen maar groter .
  Succes de volgende ronde.
  Groet Eldert

 7. Nico > juni 14, 2022

  Antwoord

  Hey Jeff. Leuke foto’s gemaakt van je vissessie en daarvan ook een mooi verslagje er bij. Vooral van die Tong en Schol he. Voor de volgende keer succes weer alvast toegewenst.

  Groetjes. Nico

 8. Jack jozen > juni 15, 2022

  Antwoord

  Hallo Jeff.
  Mooi verslag je hebt daar al zo dikwils geprobeerd op de schol ik denk ze ergens anders verder door groeien .Maar de mooie tong maakte toch het plaatje compleet op naar de volgende sessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *