Home Gastvissers ’t Dobbertje met de Marie Louise op anker

’t Dobbertje met de Marie Louise op anker

Advertenties


Hoi Peter hier weer een verslag van onze visclub.

Onze Laatste vissessie van het seizoen met de  Marie Louise  van onze Visclub ’t Dobbertje uit Bergen op Zoom. 14-12-2013.. We hebben er weer met zijn allen naar uit gekeken om weer met Ludo de schipper van af Neeltje Jans te gaan vissen. Nadat ik een hele week WindGuru in de gaten heb gehouden was ik vrijdagavond toch een beetje somber gestemd ze gaven een meter tot anderhalve meter golfhoogte aan We vertrokken om acht uur toch vol goede moet . We vaarden de sluis uit en ja hoor er stonden flinke golven we wilden graag naar de meerkerk maar dat zat er niet in was onmogelijk om daar te vissen . Besloten om het maar te proberen in de buurt van de Banjaard onder de kust te gaan vissen daar aan gekomen vingen we toch aardig wat scharren.

We zagen aan Ludo dat hij niet te vreden was. Hij besloot om het toch verderop te proberen We hebben het geprobeerd aan de R1 En in de buurt van de R5, Het was niet te doen wat een kuilen stonden daar zeg je kon amper azen we vlogen alle kanten op .Er waren een paar mensen die hadden het niet breed. Ludo besloot om terug te gaan naar ons eerste plek daar weer aangekomen was het goed te doen we vingen toch lekker wat scharren en grote botten .

Pierre ving zelfs nog een mooi tongetje al met al was iedereen te vreden we hadden gemiddeld dertig vissen de man. Op naar volgend seizoen. We bestaan dan 55 jaar wat we ook uitbundig zullen vieren. We hebben Ludo voor volgend seizoen zeven keer geboekt om dat we zeer content zijn met deze schipper en een fijne boot om op te vissen daarbij gaan we ook negen keer boot vissen op de Oosterschelde . We wensen iedereen prettige feestdagen en weer een goed visseizoen 2014 .

Met Vriendelijke Groet Hans de Bruijn van HSV ’t Dobbertje.

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 16, 2013

  Antwoord

  Hoi Hans en vrienden, ik denk dat je onder deze omstandigheden erg blij moet zijn met 30 visjes per persoon! Ludo heeft in ieder geval weer zijn best gedaan en betere reclame kun je niet maken, dan 7 boekingen op een jaar te maken!

  Groetjes Peter

 2. Hans > december 16, 2013

  Antwoord

  Hoi Peter bedankt voor het plaatsen van het verslag op naar volgend jaar dan hoop ik weer leuke verslagen op je mooie site te zetten.Groeten Hans

 3. nick > december 16, 2013

  Antwoord

  hoi hans
  weer een mooie verslag van jullie tocht
  en de vangsten

 4. Zeehondentemmer > december 16, 2013

  Antwoord

  Hallo Hans en vrienden. Namens mij ook weer een prachtig verslag met mooie foto”s er bij. En ook ik doe alvast voor Peter en Marian. De sponsoren en alle trouwe schrijvers en lezers .Me twee vismaten Johan
  Johan en me broer Jan een prettige kerstdagen
  en een gelukkig 2014 toewensen.

  Gr Nico.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *