Home Gastvissers Eldert, vissen op de Botlek

Eldert, vissen op de Botlek

Advertenties

Beste fishguppylezers,

Eindelijk is het er weer eens van gekomen om te kunnen gaan vissen. Superweer gaven ze op wat records zou doen sneuvelen op 13 oktober ….en na wat advies van Peter en tips die hier op de site staan was het plan om richting Vlaardingen te gaan. Wekker op half 5 gezet en om half 6 kwam ik aan op de plek waar ik mn zinnen op had gezet. Inmiddels was daar al iemand maar die was er nog maar net ook. Gevraagd of ie bezwaar had dat ik er bij kwam maar hij vond het prima. Zodoende lagen mijn lijnen rond 5.45 uur in het water en samen met mij te wachten op de dingen die komen gaan. Al vrij snel kwam er actie op de hengels en de eerste tong was een feit. 27 cm welgeteld dus klein maar fijn.

Eldert, vissen op de Botlek

Volgende draai een mini wijting en toen begon het bottenbal. De ene na de andere bot.

Eldert, vissen op de Botlek

Eldert, vissen op de Botlek

Niet echt de gewenste vis , zeker niet waar ik voor mn bed ben uitgekomen . Maar ja die doorbuigers op de hengel is toch ook wel een lust voor het oog. Tussendoor nog een tongetje van net aan de maat en daar bleef het vandaag bij voor wat betreft de tong . Nog een leuke wijting van 31 cm en de diverse baby-wijtingen zorgden ervoor dat ik een best plezierig visochtendje heb meegemaakt.

Eldert, vissen op de Botlek

Het was lang geleden dat ik zoveel vis ving tenminste. Helaas te weinig tong maar dat gaat nog goed komen. Binnenkort prive grote plannen waardoor ik wat meer vrije tijd hoop te krijgen en heel wat meer richting de Waterweg kan. O ja… Ik heb gevist van 5.45 uur tot 10.30 uur met hoog water om 7.15 uur.

Met visvriendelijke groet ,

Eldert.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > oktober 13, 2018

  Antwoord

  Hey Eldert, leuke variatie in visserij daar!
  Hij blijft zeker nog tot December op de diepere plaatsen, dus nog kans genoeg!

  Groetjes Peter

 2. jack jozen > oktober 14, 2018

  Antwoord

  Hoi Eldert dat was toch wel een morgen om voor uit je bed te komen,mooie foto,s er bij gezet en wat de bot betreft ik heb nog wel een goed recept en als ook nog een goeie pan hebt en kun je ook van de bot genieten groetjes Jack.

 3. henk willems > oktober 14, 2018

  Antwoord

  hoi eldert
  toch mooi vis gevangen
  helaas wat weinig tong,maar met het mooie weer moet het toch een fijne sessie geweest zijn
  tot een keer aan de waterkant
  groet henk
  1 van de drie limburgers

 4. Henry > oktober 15, 2018

  Antwoord

  Hey Eldert,

  Een leuk verslag van je visochtend.Toch in zo’n 5 uurtjes hengelen verschillende soorten vis aan land kunnen takelen. Nog eventjes en de tong verdwijnt waarschijnlijk voor de schar!! Al met al,het blijft vissen, goede vangst voor de volgende keer!!!

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.