Home Gastvissers Bot vangen aan Waarde

Bot vangen aan Waarde

Advertenties

Hallo Mede vissers.

Nadat mij twee vismaten Johan en Johan. een week terug hadden gevist op zaterdag hebben die toen goed gevangen bij Waarde. En nu was het de beurt voor ons om samen ook een vis naar boven te halen. Bij aankomst daar was het water nog zeer ver weg en dat gebeurd eigenlijk nooit daar en volgens mij zal het aan de noord oosten wind te hebben gelegen. Maar je bent er toch en lekker op onze gemakje de hengel gereed zetten en dan wachten tot het aan het opkomen was. Wel tegen 13:30 ging bij me broer Jan de eerste onderlijn richting het zilte nat toe en ik volgde pas tegen 13:40.En was het wachten op de beten die dan gingen komen welnu het was zeer lang wachten want pas tegen hoog water kreeg ik en Jan een beet maar niks er aan.

Bot vangen aan Waarde

Bot vangen aan Waarde

Ook hadden wij samen gevist met ingevroren pieren en gewone pieren en die bleven er gewoon aan zitten omdat er geen krab zat eindelijk. Maar Ik kon ook eigenlijk mij nieuwe hengel uit proberen die ik mij Megafish gekocht had en deze beviel mij nu zeer goed in overleg met de eigenaar Rinie wat een goed advies van Hem.

Bot vangen aan Waarde

Welnu we hebben helemaal gevist met het getij mee maar deze keer bleef bij ons de teller op nul staan maar wij zijn er op uitgeweest en dat doet een mens ook goed en samen weer plezier gehad met ze twee en daar ga je ook voor weg. Wel zag ik zie ene foto die ik heb gemaakt dat ze van alles zo maar weg zetten aan de waterkant en nog even en dan kan je daar ook niet meer vissen.

Bot vangen aan Waarde

Groetjes van Jan de Strandjutter en Nico de Zeehondentemmer.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 9, 2015

  Antwoord

  Leuk verslag Nico!

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > februari 9, 2015

  Antwoord

  Hallo Peter.

  Bedankt voor je reactie hier op.

  Groetjes Nico

 3. Werner > februari 9, 2015

  Antwoord

  Hey Nico,

  Net wat je zegt je bent er weer eens tussenuit geweest he…

  Toch heeft de strandjutter nog een oude monitor gevonden toch nog iets he!

  Groetjes Werner.

 4. strandjutter > februari 9, 2015

  Antwoord

  KOEL:Nico dat is pas wat maar de tv was niks aan die was goed maar voor mij niet te filmen en ja de vis was er ook die dag niet aanwezig.
  maar toch op uit geweest lekker rustig weer en af en toe een tikje dus we gaan proberen een keer van het strand als het toelaat hoja,
  me broer is nu wat ziekjes dus van deze kant beterschap en veel succes gr jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *