Home Gastvissers Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Advertenties

Hallo Peter en alle anderen,

Vrijdagavond weer eens een avondje vrij gemaakt om te gaan vissen samen met Richard Boone want dat was weer al veel te lang geleden. Eigenlijk hadden we zaterdag 05-12 een wedstrijd van WSV REIMERSWAAL maar door drukte met de verkoop van mijn woning ging dat niet lukken om daar aan mee te doen jammer genoeg. Dus daarom vrijdagavond maar eens aan de dijk kijken. Via bekenden al gehoord dat de wintervis massaal te vangen is vanaf de dijk aan de westerschelde. Rond 19.30 stonden we aan de dijk en het zou om 21.30 hoog water zijn. Allebei met 2 hengels gevist en vanaf de 1e tot de laatste draai was het raak.

Joost, kantvissen Westerschelde top! Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Wijtingen en scharren in alle maten hebben we voorbij zien komen.

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Vele doubletten en tripletten kwamen langs.

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Ikzelf heb maar 2 draaien zonder vis gehad. We hadden een kleine kilo pieren gehaald maar die waren na 3 uurtjes vissen helemaal op. Om 22.30 de spullen opgeruimd, het was weer eens een ouderwetse avond wintervissen aan de dijk, wat was dat lang geleden zeg. Richard heeft de scharren meegenomen en ikzelf alleen de wijtingen van rond de 30 cm.

Joost, kantvissen Westerschelde top!

Was weer echt genieten aan het water. Aantallen weet ik niet exact maar het waren er veel, heel veel voor aan de dijk.

Met vriendelijke groet,

Joost de Dreu

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. jack > december 6, 2015

  Antwoord

  dat is nog eens een visavond voor herhaling vatbaar he en mooie maatse ik denk dat wij ons visstekje ook eens moeten gaan verplaatsen ik zal de pastoor er eens over aanspreken
  gr jack

 2. otten80@zonnet.nl > december 6, 2015

  Antwoord

  Hoi Joost,
  Heerlijk toch om met je maatje eens lekker uit te waaien op de dijk. Ook als je dan, zoals op de foto’s duidelijk te zien is, samen nog eens een leuk partijtje vis naar boven takelt is dat inderdaad gewoon super genieten. Een leuk verslag met mooie foto’s
  Eet smakelijk!!!!! Gr. Henry

 3. joost de dreu > december 6, 2015

  Antwoord

  hey jack,
  volgens mij maakt het nu niet veel uit waar je gaat zitten aan de dijk. overal word goed gevangen. op jullie stekje zat er vorige week ook 1 en die had ook meer dan 20 maatse wijtingen.
  hey henry,
  ja het was echt super. was weer al een aantal jaren geleden dat we zo goed gevangen hadden aan de dijk.
  gr. joost

  ps. Peter je hebt het weer mooi in elkaar gezet. super!!!!!!

 4. Nico > december 6, 2015

  Antwoord

  Hallo Joost. Een top verslag heb jij er van gemaakt en ook met leuke foto”s er bij van de vis. Ik denk dat je volgens mij toch in het donker moet gaan vissen. Want de laatste keer bij Waarde overdag was het helemaal niks toen.

  Groetjes De Zeehondentemmer

 5. Peter(Fishguppy) > december 6, 2015

  Antwoord

  Hey Joost, ik had er al meer over gehoord, ook bij Henk v/d Poel en eerder een verslag van Huib. Zie je ook hoe leuk het is, als anderen erop reageren, op jouw verslag? Ook wij vinden het leuk om eens een reactie van jou te zien, begrijp je?

  Onze vissessie samen staat nog in het verschiet, maar zal toch mei of juni worden, op de tong, denk dat dit toch het leukst is?

  Groetjes Peter

 6. joost de dreu > december 6, 2015

  Antwoord

  ha zeehondentemmer
  ja het zou goed kunnen dat je in het donker meer vangt dan overdag al was degene die er vorige week 20 maatse had ook overdag.
  Hey Peter,
  ik heb vaak niet de middelen om te reageren want via mijn telefoon heb ik het geprobeerd maar dat lukt niet en voor de rest hebben we aan boord geen internet dus dat is wel eens jammer. maar ik ga mijn best doen.
  ja dat lijkt mij het leukst om samen op tong te vissen, kan ik nog wat van je leren. šŸ™‚ dat houden we nog tegoed. ik kijk er naar uit.
  gr. joost

 7. jan > december 6, 2015

  Antwoord

  mag ik je feliciteren met de vangsten joost en je maat ziet er mooi uit voor de pan dat word smullen ga zo door mvg de strandjutter.

 8. Arlen > december 11, 2015

  Antwoord

  Mooi bericht. Ik kom uit Kapelle en wil zondagmiddag gaan vissen. De stek waarde hoor ik vaak maar kan iemand uitleggen waar ongeveer dat is. Een straatnaam ofzo… ik hoef geen coƃĀ¶rdinaten hoor;) vroeger vaak gevist bij de breker bij kapelle maar daar hoor ik niemand meer over.
  Alvast bedankt voor jullie reacties.

  Groeten Arlen

 9. Peter(Fishguppy) > december 12, 2015

  Antwoord

  Hoi Arlen, gewoon ff google maps raadplegen, zie je alle stekken en straatnamen, bij streetview.

  Gr Peter

 10. joost de dreu > december 13, 2015

  Antwoord

  hoi Arlen
  volgens mij heet die weg de westveerdijk, halverwege de dijk heb je een stenen trap naar boven en daar valt goed te vissen op wintervis.
  gr. joost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *