Home Gastvissers Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hoi Peter,

Maandagavond nog eens sessie aan de waterweg geprobeerd. Met de voorspelde wind een zw5 dacht ik bij mezelf ik probeer eens aan de andere kant van de oever met wind in de rug dan! Nou de voorspelling klopte niet helemaal er was wat wind maar niet de zw5 hoor en na een uurtje of 2 was er helemaal bijna geen wind, pff. Over het vissen hou ik het kort voor nu… het begon goed meteen een wijting en na 5 min gelijk een doublet steenbolk en een maatse tong 26cm.

Gino, vissen aan de Waterweg

Gino, vissen aan de Waterweg

De beet bleef er goed in echter allemaal kleine wintervis. Al heb ik nog 2 mooie wijting en mee. Ik was het beu dan maar 150m opgeschoven… weg wintervis?! Gelijk een tong net aan de maat 25cm even later een bot en terug een tong 28cm en dan viel alles stil dus huiswaarts.

Gino, vissen aan de Waterweg

Einduitslag 2 wijtingen, 1 bot en 3 tongen

Grtjs Gino

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 26, 2020

  Antwoord

  Hey Gino, altijd leuk, een nieuwe stek uitproberen! Het was nog veel leuker voor jou geweest, als de vangst super was geweest, maar waarschijnlijk zit je daar niet mee, omdat we uiteindelijk gaan vissen om te vissen en niet alleen om te vangen!
  Toch weer een goed maal vis met variatie, chapeau Gino!

  Groetjes Peter

 2. ies > oktober 27, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,
  Stekken uit proberen geeft altijd andere resultaten, maar lees niets over vast zitten of dergelijks dus zijn ze het zeker waard om ze vaker te bezoeken, zeker nu we de echte herfst ingaan en wind in de rug is dan toch altijd prettiger. Maar een maaltijd vis is op de kant gebracht dus prima gewerkt. Rammelende toppen heb je genoeg gehad van de aasvisjes, dus voor de volgende sessie wens ik je flinke klappen, UH op je hengel natuurlijk en doorbuigers toe
  Groetjes ies

 3. Eldert > oktober 27, 2020

  Antwoord

  Ha Gino
  Toch weer gevist en daar gaat het maar om he. Maar wel leuker als je ook wat vangt toch.
  Succes de volgende keer .
  Groet Eldert

 4. Henry > oktober 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino,

  Ja de weersvoorspellingen zijn net zo verrassend als de vangst soms kan zijn, wij noemen het wel eens lachend ” Buienrader” in plaats van buienradar!! Ook een paar 100 mtr. opschuiven kan soms heel andere resultaten geven. Toch weer ‘n panneke vis voor het thuisfront en lekker aan de waterkant gezeten, daar doen we het allemaal voor,toch!

  Groetjes, Henry

 5. henk > oktober 27, 2020

  Antwoord

  hoi gino
  met niet te veel wind vissen is altijd prettigjammer dat je veel kleine wijting hebt liggen en dan moet verkassen
  maar het heeft zich toch geloond
  een lekker pannetje vis gevangen
  volgende keer beter
  groet henk 1 van de drie limburgers

 6. jack jozen > oktober 27, 2020

  Antwoord

  Hallo GINO.

  Lekker aan de waterkant beter als thuis voor de buis lekker uitwaaien en op de koop toe ook nog vis voor het panneke .Ja iedere stek kan toch weer anders zijn zo leer je waar je ook weer eens kunt vissen als het weer op je bekende stekken het vissen onmogelijk maakt nu op naar de volgende sessie heel veul groetjes Jack.

 7. Nico > oktober 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Gino. Toch nog wat vis gevangen voor de pan en hopelijk de volgende keer meer succes toegewenst dan. En toch een berichtje geplaatst met leuke foto’s er op maakt het compleet.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 8. hugo > oktober 27, 2020

  Antwoord

  Hallo Gino,

  Toch weer de inspiratie gevonden om andere stekken te gaan zoeken, ja de wintervis doet zijn intrede met het gevolg dat het kleine grut er eerst is! Toch een mooi maaltje vis gevangen top man. Succes bij je volgende trip.

  Groetjes Hugo

 9. Gino > oktober 28, 2020

  Antwoord

  Hoi Visvrienden,

  bedankt allemaal voor de steun en de positieve reacties dat doet een mens altijd goed. Denk dat voor mij het tongseizoen er op zit of de weergoden moeten nog mee werken en hun best doen !
  Succes aan allen nog verder en vang ze .

  grtjs Gino

 10. Paul > december 3, 2020

  Antwoord

  Mooie vangsten zeg! Klasse hoor.

  Groeten,

  Paul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.