Home Gastvissers Vissen…Westerschelde .

Vissen…Westerschelde .

Advertenties

Hoi Fishguppy`s

zaterdagavond terug van onze (vis)reis naar Denemarken dat is ook weer een tegenvaller geweest hoor om een lang verhaal kort te maken ik had 5 pakjes schar bij…niet denderend dus! Gelukkig hadden we heel de week mooi open weer zonder regen of veel wind uds toch van alles kunnen doen buiten het vissen om op het eiland Funen.

Dus zondagavond maar gelijk mijn restant aan aas opvissen dacht ikna het lezen van de positieve berichten die ik las van de tongvangsten enz…Besloten om toch maar op mijn ondertussen vertrouwde stekkie te gaan.tegen 18.30u de lijnen in het sop en wachten maar. Nou dat duurde niet echt lang want ik kreeg gelijk een rammel op men 1ste hengel dus draaien maar …wat resulteerde in een klein scholletje van 12cm maar de toon was gezet dacht ik toen!

Op naar de volgende maar het enige wat volgde was een regenbui. Dus ik de plu maar geinstalleerd….want het duurde toch zo een 1.5u voor het weer echt droog werd. Tussen door gebeurde er helemaal niets op de hengeltoppen? Toen tegen 21u toch een bekende rammel en ja hoor hier was dan de 1ste van de avond, maar onder de maat met zen 22cm jammer toch…maar ik kreeg weer wat hoop.

Even later een enorme beuk toch maar even geduldig zijn…ophalen en onderweg gelost, pff. Over de rest kan ik heel kort zijn het was niks niks en nog eens niks, heb maar besloten om tegen 23u op te ruimen en naar huis te bollen. Op naar de volgende en dat is dinsdagavond al hoor naar de Waterweg dan maar eens zien of het daar lukt.

 

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Ha Gino, dat is een wat tegenvallend resultaat, voor jou doen!
  Tja, zou het dan toch aan het aflopen zijn met de tong?
  Je zou haast zeggen van niet, hoge watertemperatuur, maar gewoon het resultaat van 2 zomers op rij, slechte tongenjaren?
  Maar laten we het er maar op houden, dat na de magere jaren de vette zullen terugkeren?

  Groetjes Peter

 2. Nico > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino. Na slechte tijden komen hopelijk goede er aan de aanhouders wint he. Toch nog wat gevangen als was het nu nog niet veel. Leuke foto’s toch genomen van je en ook met de vis er op. Leuk verslagje er bij kort maar krachtig en voor de volgende sessie heel veel succes toegewenst dan.

  Groetjes Nico.

 3. Leen > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Toch nog wat gevangen
  Jammer dat Denemarken niet is geworden wat je er van gehoopt had
  Groetjes.leen

 4. Jack jozen > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Hoi Gino
  Jammer was dan toch weer een tegenvaller maar Denemarken ook ja je hebt van die tijden voor Peter was het de laaste keer in Denemarken ook niet zo best dus niet alleen hier maar het lijkt wel overal misschien door de Corona ha maar ja op naar de volgende sessie Heel veul groetjes Jack.

 5. Stefan > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Hey Gino, tegenvallende vangsten maar gelukkig wel mooi weer in Denemarken dus jullie zullen er toch van hebben genoten hebben. De vangsten in Holland, tja, vreemd, waar het in Zeeland nu ineens een stuk minder is, wat ik niet verwacht had, is het aan de Waterweg met de ting ineens wat beter, tenminste voor zo lang als het duurt… Hopelijk kun jij ook je graantje er van mee pikken, want als iemand het verdiend ben jij het wel.
  Groeten, Stefan

 6. Henry > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Beste Gino,
  Denemarken is sowieso ’n prachtig vakantieland.,Ondertussen is al wel ’n bietje achterhaald dat je voor ’n spectaculaire visvakantie toch wel efkes ’n heel stuk noordelijker moet tuffen ( Noorwegen) Je hebt toch wat maaltjes schar kunnen vangen maar dat kun je in het goede jaargetijde in ons kikkerlandje ook wel. Ook het resterende aas opvissen aan de Westerschelde bleek helaas niet succesvol. Een snelle blijmaker van een scholletje en dan regen…..toch daarna ’n ondermaats tongetje en dan waarschijnlijk een mooie tongenflap die op weg naar de kant het hazenpad kiest. Ge!ukkig hebben jullie buiten het vissen om toch nog heerlijk kunnen genieten in Funen. Ik wens je bij je visserij aan de Waterweg heel veel succes en uiteraard enkele maaltjes tong en/of wijting.
  Groetjes, Henry

 7. Eldert > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Ha Gino
  Welkom terug in ons kikkerlandje .
  Denemarken tegen gevallen , nu de Westerschelde , de Waterweg joh , daaaaaaar zit vis , daar moet je zijn . Maar ja , vissen en vangen ….. er zit verschil in natuurlijk . Maar ik wens he alvast heel veel succes met je visserij in de Waterweg.
  Groet Eldert

 8. zeevisser > oktober 17, 2022

  Antwoord

  Hey Gino,

  Het is dit jaar overal slecht met hier en daar wat uitschieters. Toch lekker aan het water gezeten, spijtig van de regen maar dat hebben we niet in de hand. We zullen het moeten nemen zoals het is, maar toch blijven proberen, want anders worden we er nog knettergek van ha ha. Jullie hebben toch veel plezier gehad in Denemarken, maar toch wel straf dat overal zo slecht is. Veel succes aan de WW hopelijk met wat scheefsmoeltjes erbij.

  Groetjes Hugo

 9. ies > oktober 17, 2022

  Antwoord

  hey Gino, Je hebt je visvangst weer keurig in beeld gebracht, echt top kwaliteit. Jammer dat het zo rustig was wat beet en vangst betreft. Tja en dan Denemarken, denk dat ook daar de goede tijden voorbij zijn, helaas het is niet anders, het lijkt erop dat het Rijnmondgebied nog de meeste kans op vis geeft als je tenminste op het juiste tij en de goede plaats zit, want de berichten hier willen ook nogal wisselvallig zijn. succes dan ook bij je volgende sessie met rammelende toppen en een emmertje target vis toegewenst.
  Groetjes Ies

 10. Gino > oktober 18, 2022

  Antwoord

  Hoi Fishguppy”s
  Bedankt weer voor de reacties hoor… tot de volgende.
  Succes aan allen.
  Grtjs Gino

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *