Home Gastvissers Vissen Westerschelde .

Vissen Westerschelde .

Advertenties

Hoi Peter en visvrienden,

heb nog getwijfeld of ik er een verslag zou van maken !

In de loop van de week begon het weer te kriebelen dus plannen gemaakt om op vrijdagavond te gaan. Natuurlijk weer aas besteld bij ondertussen de gekende leverancier Dixhoorn in Yerseke. Aan het aas heeft het niet gelegen dat was weer toppie. Dan naar de Westerschelde getuft…bij aankomst al gelijk een probleem op de stek lag het er vol met boten dan maar verder door gereden op hoop van zegen. Nou die “zegen”is er nooit gekomen! Ik vang een 10tal echt kleine botjes en een grondel, geen foto`s van genomen ze paste allemaal in mijn hand…pff. Ik had daar toch ook echt mijn hoop gezet op de tong…zou het dan weer zo een jaar worden?? Ik hoop echter van niet dat we ons toch wat kunnen amuseren met die scheefsmoelen! Wat ik ook probeerde het hielp echt niks, ver iets korter, wapper en afhouders.

Succes aan iedereen.

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 11, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, toch weer lekker de wind door je haren laten strijken, whaha.
  Nooit geschoten, zoals ik is altijd mis en zo blijf je toch een beetje aan de gang, maar ik verwacht dat op die stek, gewoon de tong weer massaal komt, in de nazomer, maar ik weet het natuurlijk ook niet, het is maar een gok?
  Dixhoorn altijd fantastisch aas, jazeker en ook de goedkoopste!
  Beter voor de volgende maal!

  Groetjes Peter

 2. Stefan > juni 11, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino, lekker even wat frisse lucht geproefd, jammer van de vangsten, maar toch wel wat visjes gezien. Het kan alleen maar beter worden.
  Suc6 de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 3. ies > juni 11, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, toch top dat je het weer met ons deelt, Het kan tenslotte niet altijd feest zijn, hoewel…… zou ook wel eens een maandje leuk zijn. Maar je hebt de toppen zien bewegen en dan is het een verassing wat je naar boven takelt en laten we wel wezen, tussen kop en staart zit toch vis. Voor de volgende sessie wens ik je een bak maatse tongen.
  Groetjes Ies

 4. Nico > juni 11, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Jij ben er toch weer lekker er op uitgeweest en dan toch nog wat vangen. Dat het klein spul is kan je verwachten nu. Je heb toch in ieder geval een klein verslagje verstuurd zodat de andere vissers er wat aan hebben. Wij mijden nu de Westerschelde omdat het niet te vertrouwen is om daar de vis op te eten in verband met die [ pfas ] Voor de volgende sessie heel goede vangsten toegewenst en hopelijk met de scheef smoelen op de foto.

  Groetjes. Nico

 5. Eldert > juni 11, 2022

  Antwoord

  He Gino
  Geen bericht is goed bericht maar wel een bericht is super bericht. Je hebt ieder geval vis in je handen gehad . Die grote komen vanzelf . Veel succes de volgende ronde .
  Groet Eldert

 6. Henry > juni 11, 2022

  Antwoord

  Beste Gino,
  Toch efkes de kriebels met wat Westerschelde water van je lijf kunnen spoelen. Ook jij hebt nu ondervonden dat het momenteel vissen is in ’n kraamkamer. Als de grote vis nog niet aanwezig is kun je ze simpelweg ook niet vangen zelfs niet met het beste aas dat verkrijgbaar is. We kunnen het best voorlopig onze kriebels en jeuk verdringen door het drinken van enkele glazen koele pintjes totdat de: scheefsmoelen daadwerkelijk acte de pr├ęsent gaan geven. Hopelijk heb je bij je volgende verslag weer een leuke selfie met een mooie maatse tong en triomfantelijke grijns op je snuit.
  Groetjes,Henry

 7. Jack jozen > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hoj Gino.
  Zoals iedereen al schrijft is het met de vangsten klote met de bok,
  Overal vis je in de kraamkamers die hebben toch ook ouders in welke kamer zitten die toch of ze zijn op vakantie maar Gino je toch weer effe het visgevoel gehad geniet daar nog maar even en zo gouw je de kriebels krijgt ga je het masr weer proberen eens komt de tijd.
  Heel veul groetjes Jack.

 8. hugo > juni 12, 2022

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Dat zijn zo van die dagen dat we snel moeten vergeten, en denken dat de volgende super zal zijn.
  Je hebt toch weer een dagje lekker in de gezonde buitenlucht gezeten. In ieder geval veel succes toegewenst bij de volgende trip.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *