Home Gastvissers Nico aan Zijpe

Nico aan Zijpe

Advertenties


Hallo mede vissers.

Vandaag ben Ik naar zijpe toegeweest om een keer te proberen . Zoals op de geep en makreel en aankomst daar om 10:15 en de hengel gereed gezet en toen eerst met een lepel geprobeerd. Die ging kort daarna richting het zilte nat toe en een paar slagen van de molen gedraaid gelijk beet. Daar was toen de eerste makreel van het jaar en later nog eentje.

Nico aan Zijpe

En ben Ik overgeschakeld met de geepdobber want ook daar wilde ik kijken of ik er een geep naar boven kon halen. Maar eerst haalde Ik ook nog met een geep dobber nog een makreel er uit. kort daarna toen ging de dobber weer naar het water en was het deze keer de beurt voor een geep van 63 cm.

Nico aan Zijpe

Ik heb gevist tot en met 16:15 en de totaal vangst was 3 Gepen en drie Makrelen en heb deze terug gezet omdat die te klein waren. Ook nog een makreel verspeeld en 15xbeet gehad en deze zetten niet door. Want ik wilde nog meer foto””s maken maar toen was de flits leeg en toch nog deze dag lekker gevist. En vooral als je veel beet krijg dan zit je vol spanning naar de dobber te kijken ook zat er veel aasvisjes in het water. Heb ze allemaal gevangen op 5 meter van de kant af.

Mvr groeten . Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 12, 2013

  Antwoord

  Mooi gedaan Nico!
  Lekker rustig zo zonder Jan, of niet?
  Groetjes peter

 2. Maup > juni 13, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico,
  lekker gevist,jammer dat ze niet echt doorbeten,ga je de makreel roken??

  Groetjes Maup

 3. jan > juni 13, 2013

  Antwoord

  Nico de foto:s zijn mooi gelukt en ja peter het was rustig als ik er niet bij bent zonder vidio beweging anders ga je van je stuk en ik ga zaterdag als het goed weer is ook ff proberen daar met de brommer Nico bedankt voor de vissen kan ze goed gebruiken en jij ook alvast dankje wel.
  gr jan .

 4. Nico > juni 13, 2013

  Antwoord

  Hoi Peter het was nu wel lekker rustig maar
  als je alleen bent is het ook stil he.En Maup
  me broer heeft de vis en die was er enorm blij mee.

  Groetjes. Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *