Home Gastvissers Nico, vissen aan Waarde

Nico, vissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Je moet ook wel een vis virus in je lichaam hebben om op vrijdag naar de donker toe om te gaan vissen. De laatste keer was met me andere Vismaat Johan Frijters op 27 November en hadden toen wat redelijk wat Wijtingen gevangen. Ook toen in de regen gestaan zowat 3.5 uur en deze keer had ik afgesproken om met me broer eens te gaan proberen. Dus het aas besteld bij Dixhoorn bootverhuur en zeeaas

zoals gewoonlijk zag het aas er weer prefect er uit  en wij hadden voor ons alle twee 5 ons pieren besteld. Kort daarna zijn we naar de stek toe gereden en bij aankomst daar was er niemand. Ik kan het wel begrijpen  omdat Wij zijn gaan vissen vanaf 15.30 tot en met 19.15  de onderlijn ging tegen 15.35 richting het zilte nat toe en ook was het water net aan het opkomen. Dus maar eerst een hengel gevist en daarna de tweede hengel ook klaar zetten voordat het donker begon te worden. Het weer wilde ook niet mee werken voor ons beiden omdat we veel in de regen hebben gestaan en zijn we maar uiteindelijk gestopt tegen

19.15 en hebben Wij toch nog vis voor de pan gevangen. De foto’s zijn op een na onduidelijk omdat er veel water op de mobiel kwam en dit was niet te doen. Om mooie foto’s te maken heb er wel drie gemaakt en hopelijk de volgende keer met droog weer dan.

De eindstand was deze keer toen ze goed begonnen te bijten na het donker toen Jan had 1 klein botje en 16 Wijtingen waarvan 6 mooie er bij. En Ik zelf had nu deze

avond 24 Wijtingen gevangen waarvan 14 terug gezet en 10 naar Jan heb gegeven want die wilde ze graag. Zo voor de rest doe Ik bij deze alvast Peter en Marian en Fam. Alle Visvrienden een heel fijne Kerstdagen en een gezond Vis jaar 2022 toegewenst en ook me broer  Jan. en mij vis maat Johan Frijters.

 

Groetjes Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 11, 2021

  Antwoord

  Ha Nico, mooi om te zien, dat er dicht bij huis ook nog wat valt te halen!
  Beter 30 km rijden, zullen we maar zeggen, dan 80.
  Ook voor jou en je Fam. hele feestelijke dagen toegewenst van ons.

  Groetjes Peter

 2. Eldert > december 11, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Je hebt er toch weer een mooie klus uitgehaald uit die schelde . Er zitten er nog steeds genoeg dus. Mooi verslag er can gemaakt . Alleen jammer van de foto’s. Maar dat snap ik wel . Beter geen foto’s dan dat je telefoon kapot zou gaan . Want daar zit je helemaal niet op te wachten.
  Groet Eldert

 3. ies > december 11, 2021

  Antwoord

  Hallo Nico, Bikkels zijn jullie om met dat takkeweer toch je hobby te gaan uitoefenen. De foto’s mogen dan niet scherp zijn, ze geven de omstandigheden en sfeer goed weer. Een paar uur gevist en een leuk maaltje vis gevangen. Uiteraard wens ik jou en familie heerlijke feestdagen een goed uiteinde en een gezond 2022.
  Groetjes ies

 4. Jack Jozen > december 11, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico .

  Je hebt echt het virus te pakken maar ondanks het takke weer hebben jullie toch nog een mooie kluts vis gepakt maar wel pech he dat is dan al twee keer achter een regen das jammer he anders had je zeker wel nog wat langer door gevist . Ik schrijf deze reactie ook maar namens mijn maatje Henry want zijn computer licht plat maar ook wensen Wij Jou en je hele Familie fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022 .
  Heel veul groetjes Jack.

 5. Gino > december 11, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Je moet een echte liefhebber zijn om in zulk hondeneeer te gaan vissen… respect hoor.
  Toch nog wat vis voor de pan is dan toch prettig meegenomen.
  Hoop in het nieuwe jaar terug van de partij te zijn.
  Voor jou en de familie ook alvast prettige feestdagen.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 6. Stefan > december 11, 2021

  Antwoord

  Hoi Nico, je bent er weer lekker op uit geweest gezellig met je broer en mooi wat panvissen gevangen en rammelende toppen gezien, jammer van het slechte weer, maar dat hoort er soms bij. Jij ook alvast fijne feestdagen gewenst!
  Groeten, Stefan

 7. Henry > december 11, 2021

  Antwoord

  Hey Nico,
  Een prima verslag van jullie “natte”visserij op jullie vertrouwde stek. Ondanks het mindere weer in korte tijd toch enkele maaltjes vis aan wal getakeld, helemaal Super👍Inderdaad ligt m’n pc momenteel efkes plat maar ik zie en kan natuurlijk ook bijna alles met de iphone😂 Natuurlijk wens ik jou en je familie alvast hele fijne en gezellige feestdagen 🎅🏻🎄
  Groetjes, Henry

 8. Eldert > december 11, 2021

  Antwoord

  Ha Nico
  Ik liep vanmiddag nog even bij den Inkel . En ik zag dat ze daar een trap hadden gemaakt zo naar beneden . Je kan daar nu wel heel makkelijk op het slik vissen. En dat deden er nu ook weer verschillenden . Zag ze ook regelmatig vis vangen . Je bent daar nu dus helemaal niet meer afhankelijk va het tij. In het donker zou ik het zelf niet zo gauw doen . Veiligheid voor alles natuurlijk.
  Groet Eldert

 9. Nico > december 12, 2021

  Antwoord

  Hoi Eldert.. Bedankt voor je info en het is de moeite waard om daar eens te gaan kijken, En Peter en Visvrienden allemaal bedankt voor jullie leuke reactie op mij verslag.

  Groetjes de Zeehondentemmer. Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *