Home Zeevissen in Denemarken en buitenland Vissen in Denemarken(Nyborg)

Vissen in Denemarken(Nyborg)

Advertenties

Zaterdag 25-10 stond er weer een visvakantie op de planning, voor mij een jubileum als het carnaval zou zijn, voor de 33ste keer naar Denemarken! Ditmaal weer met ons Marian, wat toch altijd iets speciaals heeft! We gingen weer richting Nyborg, naar het huisje waar ik eerder met Leon verbleef en ook al met ons Marian, dus dat wil zeggen, dat het goed bevalt! De week ervoor en erna ging helaas niet, dus moesten we deze week nemen en dat wil zeggen, laag water laat in de ochtend, omdat ik een ochtend mens ben, zou het alleen in de ochtend vissen worden en voor de rest gewoon lekker vakantie houden! Vooraf onze sponsor Partyservice/slagerij RonTak bezocht, om het nodige in te slaan.

Om 1 uur in de ochtend loopt de wekker af en onze voorbereiding was perfect geweest, dus al om 01.30u rijden we en het gaat voorspoedig, alleen een hoop regen onderweg, maar dat had weer online ook voorspeld, de hele week grote kans op regen, maar wie Langeland en Funen kent, weet dat je jezelf daar niets van aan moet trekken, het veranderd elke paar uur! Onderweg een paar stops gemaakt om te vullen en te legen.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan weer rijden in de aanhoudende motregen, wat niet echt prettig rijd en rond half 10 zijn we bij het huisje, wat erg koud aanvoelt, dus snel de speksteen kachel aan en al snel is het aangenaam.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

We pakken alles uit en installeren onze dvd speler, die we zelf hebben mee gebracht en eten een broodje overheerlijke hamburger, van Ron Tak.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Met een sapje erbij natuurlijk! We doen in de namiddag wat boodschappen bij Lidl, welke op een steenworp afstand zit en daarna kijken we een Dvdtje van Fc De Kampioenen, waarvan we de box bij hebben. We brengen de middag gezellig door en al snel is het avond en voor we het weten liggen we vermoeid in de koffer en droom ik van zondagochtend, van de mooie schollen die ik ga vangen! We hebben afgesproken, dat ik ga vissen als ik wakker ben en dat ons Marian naar mijn toe komt wandelen, wat slechts een paar km is en ik neem broodjes mee, zodat we tegen de middag samen kunnen eten.

DAG 2: Tegen half 5 ben ik wakker en ons Marian blijft liggen en ik doe de gebruikelijke dingen, die de meeste mensen doen, als ze wakker zijn en ook smeer ik 6 broodjes met kaas en dergelijk en tegen 6 uur sta ik op misschien wel de beste, of 1 van de beste kantstekken van Funen-Langeland en begin met vissen en ik heb op deze stek inmiddels al zoveel ervaring dat ik weet, dat de gullen in het donker en schemer tussen de stenen azen, dus ik ga hiervoor, maar helaas zijn alle gulletjes die ik in het donker vang ondermaats.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Maar net na half 7 is het al zo goed als licht en ik ga op afstand vissen en dat gaat weer lekker, met de Zuidwesten wind, die je hier in de rug hebt en al snel heb ik een doublet schol en schar te pakken, waar ik helemaal gelukkig mee ben!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Inmiddels komen er een paar Denen naast mij staan en zij vangen helemaal niets, omdat ze niet verder dan een meter of 30 kunnen werpen en ik vang maar door, de ene na de andere, van alles wat en de Deense mannen zijn erg blij met de botten die ik aan hun geef, het maatse gulletje gaat mee, voor morgenavond in de Paella.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan ineens een knal op de linker hengel en wat gaat ie lekker te keer en een Polak is het resultaat.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Inmiddels komen er ook drie Duitsers rechts van mij staan en ze staan er van te kijken, dat ik al zoveel vis in de emmer heb, die inmiddels aardig vol aan het lopen is, met leuke scharren, schollen en Polakken, welke ik er drie op rij vang.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan komt tegen 11 uur ons Marian er aan gewandeld en ze rust even uit achter in de kofferbak en ze heeft een jas aan, die voor ons beide emotionele waarden heeft.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan eten we en drinken een bakje en we spreken af, om in een half uur op te ruimen, zodat de Deense jongens, de laatste 2 uur voor hoog, nog op mijn plaats kunnen zitten, die helemaal niets hebben gevangen. Zou hier de veel besproken badkuip op 100 meter liggen?

Ik werp voor de laatste maal in en geef de Denen alvast een seintje, dat ik ga opruimen en als ik ga indraaien, hebben ze weer geluk, ik vang een triplet van Bot, schar en schol en de bot mogen ze weer hebben, inmiddels de zevende!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Als toefje op de room, zit aan de laatste hengel nog een schol van ruim 36 cm, wat het totaal van schollen op 6 brengt vandaag, niet echt super, maar ben wel blij met het totaal!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

De Duitsers hebben nog steeds geen vis en zijn volgens mij blij dat ik weg ga, ze kunnen het niet meer aan zien.

Ik neem afscheid van de erg vriendelijke Denen en maak bij thuiskomst nog een plaatje van mijn totaal.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Het was geen slecht resultaat voor een slecht getij! Ben benieuwd voor de rest van de week, ook wat het weer betreft, vandaag was het trouwens erg lekker visweer, op de wind na, maar die hadden we gelukkig in de rug en dan met de auto voor je, dan is het al snel goed. Ik fileer de Polakken en het gulletje fileer ik voor morgen in de Paella en gaat in de koeling, zodat het kan afsterven. Na de middag doen we een toerke met de auto en halen we aan Tarup een paar zakjes kachel hout en maken een wandeling en zoals iedere dag, gaan we al vroeg in de avond slapen, na een vermoeiende dag.

DAG 3: Vandaag ga ik weer vol verwachting vroeg op stap en ben weer voor het daglicht op de stek, er staat veel wind, meer zuidelijker dan gisteren en de zee is ruwer. De donkerte en schemer, geeft hele mooie doorbuigers, maar ze hangen niet, alleen weer wat kleine gulletjes en in het licht begin ik weer met een doublet schol/bot, maar er staat niemand anders, dus de bot mag weer zwemmen.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Even later een doublet bot/schar en nog een leuk gulletje, wat ook nog bij de paella kan vanavond.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan is het in een keer klaar, totaal niets meer en zo tegen een uur of 9 begin ik het koud te krijgen en besluit maar op te ruimen en dan zit er toch nog een bot aan.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Om half 10 ben ik weer bij het huisje en drinken we samen koffie en maken een tripje naar het centrum en kijken een beetje rond in de haven, maar ook hier vinden we het veel te koud, dus gaan we nog even naar Lidl om zeevruchten en daarna weer naar huis, waar ik bloedworst van de bekende slager maak met gebakken appeltjes.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Mmmhh, wat is dat weer lekker, niet normaal. We drinken wat en na een uurtje, doe ik een slaapje en ons Marian gaat een beetje wandelen en als ik er weer uit ben, voel ik me weer fit en doen we weer een thuis bioscoop en in de avond maak ik overheerlijke Paella, met verse gul erin.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

We krijgen bijna spontaan en simultaan een orgasme, zo lekkerrrr! Ik maak na het eten mijn materiaal in orde, want morgen ga ik proberen gullen te meppen. Na een drankje, gaan we weer bijtijds naar bed en ik slaap zo onrustig, niet normaal meer, slechte of goede voor tekenen?

DAG 4: om half 5 loopt de wekker af van mijn telefoon en vlug de nodige dingen gedaan en tegen kwart voor 6 sta ik op de stek en ik gooi beide hengels in en gewoon gelijk beet, niet normaal, maar ik moet eerst mijn reserve onderlijn beazen. Ik draai eerst de rechtse in en die brengt een ondermaats gulletje.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Daarna 2 keer een doublet met gulletjes van voor in de 40, waarvan ik er 3 houd, omdat ze geslikt hebben.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Het is veel te snel licht en ik vang me lens aan ondermaatse gulletjes, geen enkele maatse meer en tegen 8 uur houd ik het voor gezien en maak snode plannen voor morgen!

Bij thuiskomst, ontbijt ik voor het eerst samen met mijn vrouw, die juist uit bed komt en ik maak eieren met uitgebakken dikke  Belgische lappen ontbijtspek(lardee), wat top smaakt!

We doen weer een toerke en halen nog wat kachelhout, want dat gaat hard hier, die kachels in Denemarken zijn allemaal van hetzelfde, branden heel goed, maar zijn nauwelijks te temperen en het hout vliegt er doorheen! Voor de rest een leuke dag mety voor de buis hangen, met hapjes en drankjes erbij, wij vermaken ons wel en lijden geen honger en dorst. Ik vertel mijn vrouw dat ik er morgenochtend om 3 uur uit ga en zet dit op facebook en krijg gelijk het advies van vriend Kees van Zeevissen in Langenland, om gewoon een nachtje door te harken, lijkt me wel wat, maar gaan we toch maar niet doen. Ik ga gelijk na het avond eten naar bed en kom er gewoon om half 10 even uit voor mijn medicatie en daarna slaap ik verder en ik heb zo’n geweldige droom, zou hij uitkomen?

DAG 5: Om 3 uur loopt de GSM af en ik ben gelijk klaar wakker en doe ik normaal 3 kwartier over mijn ochtend dingen, nu ben ik binnen het kwartier klaar en ik sta net na 4 uur op de stek en besluit om met maar 1 hengel te vissen, als het weer zo lekker gaat.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Mijn leeglopers zijn vandaag 6 dagen geleden gestoken en zijn gewoon nog perfect om mee te vissen, evenals de zagers, zonder dat er zeewater aan te pas is gekomen, volgens een nieuw persoonlijk recept voor de leeglopers!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Als ik mijn hengel heb in geworpen en een beetje strak wil draaien, voel ik hem al bonken, wow, wat is dat? Vlug mijn 2e lijn aan azen, zodat ik snel kan wisselen en draaien maar. Ik begin met een doubletje van net aan de maats.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan gaat het snel, bijna allemaal doubletten en best veel maatse, tot voor in de 50 cm, maar helaas ook veel net ondermaats en die blijven voor 50% drijven, omdat ze allemaal zo ontieglijk diep geslikt hebben, erg jammer!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Het is erg inspannend, telkens 2 van dit formaat van 100 meter te moeten halen, maar een geluk, dit is geen waterweg, dus geen gesleur en gewoon binnendraaien, zonder dat hij vastloopt, zo lekker vissen dit! Om 6 uur komen er mensen, die in het huis gaan en vertellen mij, dat ik om 7 uur weg moet zijn, omdat er een evenement is vandaag en ze hebben de volledige parking nodig, wat ik persoonlijk geen probleem vind en om 06.15u ruim ik op en heb dan 14 gulletjes tussen de 40 en tegen de 55 cm aan.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Bij thuiskomst ligt mijn vrouw nog lekker op haar bed en even later ontbijten we weer gezellig samen en daarna fileer ik de gullen en doe 7 pakjes met 4 filets in de vriezer, die we zelf hebben mee genomen.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Daarna haal ik wat slaap in en in demiddag toeren we weer wat af en doen onze dagelijkse dingen en hebben het gezellig. Morgen gaan we weer maar gewoon aan de pier vissen.

DAG 6: Vandaag gewoon op het gevoel uit bed en net na 6 uur ben ik wakker en voor ik eruit ga, feliciteer ik mijn allerbeste maatje met onze 27ste trouwdag en we knuffelen ff lekker en dan ben ik eruit en doe mijn dingen en ik ga er vandaag een lange sessie van maken, omdat ik nog wat leeglopers heb en een berg zagers en ook nog gezoute pieren, dus boterhammen gaan mee, voor mij en mijn vrouw en ons Marian komt later weer te voet. Ben juist al het licht begint te worden op de stek en sta al erg snel te vissen, omdat alles gewoon klaar in de auto ligt, zodat je eigenlijk alleen de hengels hoeft in elkaar te steken en aas aan de lijntjes en weg ben ik!

De eerste beet is al snel en ik vang een doubletje van ondermaatse gul en een mooie schar.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Vandaag is het de 7e dag voor de leeglopers en nu komen ze wel op hun einde, maar daar ga ik aan werken, voor de volgende keer, dat ze nog een dag langer mee gaan, maar dan moet ik er wel meer mee nemen ook!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

De gezouten leeglopers hebben het ook de gehele week redelijk gedaan, vooral voor de grootste scharren. Dan komt er een oude bekende, Fynn, een vriend die ik nu voor de 3e keer ontmoet, hij komt lekker dicht bij mij staan, links en rechts van mij plaatst hij een hengel en dan kunnen we lekker kletsen. Er komt nog een andere Deen een beetje rechts van ons staan en dan staan we met zijn 3 en zo zou het blijven. Ik vang regelmatig een ondermaats scharretje, het is niet wild vandaag en zo’n lekker weer, tegen alle berichten in, volop zon en bladstil. Ik vang enkele grote botten waar Fynn blij mee is, want zijn vrouw vind ze erg lekker en ik weet zelfs een triplet te vangen.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan is ons Marian er ook om 10 uur en omdat het niet zo goed gaat en onze trouwdag is, besluiten we rond half 11, maar op te ruimen en dan kan Fynn ons plek helemaal innemen en als ik de laatste hengel indraai vang ik nog een schar van 27 cm en die mag Fynn ook hebben en ik geef hem ook nog een paar onderlijnen van mij, om te proberen en daar is hij heel blij mee en wil er de volgende keer als ik kom, een aantal overnemen van mij, wat erg leuk is. Ik was de enige met vis vandaag. We nemen hartelijk afscheid van onze vriend en gaan snel in het huisje onze boterhammen opeten en besluiten vanmiddag eens naar Odense te rijden, om daar eens wat te winkelen, maar het centrum van Odense valt vies tegen en we zijn al snel weg en bij toeval komen we de bekende hengelsport winkel Go Fishing tegen en besluiten onze voorraad kunstaas voor de zeeforel, eens aan te vullen, mocht het er ooit nog eens van komen om daar op te vissen, ben ik in ieder geval goed voorzien, ook koop ik een erg goed fileermes en dan zijn we weg, inmiddels is het al laat in de namiddag en we besluiten eens bij Mac Donalds in Nyborg binnen te gaan en we staan te kijken van de service, precies zo snel als bij ons en wat een drukte. De Denen zijn gek op fast food, want hier zijn 4 van die zaken, met Fast Food en overal even druk, als je er voorbij rijd! Dan thuis maken we er nog een feestelijke middag van en zo komt de voorlaatste dag ook alweer ten einde.

DAG 7: Vandaag als ik om 4 uur wakker ben, sta ik te twijfelen wat te doen, toch maar naar de pier, gul heb ik meer dan genoeg in onze vriezer. Als ik mijn hoofd buiten de deur steek om weg te gaan, krijg ik schrik van de harde wind, maar ik ben eruit en ga toch maar vissen. Op de pier aan gekomen, klotsen de golven over de keien en staat de wind zuidoost en hier pal op de kop, dus de auto dwars, de spullen eruit en vissen maar, links van het kopje, waar het beduidend rustig is! Het zou de ochtend worden van de kleine gulletjes kort onder de kant, waar je niet echt vrolijk van wordt!

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Als het licht is geworden vang ik ook een scharretje en worden de gulletjes iets groter, maar het loopt niet over en het regent ook lekker door, voor de eerste dag deze week.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Dan komt er nog een waterig zonnetje koekeloeren, zodat ik wat kan drogen en vang nog enkele maatse botten, maar die hebben geluk, ik ben maar alleen aan het vissen, niemand om ze aan te geven.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Ik ben het al heel snel beu als het wer gaat regenen en ruim alles op, de hengels en statief gelijk in de foedralen, dan zijn we daar vanaf en dan ga ik naar mijn vrouw en we besluit, de andere kant van het centrum van Nyborg te gaan bekijken en tot onze verbazing komen we uit bij de Fotex, een groot warenhuis, waar ze echt van alles verkopen, van tv’s tot de allerkleinste dingetjes en mijn vrouw neemt hier een hele grote foto lijst, waar 12 foto’s in kunnen en zij is ook weer blij, net als ik.

Thuis bakken we nog pannekoeken later in de middag.

Visvakantie Nyborg met ons Marian

Lekker met Jam.

Daarna ruimen we alles op en laden de auto, inclusief onze vriezer, omdat er buiten ook stroom is. In de avond maken we een knapzak klaar voor onderweg naar huis en eten we nog soep met boterhammen en zetten mijn GSM op 1 uur van nacht en gaan slapen. Om 1 uur zijn we op en na een bakje en de meterstanden te noteren gaan we rijden.

We hebben nog nooit zo een rustige nacht gehad, met het verkeer, lekker door kunnen rijden en om half 10 staan we weer op onze oprit en alles is weer voorbij, maar veilig en leuk thuis komen heeft ook zijn charmes!

Het was weer een top vakantie en hopelijk hebben we er nog vele? Was wel jammer van het getij, eigenlijk maar 2 echt goede visdagen gehad, maar we gaan niet alleen voor de vis, die vang ik hier ook! Voorlopig is dit huis tot begin mei verhuurd, dus hier kunnen we niet meer terecht deze winter. Maar 30 mei, ga ik weer eens een keer naar Langeland, bij Haus und Boat, dus iets om naar uit te zien!

Groetjes Peter

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

18 reacties

 1. Raf > november 2, 2014

  Antwoord

  hoi Peter en Marian
  zo te lezen hebben jullie weer een leuk weekje achter de rug. Gezellig met ze”n tweetjes.
  Tof dat je aan die Duitser eens hebt laten zien hoe het moet he !
  Ik ben er helemaal jaloers van geworden.
  vooral die grote schollen vind ik de max.
  Jullie batterijtjes zijn weer helemaal opgeladen.
  grtjs
  Raf.
  ps: dat receptje voor die leeglopers mag je me
  wel eens verklappen :-))

 2. Paul > november 2, 2014

  Antwoord

  Nou dat was weer een heel verhaal Peter! Goed te lezen dat jullie zo’n goeie vakantie hebben gehad, en man man wat een mooie schollen!

  Gr.

  Paul

 3. huib > november 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter en Marian,
  Geweldig echte levensgenieters zijn jullie. Mooie vangsten gehad!

  Huib

 4. zeehondentemmer > november 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter en Marian.
  Wat een prachtige foto”s van je en ook van je mooie verslag.Gelijk hebben jullie dat je er op tijd uit trekt en om te vissen en genieten.

  Groetjes Nico

 5. jack > november 2, 2014

  Antwoord

  mooie verslagen peter jullie hebben weer een hoop energie opgedaan mooie foto,s jullie horen daar onderhand bij de deense invertaris dit nemen ze in iedergeval niet meer van je af de reisverslagen kun je mooi inbundellen dat zouden echt mooie reisverslagen worden, en nu de hengels maar weer klaar maken voor hier we zien elkaar wel weer gr jack

 6. Johan > november 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Super wederom met mooie foto’s.
  Hoop volgend jaar dr ook eens heen te gaan, lijkt me super daar van de kant af.
  Als de gezondheid mee gaat werken gaat t misschien nog lukken ook, vooralsnog maar afwachten

  groetjes

 7. Kees Michielsen > november 2, 2014

  Antwoord

  Hey maat,

  Ik heb er ook weer een hoop werk mee gehad om jouw verslag ook op de site http://www.zeeevissenlangeland.nl te plaatsen!

  Het is weer een mooi uitgebreid verslag meet veel foto’s!
  (Kun jij zelf ook de kwartaalprijs winnen?? 🙂 )

  Volgend jaar zit ik met Ingrid laatste week mei en eerste week juni in Spodsbjerg, moeten we elkaar daar zeker eens opzoeken!!

  Groeten,
  Kees

 8. Frank > november 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Leuk om met Marjan een speciaal reisje te maken om jullie huwelijksverjaardag te vieren.
  Die Deen “Fynn” zal ook wel blij zijn met je superlijntjes,hij zal dan wel een echte strandhengel moeten kopen om in die badkuip te kunnen werpen.
  Weer leuke foto’s en zo te zien lekker relax gevist.
  Top makker, geniet van elke visdag met het vrouwke erbij dat is echt super.
  groetjes Frank

 9. leon > november 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter en Marian,

  Haha bekende plekken, ja meer heb je niet nodig daar he!
  Leuk verslag , kreeg er meteen weer zin in!
  Mooie vissen gevangen , leuk zo samen en weer nieuwe energie opgedaan!

  Ook nog kunnen genieten van de blote zwemman daar op je plekke haha!

  Groetjes Leon

 10. Richard > november 2, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter en Marian,
  Wij zijn ook die plek geweest op het puntje wij zijn daar met 6 mensen wezen vissen de vangsten waren slecht 30 scharen in 3,5 uur . Maar misschien lag dat aan het weer veel wind en stroming. Als je wilt kun je op Facebook naar onze pagina kijken Zeeland fishing team on tour.

  groetjes Richard.

 11. Henry > november 3, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter en Marian,
  Fijn om te horen en te zien dat jullie met zijn tweetjes genoten hebben van jullie visvakantie in Denemarken. De prachtige gulvangsten doen denken aan de vroegere tijden in ons natte kikkerlandje.
  Hopelijk kan ik deze winter samen met mijn maatje Jack ook nog enkele van zulke mooie gulletjes in Nederland op de kant takelen.
  Mooie visverslagen met prachtige foto´s
  Ga zo door.
  Groetjes, Henry

 12. Werner > november 3, 2014

  Antwoord

  Hey Peter,

  Leuk verslag.

  Mooie trip, je vangt toch altijd vis he..of het nou in Nederland is of Denemarken!

  Groetjes Werner.

 13. Simon (Scheveningen) > november 3, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter en Marian,
  Mooi verslag weer!
  Er even heerlijk tussen uit geweest met z’n tweeën! Het weer is dus ook best wel meegevallen en voorlopig heb je dus weer genoeg vis om heerlijke kibbelingen e.d. van te maken. Fijn te horen dat jullie het erg gezellig hebben gehad!
  Groetjes,
  Simon

 14. Jan > november 4, 2014

  Antwoord

  Schitterende foto’s Peet en weer een mooi verhaal . Groetjes uit Rotterdam….

 15. Luc > november 4, 2014

  Antwoord

  Hallo Peter en Marian,

  Mooi verslag van een visrijk en gezellig uitstapje met jullie beiden. Dikke proficiat met jullie huwelijksverjaardag. Doe vooral zo verder man.
  Groeten, Luc

 16. hans de bruijn > november 5, 2014

  Antwoord

  hoi Peter en Marian.
  Wat is het dan toch mooi als je een vakantie kan koppelen aan de grootste passie die je hebt en dan ook nog goed vangen kan niet beter.
  Groeten Hans

 17. Finn Dons > november 9, 2014

  Antwoord

  Hey Peter

  Hope you and your wife hat a safe journey home.
  It was nice to meet you and your wife again
  After you had gone, I cought a 53cm Kabeljauw ( in Danish TORSK) 1,5 kg on your rig

  Is it possible to order 50 of the arms of the rig or less – the rest I make myself
  I don`t know how many you have?
  My friend in Nyborg have tried it yesterday, and is also interested – it was very good he said

  Please give me a good price incl shipping
  And your account nr. And swiftcode then I will send your money

  My name is Finn and not Fynn

  But you couldn’t not know

  I have read your story from your stay in Nyborg and seen all your pictures

  Finn

 18. Peter(Fishguppy) > november 9, 2014

  Antwoord

  Hoi iedereen,
  hartstikke tof, zulke leuke reacties!
  Finn, mail is on his way!

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *