Home Gastvissers Mark aan Hoek van Holland

Mark aan Hoek van Holland

Advertenties


Zondag 8 mei,

pier van Hoek Van Holland Ik ben zondag nacht van 23:00 tot ongeveer 04:00 wezen zeebaarzen op de pier in Hoek van Holland. Het was nog een beetje afgaand en vanaf 24:00 laag water. Er stond een matige wind (kracht 2) schuin in de rug. Er stonden een stuk of 25 a 30 vissers aan het eind van de pier te vissen en er werden toch wel mooi zeebaarzen gevangen. Bijna allemaal gevangen op een electric blue twister met een wit staartje aan een 10g loodkopje. Ik heb voor het eerst op zeebaars gevist maar dat viel nog niet mee. Ik heb rond de 20 twisters en shads verspeeld en helaas niets gevangen. Ik had ook alleen loodkopjes van 24g en zwaarder bij me. Rond 2:30 heb ik he topgegeven en heb een stukje terug op de pier nog mijn Grauvell Teklon Surf Competition 2 met een Shimano Power Aero met 10/00 whiplash uitgeworpen. Hieraan heb ik een zelfgemaakte jojo van fluorocarbon beaast met zagers en een mesheft gehangen met een 190g klapanker loodje. Er stond een behoorlijke stroming. Helaas heb ik alleen 1 krab gevangen die weer retour is gegaan. Volgende keer hoop ik toch iets te vangen.

Gr, Mark (eurovisser #1291)

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > mei 11, 2011

  Antwoord

  Hoi Mark,
  bedankt voor je leuk berichtje.
  Hopelijk volgende keer met meer vis en mooie foto’s.

  Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *