Home Gastvissers Geep is los

Geep is los

Advertenties

Hoi Sportvissers,

Ik noteer 5 mei 2018, onze eerste gepen zijn gevangen.

We begonnen er vandaag rond 3 uur aan, het zou hoog zijn om 6 uur dus konden we vissen tot schemer. In het eerste uur al een platte dobber en een springer, helaas los. Af en toe een aanbeet, toch moesten we wachten tot hoog voor Mario opende met een eerste geep. De eerste van 2018,…

proficiat maat !!!

Geep is los

Met een Spro Sbirolino Floating ging mijn maat vlot in de vis. Ik bleef even te lang hangen bij een langzaam zinkend model en tegen dat ik omgebouwd was naar een vangende montage had mijn maat al een geep of 4 gevangen.

Geep is los

Eens de juiste montage ingezet ving ik ook al snel mijn eerste snavelaar voor 2018.

Geep is los

Leuke middag / vooravond met in het begin van de sessie veel wind uit het oosten. Mario viste me vandaag mijn broek uit, hij had er 6, ik 2,…een beet of 10? werd gemist. Als aas gebruikten we zowel zalm, geep als hart.

Vissen maar, ze zijn er weer!!!

Groetjes, Jack Peelman

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Kees Michielsen > mei 13, 2018

  Antwoord

  Hallo Jack,
  Afgelopen weekeinde in de Oosterschelde ook aan het gepen geweest met een langzaam zinkende Sbirolino en 1 losser.
  Ik ga je tip ter harte nemen en komend weekeinde een floating inzetten!
  Leuke sport dat groen 🙂

 2. Alain Tulleneers > mei 14, 2018

  Antwoord

  Heeey Jack
  Aanhouder wint,begin dus gemaakt.En er zullen ongetwijfelt nog seccies met geep volgen.
  Grt.Alain

 3. Peter(Fishguppy) > mei 14, 2018

  Antwoord

  Hey mannen, mooi hoor!

 4. Nico > mei 14, 2018

  Antwoord

  Hey Jack. Leukje sfeer foto’s gemaakt van Je en ook van de geep. Niet slecht gevangen en ook goed weer gehad.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *