Home Gastvissers Nico, kantvissen Vlissingen haven

Nico, kantvissen Vlissingen haven

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

De een ga carnaval vieren en de andere ga vissen ja en dan met dit weer er bij . Veel wind maar toch besloten om dit jaar de eerste proberen om wat te gaan vangen met me broer Jan er bij. Dus besloten om maar naar Vlissingen toe te gaan buitenhaven om daar ons geluk te gaan proberen. Ook had Jan gisteren al het aas opgehaald en was dit nu gemakkelijk zodat we vanochtend toen Hij me ophaalde naar Vlissingen toe te rijden op onze gemakje. Bij aankomst was het water al een tijdje aan het opkomen dus eerst ons pak aan getrokken had je wel nodig he. En toen de rest van de spullen na de plek toe gelopen en plek zat hadden want met dit Weer gaan er niet veel vissen ja Wij twee . Mij vrouw zei al kijk maar uit dat je niet in het water waai maar ja we wilde wel eens er op uit gaan beter dan binnen zitten. Achteraf is het mee gevallen daar omdat we de wind van achteren hadden en dus de onderlijn lekker ver nu konden gooien en dat ging pas tegen 10.45 richting het zilte nat toe.

Nico, kantvissen Vlissingen haven

Nico, kantvissen Vlissingen haven

Nico, kantvissen Vlissingen haven

Nico, kantvissen Vlissingen haven

En hebben Wij ook gevist met opkomend water en afgaand kan er kort over vertellen Ik zelf had drie grote krabben gevangen Jan helemaal niks. Maar toch er op zijn geweest ook al vang je dan geen vis dat deerde ons niet en als je maar leut heb onder mekaar en dat is ook al veel waard. Wij zijn uiteindelijk gestopt tegen 14.30 en weer terug gereden naar huis en komt er hopelijk op de 15 Maart met veel foto’s met vis er op vanaf het strand te Domburg [ baaiweg ] waar Wij met ze twee mee aan gaan doen. Aan 6 wedstrijden van het jaar van de vereniging de kruisweel om dan daar ons geluk te gaan proberen en natuurlijk met een verslag er bij dan. In ieder geval zijn we het nog niet verleerd met het vissen en zeg het spreuk wordt al meestal als ze me missen ben ik vissen en dat doet al heel veel goed heb wel nog wat foto’s gemaakt en jammer dat er geen vis er op stond.

Groetjes van de Zeehondetemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 23, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, de kop is er in ieder geval weer af, helaas zonder vis, maar dat kon bij jullie de pret niet drukken, zo te lezen.
  Toch nog mooie sfeer foto’s gemaakt, dus chapeau voor dit verslag en diep respect van mij, dat je dit ons toch hebt laten weten!

  Volgende maal hopelijk meer vis voor jullie met de wedstrijden.

  Groetjes Peter

 2. Stefan Groenheide > februari 23, 2020

  Antwoord

  Hey Nico, lekker samen er op uit geweest en als je het niet probeert wordt het zeker niets. Verstandig een beschutte plek genomen, dat is wel zo verstandig. Succes bij de wedstrijden waar je aan mee gaat doen, dat is een leuk idee.
  Groeten, Stefan

 3. Henry > februari 23, 2020

  Antwoord

  Beste Nico,

  Een mooi verslag van jullie winderige visdagje.Helaas zijnde weergoden de vissers de laatste tijd niet gunstig gezind maar ook de doorzetters die er wel op uit trekken worden geconfronteeerd met weinig of enkele ondermaatse visjes. Desondanks hebben jullie toch maar weer de zeelucht opgesnoven. Hopelijk vangen jullie bij de volgende sessie ’n lekker maaltje schar voor in het panneke ! Ik wacht met m’n kieltje aan op betere tijden ALAAF !!!!!!!

  Groetjes, Henry

 4. jack jozen > februari 23, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico jammer dat de vis zunne roes nog aan het uit slapen was ja dat heb je met deze dagen he.Maar jullie zijn samen toch lekker wezen uitwaaien hopelijk de volgende keer vis.De foto.s zijn in ieder geval goed gelukt veul groetjes Jack.

 5. hugo > februari 23, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan,

  Weer een mooi verslag gemaakt van jullie visdag maar spijtig genoeg eentje zonder vis. Dit kan altijd gebeuren bij deze tijd van het jaar en met deze weersomstandigheden.Maar dat heeft blijkbaar jullie pret niet vergalt,toch een leuke dag daar beleeft aan Vlissingen RESPECT mannen.

  Groetjes Hugo

 6. Eldert > februari 23, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Alleen al het feit dat je weer gevist hebt is al een pluim waard. Met deze stormpjes moet je er wel heel veel zin in hebben om te gaan . Jammer voor je dat de vis geen zin had . Volgende keer beter.
  Groeten , Eldert.

 7. Nico > februari 24, 2020

  Antwoord

  Iedereen bedankt voor jullie leuke reactie op me verslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *