Home Gastvissers Gijs op de tong

Gijs op de tong

Advertenties


Peter,

Afgelopen woensdag (21-08) een vroeg opkomend getij (hoog om 04:30) gevist in de rotterdamse havens. Het was niet echt druk op deze welbekende visplek, er waren 4 andere vissers aanwezig. Er waren er zelfs bij die de vorige dag om 13:00 waren gestart en 1 tong hadden gevangen op 6 hengels!

Aangekomen toen de eerste vloedstroom begon te lopen. Nadat ik opgetuigd had ving mijn buurman de eerste van de dag. Dit was het teken voor zijn/haar broers/zussen om los te gaan, er kwamen tongen per stuk en in doublet naar boven. Zelf ving ik 8 maatste tongen, mijn buurman 4 (3 maats) en de heren die om 13:00 begonnen waren hadden met 6 hengels 5 tongen aan het eind van de sessie.

Al met al even lekker gevist en om 09:30 mijn bedje weer even opgezocht!

Groet, Gijs

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 24, 2013

  Antwoord

  Hoi Gijs, daar is het toch alleen de laatste 2 uur voor hoog en erna te doen, als het op de stek is die ik denk?
  Groetjes peter

 2. gijs > augustus 26, 2013

  Antwoord

  Peter,

  Normaal wel. Alleen ik ving alleen tijdens opkomend en 30 min na hoog. Hierna was het gedaan met de vangst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *