Home Gastvissers Johan en Nico bij Waarde.

Johan en Nico bij Waarde.

Advertenties

Hoi Peter en Medevissers. Hier is een klein verslag van gisteren van het vissen bij waarde, Mij maat Johan Frijters had aan mij gevraagd van de week. Om met Hem mee te gaan vissen bij Waarde om zijn nieuwe hengel uit te gaan proberen. Daar had ik ook zin er in met de gedachte dat het niet veel zal worden en dat is ook wel gebleken. We hebben gevist van 14.45 tot en met 18.45 en in ieder geval was hij blij met Zijn nieuwe hengel omdat deze heel goed gooide. Nu is het wachten op de wintervis omdat Wij even Waarde links laten liggen en hebben we helemaal geen beet gehad.  Maar toch lekker in de zon gezeten om bruin te worden daar. voor alle visser goede vangsten toegewenst.

Groetjes Nico en Johan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > augustus 20, 2023

  Antwoord

  Ja Nico, zoals al vaak is gebleken is Waarde niet de plek om te vissen in de zomer. Maar als je een nieuwe hengel wilt uitproberen is het wel lekker dichtbij voor ons.
  Toch bedankt dat je dit weer gedeeld hebt met ons!
  Grtjes Peter

 2. Eldert > augustus 20, 2023

  Antwoord

  Ha Nico
  Je bent ieder geval weer op een prachtige plaats geweest . Lekker de Zeeuwse lucht opgesnoven , water aan je voeten en heerlijk weer . Ondanks de slechte vangst toch lekker er op uit geweest .
  Groeten Eldert

 3. ies > augustus 20, 2023

  Antwoord

  Hey Nico, jammer dat de vis er niet was, maar dankzij je verslag laat je ons weer genieten van het mooie Zeeland, wat een schitterende plek om daar in de buurt te wonen. Je hebt er heel mooie foto’s van gemaakt, zodat wij ook van dat uitzicht kunnen genieten. Voor je volgende sessie uiteraard weer panvis toegewenst.
  Groetjes ies

 4. Jack jozen > augustus 20, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico.
  Zoals altijd heb je er toch weer mooie foto,s neer gezet mooi bruin bakken en genieten van het weer maar vis ho maar het lijkt wel of er dit jaar de duvel er mee speult . Nergens is is er een visje te vangen en niemand snapt het maar hopen op winter vis.
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Stefan > augustus 21, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico, jammer dat er niets te vangen is, maar toch lekker er op uit geweest met je maat en de krabben aan Waarde moeten ook gevoerd worden, anders trekken er nog meer de waterweg in.
  Groeten, Stefan

 6. Hugo > augustus 21, 2023

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Toch weer de gezonde zeelucht gesnoven, Een deftige portie Vis vangen is op dit moment zo moeilijk, weet niet wat er momenteel aan het hand is. Veel succes bij je volgende sessie

 7. Nico > augustus 23, 2023

  Antwoord

  Hoi Medevissers. Allemaal weer bedankt van jullie leuke reactie’s op me verslag.

  Groetje. De Zeehondentemmer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *