Home Bootvis verslagen Gino en Jens(zoon), bootvissen Oosterschelde

Gino en Jens(zoon), bootvissen Oosterschelde

Advertenties

Hoi Peter,

Na kort overleg vorige vrijdag beslist om een bootje te huren bij Dixhoorn wat geen probleem was met het nodige aas zoals anders.
Bij Dixhoorn de nodige uitleg gekregen over het varen en stekken en het ankerlier… was dus een prima uitleg. Dan naar de haven waar de dochter ons stond op te wachten en ook de nodige uitleg over de boot en navigatie… weer prima dus een topservice van de fam Dixhoorn hoor!!
Dus wij op weg naar de 1ste stek thv het sas, geankerd op 18m en even aankijken dus… na een klein uurtje kwam er een bootje bij, toen hadden we 1 scharretje.
Toen om 11h besloten op ergens anders te gaan proberen… weer 1 uur niets op de hengeltoppen (4 stuks) te zien… even appen met Peter en gaf me enkele boeien door… daar waren we dus, haaa!!
Ik denk nog geen 10 min later beweging op 2 hengels aan beide kanten van de boot, nou nou… vanaf toen zat de beet er wel in maar het was wel veel aan de kleine kant!
Dus al bij al toch nog wat vis gevangen… 5 maatse scharren en ik schat een 25 terug naar moeders gestuurd die echt niet thuis gaf!? Ik denk dat we net een weekje te laat waren voor de scharren want het water is al lekker op temperatuur op de Oosterschelde.
Grtjs Gino en Jens

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

11 reacties

 1. Nico > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hey Gino en Jens. Alle eerst prachtige foto’s genomen van jullie twee en ook met de vis er op. Jammer dat de vangsten wat zijn tegen gevallen. En wat je al zei denk dat de Scharren zijn vertrokken maar met zo een weer. Is het geen straf om lekker aan de waterkant te zitten zo als van de boot en kant af. En Gino nog geen Geep zien springen toevallig…Alvast de volgende keer meer rammelende toppen toe gewenst en met een maaltje voor de pan dan.

 2. Gino > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Ben geen geep tegen gekomen…

  Grtjs Gino

 3. Gino > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hoi Jeff,

  Ja die kleine hé… 1,85m hihi.
  En die kan goed met kinders om hoor die kan je misschien bij hem afgooien bij hem… maar dan denk ik dat jou kleine mannen zullen protesteren bwahh want die gaan liever 🐟🐟
  Grtjs Gino

 4. Eldert > juni 2, 2021

  Antwoord

  Ha Gino
  Jammer van de vangsten, maar de rest zal wel oke zijn geweest. Ieder geval ook weer een leuk verslag erbij zodat wij ook weer kunnen meegenieten
  Succes de volgende ronde
  Groet Eldert

 5. Hugo > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hey Gino & Jens,

  Jullie hebben er wel een gezellige dag van gemaakt zo te zien ondanks de mindere vangst. Bij dit weer begint de water 💧 temperatuur te stijgen wat niet ideaal is voor de schar. Toch altijd leuk om een verslag te lezen over de Oosterschelde visserij. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 6. ies > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hallo Gino,
  ondanks de te kleine vis is er op de foto’s te zien dat jullie toch genoten hebben.
  Kan je voor de volgende sessie dus alleen een goede portie maatvis toewensen,
  Groetjes Ies

 7. Stefan Groenheide > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hey Gino, grote mannen, kleine visjes, beetje jammer, maar lekker samen erop uit geweest met mooi weer. Mooi verslag en foto’s! Op naar de zomervis. Groeten, Stefan

 8. Gino > juni 2, 2021

  Antwoord

  Hoi Fishguppy’ers
  Bedankt allemaal voor de leuke reacties, is altijd top👍
  Succes alvast deze zomer.

  Grtjs Gino

 9. Peter(Fishguppy) > juni 4, 2021

  Antwoord

  Hey Gino en Jens, fantastisch verslag, met heerlijke horizontale foto’s waarbij het plezier van jullie afstraalt!
  Goed om te zien, het is een beetje de omgekeerde wereld, schar had al weg moeten zijn en je had anders wel een tong kunnen haken, op die stek, aan de diepe kant.
  Hopelijk gaan jullie nog eens bootvissen, dit willen we zien!

  Groetjes Peter

 10. Henry > juni 4, 2021

  Antwoord

  Hey Gino en Jens,

  Net terug van ’n korte vakantie lees ik nu pas jullie ervaringen als schipper en bootvisser.
  Een verslag waarbij de foto’s voor zich spreken, ondanks de vele ondermaatse schar toch nog ’n panneke vis om de maag te strelen, prima toch!! Jullie hebben samen toch weer de nodige lol gehad, de belevenis als kapitein van je eigen boot en aan de foto’s te zien prachtig weer gehad.
  Voor je volgende sessie uiteraard wederom veel plezier en een goede vangst.

  Groetjes, Henry

 11. Jack Jozen > juni 5, 2021

  Antwoord

  Hoi Gino en Jens.
  Aan de foto,s te zien hebben jullie toch een super dag gehad ondanks de magere vangsten maakt de lol toch veel goed ik denk zeker wel voor herhaling vatbaar we zijn in blijde verwachting op de volgende trip. Veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *