Home Gastvissers Vissen Vlaardingen

Vissen Vlaardingen

Advertenties

Hallo Fishguppyers
Deze keer heb ik niks te vermelden.
Zaterdagavond  proberen om tong te vangen maar dat is niet gelukt . Ze zaten er niet of ze wilden niet , of ze vonden mijn zagertjes niet lekker…. ik weet het niet . Het enigste waren 2 botjes.
Ik was eigenlijk te vroeg naar mijn zin maar ja , Wout  van  Leeuwen sluit om 17 00 uur . Daarna eerst maar even naar de Mac want met een lege maag gaan vissen is ook niks. Maar zodoende was het 18.00 uur dat ik aan de waterkant stond.  Eerst maar een uurtje met 1 stok vissen om het aas een beetje te sparen. Daarna met 2 verder in de hoop dat het in de loop van de avond wat zou gaan worden. Maar nee hoor . De hengeltoppen bleven roerloos.
Totdat………. jawel 22.15 uur , daar zag ik eindelijk beweging  . En dat kwam niet door een golf of zo . Draaien en ja ja , dat voelde goed. Wis en waarachtig daar kwam een vis . Een zeebaarsje van rond de 30 cm.
Maar tong niet gezien deze avond . Helaas.
Krabben , man man man, niet normaal , die hebben weer een top avond gehad. Om 23.00 uur had ik 4 ons zagertjes er door heen gejast en er mee gestopt.    Toch genoeg positiefs ….. prachtig weer gehad, mooie luchten , lekker aan de waterkant , Beau had mee gekund want de vos heb ik ook niet gezien, koppie leeg gemaakt. Ik kan nog even doorgaan. Ik snap nu dat er niet veel gevist wordt daar op het ogenblik. Er is gewoon niks te halen. Vanavond ook weer helemaal alleen op dat stuk . Terwijl voorgaande jaren was het daar aansluiten  . Je ziet het ook …afval ligt er ook bijna niet. Dat is dan ook weer positief.
Nou , dat was het dan voor deze keer . Hopelijk volgende keer uitgebreider bericht met veeeeeeel meer vis.
Met visvriendelijke groet
Eldert
Verzonden vanaf mijn Galaxy

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

15 reacties

 1. Fishguppy > juli 3, 2022

  Antwoord

  Eldert, toch weer een verslag, van een echte Fishguppyer, ondanks dat je weinig te melden had, leuk om te lezen, chapeau!

  Grtjes Peter

 2. Stefan > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert, jammer van de tegenvallende vangst, opmerkelijk. Dat het niet altijd prijs kan zijn, ok, maar een sessie zonder tong in de avond is toch wel erg triest. Voordeel is dat het alleen maar beter kan worden, echter lijkt het net als vorig jaar toch een lastig tongseizoen te zijn. Alvast suc6 de volgende keer.
  Groeten, Stefan

 3. Leen > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi eldert
  Zelfde probleem als ik gisteren
  Veel krab niks vangen maar wel heerlijk weer
  Volgende keer weer meer geluk
  Groetjes.leen

 4. ies > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hey Eldert, je had vis man, oke niet om mee te nemen maar toch, lekker weer gehad, leuk verslag met foto’s opgestuurd. beet gehad. Genoeg positieve zaken, uh had wat vaker gemogen, om het vaker te gaan proberen. Voor de volgende sessie meer beet, minder krab en veel maatvis toegewenst.
  Groetjes Ies

 5. hugo > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hallo Eldert,

  Toch lekker in het zonnetje gezeten en de nodige vitaminen opgeslagen. Hoop dat het weer geen corona…. visserij wordt net als vorig jaar want dat kunnen we missen. Die langpoten dat wordt een echt probleem daar aan de WW, toch nog een leuk bericht van ingestuurd ondanks de mindere vangst. succes bij je volgende trip hopelijk met rammelde toppen en wat tong voor de pan.

  Groetjes Hugo’s

 6. Eldert > juli 3, 2022

  Antwoord

  Beste allemaal,
  Wat mij opvalt daar is dat er ook veel minder stroom in het water zit. Gisteren was het volgens mij een dag na springtij. Maar er valt daar tegenwoordig gewoon ankerloos met gemak 150 gram te vissen. Volgens mij is het daar het laatste jaar veel minder diep geworden. Misschien dat iemand daar meer over weet?
  Groeten

 7. Nico > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert. Ja momenteel is het overal zeer slecht met de vangsten. Toch leuk dat je foto’s heb ingestuurd en ook met een verslag er bij top. Ja beneden in het water doen de krabben de best en hopelijk voor de volgende sessie meer goede vangsten dan alvast toegewenst.

  Groetjes. Nico

 8. Henry > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hallo Eldert,
  Deze trip helaas geen vis, geen vos, maar een krabben invasie!!! De familie krab heeft er geen moeite mee om je op ’n avond ’n kilootje aas armer te maken en ze zijn meestal sneller bij het aas dan de vis. Toch efkes de zilte lucht opgesnoven en met prachtig weer kunnen genieten van de voorbij varende scheepvaart. We blijven positief, hopelijk verdwijnen komende zomer het grote aantal krabben, mini botjes etc. en komen in plaats hiervoor wat maatse baarzen en tongen. Voor je volgende visserij veel rammels op je toppen die je ook enkele lekkere maaltjes vis opleveren.
  Groetjes, Henry

 9. hugo > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoy Eldert,

  Bij mij was het 2 weken geleden ook zo aan de WW, heb het vermeld in mijn verslag weinig stroming!
  Kan natuurlijk toeval zijn maar kort heb ik bijna niks gevangen alles kwam vanop afstand.

  Grts Hugo

 10. Jack Jozen > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert.
  Jammer dat niet mocht lukken waarvoor je van huis was vertrokken als ik zo de meeste verslagen lees lijkt het wel of de waterweg is vergeven van botjes en krabben maar je weet he de aanhouder wint er zal toch zeker wel een keer verandering in komen dat we toch nog een panneke vis kunnen vangen,
  Heel veul groetjes Jack.

 11. Gino > juli 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Eldert,
  Pff wat een tegenslag normaal een prima stekkie…
  Ja als de vis niet mee wil werken wordt het echt niks. Toch nog een verslag ervan gemaakt respect man.
  Volgende keer meer succes.

  Grtjs Gino

 12. Fishguppy > juli 4, 2022

  Antwoord

  Eldert, klopt helemaal wT je zegt, heeft volgens mij met het baggeren en opspuiten te maken, 7 a 8 jaar geleden ving je op een getij, als het ro d 10u laag wS, met het gemak 10-15 tongen bij daglicht, tegenwoordig moet het donker of schemer zijn om aan de vis te komen, maar met weinig stroming kan je altijd nog je techniek aanpassen.
  Maar het zal weer een bagger jaar worden, zo te lezen.
  Grtjes Peter

 13. Diego > juli 4, 2022

  Antwoord

  Hoi aan de Antwerpse haven vangen ze wel veel tongen ik had er gisteravond 5 in 3 uurtjes dus misschien daar eens proberen 😉 groetjes diego

 14. Peter(Fishguppy) > juli 10, 2022

  Antwoord

  Jozef, zoals je al vaker hebt kunnen lezen, worden via reacties geen stekken openbaar gemaakt, stuur gewoon een mail, naar het contact adres en ik geef je het mailadres van betreffende persoon.

  Groetjes Peter

 15. Diego > juli 11, 2022

  Antwoord

  Oke is goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *