Home Bootvis verslagen Ankervissen met De Zeearend op de Westerschelde

Ankervissen met De Zeearend op de Westerschelde

Advertenties

Gisteren, 14-10-2016, was voor mij de allereerste maal, dat ik ging vissen, met De Zeearend.  Volgens mij behoeft De Zeearend geen introductie meer, is al jaren lang een begrip op de Noordzee, eerst alleen vanaf Neeltje Jans, waar hij vooral bekend werd met de erg goede resultaten, van af de wrakken, vroeger.

Nu, de laatste jaren, vist hij vanaf Neeltje Jans, in de zomer maanden en is dan vooral gespecialiseerd in de Haaien en Tongen visserij. In de winter/voorjaar maanden vaart hij vanaf Vlissingen, op de Westerschelde.

Ik kan alleen maar zeggen, dat ik er gisteren, met een aantal leuke andere vissers, ontiegelijk van genoten heb, vis vangen, een hap en drankje en veel gelachen, wat wil een mens nog meer. Ik stond gisteren waarschijnlijk op de verkeerde plaats op de boot, omdat ik samen met mijn Hongaarse buurman, op het achterdek, toch wel de minste vis heb gevangen, maar ik was dik tevree en mijn buurman ook, die bijna al mijn vis mee mocht nemen, op een 10 tal na, waaronder 1 dikke wijting, 8 grote scharren en een mooie tong. Voor de rest had iedereen er meer om mee te nemen en ook zij hebben er vele terug gezet.

Ik heb de foto’s in het filmmateriaal verwerkt en de film bekijkt u het best via U-tube in groot beeld, ik zou zeggen geniet ervan!

Groetjes Peter

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. jack > oktober 15, 2016

  Antwoord

  Ha die Peter ik was inderdaad te vroeg volgende keer wacht ik mijn tijd af. Een heel mooi verslag met een prachtige film,en zo te lezen heeft de schipper het iedereen ook naar zijn zin gemaakt,iedereen volop vis.groetjes Jack

 2. Nico > oktober 15, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter. Wat een prachtig vis verslag met mooie foto’s en ook van een zeer leuke filmpje die jij heeft gemaakt. En een zeer leuke groep aan boord heb gehad en naar je zin daar ga je ook voor weg toppie.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 3. Nico > oktober 15, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter. Wat een prachtig vis verslag met mooie foto’s en ook van een zeer leuke filmpje die jij heeft gemaakt. En een zeer leuke groep aan boord heb gehad en naar je zin daar ga je ook voor weg toppie.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 4. Frank > oktober 15, 2016

  Antwoord

  Hoi Peter
  Weer een mooi verslag,je kan ook cameraman worden .
  Vis genoeg precies , en een kopie soep is altijd lekker.
  Gr Frank

 5. Hedwig Buysse > oktober 15, 2016

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Mooi, dat verslag van de tocht op 14 oktober op “De Zeearend”. Ik ben verheugd bij dit leuke gezelschap te mogen geweest zijn, ik ben er van overtuigd dat we allemaal genoten hebben van deze vissessie, het was top ! Hopelijk zien we elkaar nog wel eens terug op de zeearend, dan mag jij vooraan stuurboord staan en een hondshaai vangen!

  Groeten van die enige Belg,
  Hedwig Buysse;

 6. Alain Tulleneers > oktober 17, 2016

  Antwoord

  Dan lagen jullie s’morgens naast ons in de sluis,wij zaten op Wiesje.130 scharren,18 wijting en 1 tong van 36,5 cm.groetjes Alain

 7. Peter(Fishguppy) > oktober 17, 2016

  Antwoord

  Alain, je bent niet goed bij de les, wij gingen op vrijdag, anders had ik je zeker gezien en als we alles gaan tellen zoals jij, hadden we er misschien wel meer, we praten alleen over de echt grote exemplaren.

  gr Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *