Home Gastvissers Vissen in de haven van Vlissingen, De Strandjutter

Vissen in de haven van Vlissingen, De Strandjutter

Advertenties

zaterdag de 14-02-2015

zoals afgesproken alles klaar gezet om te gaan vissen al vroeg uit de veren , eerst een bakje en dan na het station om met de trein na Vlissingen te gaan. me broer had ander verplichting dus alleen aan gekomen op de stijger.

Vissen in de haven van Vlissingen, De Strandjutter

Vissen in de haven van Vlissingen, De Strandjutter

stond er niemand, met hoog water dus de eerste hengel klaar gezet de kleinen stroming was er nog niet. al na 10.12 na dat er een boot de haven in kwam hard stond me top strak en bleef maar trekken, toen niks ik dacht no.2 in ging er in gaat goed al vroeg beet dus op halen, kom strak te staan en toen kwam hij uit die kleirand ja hoor een onderlijn met lood er aan , geen vis.

Vissen in de haven van Vlissingen, De Strandjutter

ook de 2 was het zelfde ook weer onderlijnen. ik ben na de middag ff gaan schuilen voor een flinke bui dus paraplu op zetten. ik ben tot 5 uur gebleven ff nog babbelen met een collega over wat er al zat , en dat klopte ik werd de hele dag in de gaten gehouden in het water dicht bij , dolfijnen en ook een grote zeehond die over op duik dus het word niks. maar gestopt met een lege zak

groeten jan de strandjutter .

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > februari 15, 2015

  Antwoord

  Nou Jan, zag er weer gezellig uit en toch gezelschap gehad van de maat van je broer, wat wil een mens nog meer en op de koop toe”een lege zak”.

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > februari 15, 2015

  Antwoord

  Hallo Jan.

  Het wil maar niet lukken om een maaltje vis te vangen. Maar je bent er weer op uit geweest en dat doet een mens al goed.Toch nog mooie foto”s genomen waar je heb gestaan.

  Groetjes Nico.

 3. jack > februari 15, 2015

  Antwoord

  hoi jan ik vind dat je er door al dat vissen er nog gezond uit ziet blijf zo door gaan en dan de volgende keer nog een visje erbij dan is alles weer rond
  gr jack

 4. de strandjutter > februari 16, 2015

  Antwoord

  Geachte vrienden ik ben blij dat er ook mensen mee leven omdat ik niks heeft gevangen dat geeft de burger moed voor de volgende keer dan moet me broer maar mee maar dan zonder die vrienden in het water die storen me komt goed met de vis gr jan..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *