Home Overige De tip van Flip

De tip van Flip

Advertenties

Beste visvrienden, ik weet niet of jullie weten hoe google precies werkt?

Dit is een zoekmachine, waar mensen zoeken naar bijvoorbeeld, de zeevisserij, dus erg belangrijk is de titel van je verslag en dingen zoals, geen vis, uurtje eerder en dergelijke, daar zullen mensen niet gauw naar zoeken, dus erg belangrijk is, om bijvoorbeeld te benoemen, Waterweg, Europoort, Westerschelde of Zeeland, omdat mensen, daarop zoeken, bijvoorbeeld vissen aan de Waterweg of vissen in Zeeland. Het is ook belangrijk dat je de vissoort waarop je vist, zo vaak mogelijk word benoemd in een verslag en titel, hoe hoger het in google bekeken word.

Het zijn slechts tips en het is zeker geen kritiek, dus vat het ook niet zo op en doe er mee wat jezelf wilt, het valt gewoon op, dat verslagen, met een verkeerde titel, minder vaak bekeken worden.

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Leen > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter
  Heb er nooit bij stil gestaan dat men ook via Google ging zoeken op trefwoorden voor deze site
  Ik benoem de plaats altijd in het verslag
  Zal er voortaan om denken
  Groetjes.leen

 2. Stefan > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter, nooit bij stil gestaan, maar goed dat je het zegt, ga er zeker rekening mee houden.
  Groeten, Stefan

 3. ies > juli 3, 2022

  Antwoord

  aha peter dus bijvoorbeeld: Nieuwe Maas, niet om over naar huis te……..3
  Lol we vatten hem

 4. Eldert > juli 3, 2022

  Antwoord

  Ha Peter
  Goeie tip.
  Dus …. ouwe Zeeuw en ze vinden alle verslagen van deze gouwenees . Geintje Gino.
  Groeten Eldert

 5. Nico > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter. Alle eerst een zeer bruikbare tip voor alle fishguppyer’s die naar deze site schrijven. En hopelijk hebben ze er wat aan.

  Groetjes. Nico

 6. Henry > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter,
  Stekherkenning is voor de echte kenners meestal ’n fluitje van ’n cent. Met goed bekijken van meegestuurde foto’s, sommige zien zelfs aan de klinkers waar je gezeten hebt, tot aan woorden die in de verslagen genoemd worden. Een hekje, ’n boei, terminals etc. etc. maar wat is daar mis mee. Bijna alle bekende, soms goede, soms slechte stekken, zijn inderdaad veelal op internet te vinden of gaan mondjesmaat naar elkaar over. Maar al deze stekken zijn telkenmale anders, waar Hugo pas geleden 8 prachtige tongen vangt zit Eldert nu op dezelfde stek krabben te voeren!! Bij het snel maken van foto’s is het dikwijls onvermijdelijk dat er iets van de omgeving bij staat, en als bijv. bij ’n verslag het woordje vos genoemd wordt weet ook iedereen waar je gezeten hebt. Het is iedere dag anders waar de vis ( of krab) zich bevind, daarom noemen ze het immers VISSEN !!! Voor iedereen veel visplezier en een goede vangst.
  Groetjes, Henry

 7. Fishguppy > juli 4, 2022

  Antwoord

  Ik heb het niet over de stek benoemen, maar over de titel en het was maar een tip, Jeff. Waterweg of westerschelde is geen stek benoemen, waar ikzelf ook erg op tegen ben, net als op de foto’s met stekherkenning, maar we leven in een vrij land, dus ieder mag doen hoe hij het wil, ik heb het alleen om het lees bereik! Henry, volgens mij begrijp je de tip niet.
  Grtjes Peter

 8. ies > juli 5, 2022

  Antwoord

  Peter zou het misschien beter zijn en meer lokkers maken als je bijv: Waterweg, Fishguppy report, of Nieuwe Maas, Fishguppy report, of zou dan de naam Fishguppy overkill zijn?

 9. Peter(fishguppy) > juli 5, 2022

  Antwoord

  Ies, ik denk niet dat de naam Fishguppy verders iets uit maakt, maar de rest zeker wel!
  Grtjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *