Home Gastvissers Vissen te Waarde

Vissen te Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden. Nadat me broer afgelopen week op donderdag toch wat vis had gevangen bij Waarde .14 toen en mooie wijtingen er bij. Was het gisteren de beurt om daar ook ons geluk te gaan proberen en dus eerst het aas besteld bij de fam. Dixhoorn. Wij hadden voor ons nu alle twee 8 ons pieren besteld en ben ik die gisteren middag gaan ophalen. Ook voor me Maat [ Johan frijters ] en die kwam later na de viskant en ik was daar al tegen 16.00 dus ruim op tijd om alles klaar te zetten. Johan kwam net voor het donker aan en tegen 16.10 gingen de onderlijnen richting het zilte nat toe en wachten op de vis. Dat begon pas toen het donker begon te worden en kregen we beet en haalde Ik als eerst een kleine zeebaarsje naar boven en iets later me Maat een kleine Wijting ook. Er zat helemaal geen stroming in het water en zag ik op de app dat het tegen doodtij aan zat dus denk ik dat dat de vangsten tegen vielen dan. Maar wij hebben toch nog wat gevangen en Heeft Ik eens gewonnen van me Maat en was de eindstand op de avond 14 – 11 Ik zelf had 1 kleine baars en 13 Wijtingen waarvan een paar mooie er bij Johan had 1 grote bot en 10 Wijtingen we hebben gevist tot 20 .30 en toen het water begon te zakken deden de krabben beneden de best en haalde ik er nog een paar mee naar boven. Wij zijn toen uiteindelijk gestopt tegen 20.45 en naar huis terug gegaan we hebben toch plezier gehad aan de kant en dat is ook al heel veel waard ,Wij hebben gevist om te proberen want Eldert had ons de tip gegeven om daar eens te gaan maar toch de volgende keer op onze eigen stek waar het toch een stuk dieper is en meer stroom denk ik daar.

Groetjes Nico en Johan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Henry > november 20, 2019

  Antwoord

  Hey Nico en Johan,

  Toch samen ’n maaltje lekkerbekken naar boven kunnen takelen.Jammer dat de krabben jullie hebben zitten klieren, wat betreft de diepte van het water denk ik ook wel dat je daar meer kans hebt om wijting,of zelfs ’n gulletje te kunnen haken. Proficiat met je overwinning en……eet smakelijk!!!

  Groetjes, Henry

 2. Eldert > november 20, 2019

  Antwoord

  Ha mannen , lekker gevist . En ook gevangen. Je moet op dat stuk dijk wel naar rechts gaan. De hogere nummers zeg maar. De linker helft van die dijk is haast onbevisbaar, zo ondiep. Ik geloof dat waar jullie altijd gaan, bij de trap, dat het daar niet veel dieper is . Ik kan me nog herinneren dat je daar met laag water nog het water onder aan de dijk stond . Maar dat is al veel jaren geleden. Nu kan je daar ook een heel eind het slik op met laag water.
  Dus zoveel dieper is het daar niet. Wel kan ik het nog steeds niet begrijpen dat er daar veel meer stroom staat dan 500 meter verder. Misschien heeft onze specialist, Peter daar een verklaring voor?
  Groet, Eldert

 3. Peter(Fishguppy) > november 21, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, mooi verslag.
  Goed de aanwijzing van Eldert lezen, hij heeft wel gelijk, 150 meter voor de kop naar rechts, zit een klein kopje op de dijk, nauwelijks te zien op earth, maar daar moet je staan, je broer weet waar, als hij goed opgelet heeft tenminste toen ik hem een keer bij vergissing heb meegenomen.

  Groetjes Peter

 4. Jack Jozen > november 21, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Johan.
  Jullie hebben toch wel een mooie gezellige visavond gehad met nog vis voor het panneke ook .Je krijgt genoeg advies Nico dus de volgende keer nog meer super grote wijting.Ik weet dat er gisteren heel goed gevangen is aan de boulevard in vlissingen hele mooie schar en dikke wijting alleen daar moet je uitkijken met parkeren iemand had er een dikke prent.groetjes Jack

 5. Nico > november 21, 2019

  Antwoord

  Hey Peter en Visvrienden. Bedankt allemaal voor jullie leuke reactie op me verslag. En Eldert en Peter bedankt voor de tip die je heb gegeven aan Mij. Weet niet of me broer het nog Weet waar hij met je heb gevist toen daar.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 6. hugo > november 22, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Johan,

  De vangsten beginnen aan te dikken hè,met de goeie raad van Eldert komt dat dik in orde.Ik ken de stekken in Waarde niet persoonlijk maar lijkt mij wel een leuke visplaats daar.Toch mooi wat vis gevangen voor moeder de vrouw.Succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *