Home Gastvissers Vissen aan de Waterweg, Henk

Vissen aan de Waterweg, Henk

Advertenties

hallo peter

zaterdag om 13.00 uur aangereden naar maassluis om aas te halen men had hier geen aas meer dan door naar van leeuwen in vlaardingen ook zij hadden geen aas meer het kwam door de storm van de dinsdag ervoor ,men had te weinig aas kunnen steken wat nu? de medewerker van van leeuwen bood aan eens rond te bellen waar nog aas verkrijgbaar was na een paar minuten kwam hij terug ,ik kon nog wat aas krijgen in monster op naar monster hier kon ik nog 6 ons zagers kopen weer snel terug naar vlaardingen waar ik wilde gaan vissen het was inmiddels 16.30 uur hoog water om 17.25 uur er zat een visser die op de gehele middag een botje had gevangen ik vang eigenlijk meteen een bot daarna is het lang rustig na 19.00 uur vang ik een tong er volgen er nog 3,en 1 botje om 21.00 uur besluit ik naar de caravan te rijden de brug naar hellevoetsluis is afgesloten ,en krijg te maken met een omleiding waar ik normaal 1 uur rijdt , heb ik er nu 2 nodig dit was me het dagje wel

zondag morgen ga ik eerst pieren steken ,het is een lekker weertje. 0m 14.30 uur rijdt ik weer richting vlaardingen, om 16.59 hoog water weer rijd ik er erg lang over , vanwege het verkeer om om 16.15 uur ben ik er dezelfde visser van gisteren is er ook weer, en nog een visser uit breda beide hebben nog niets gevangen beide vissers gaan om 18.00 uur naar huis ik heb tot dan 1 klein botje en een mini tongetje gevangen tot 19.00 uur gevist ,ik begon door en door koud te worden na geen beet meer te hebben gezien, maar snel ingepakt en naar limburg gereden hopelijk volgende keer beter

groet henk 1 van de drie limburgers

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > november 2, 2014

    Antwoord

    Hoi Henk, het is niet altijd de zon die schijnt, he?
    Wel pech hebben!

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.