Home Gastvissers Jack en Mario aan Cadzand

Jack en Mario aan Cadzand

Advertenties


Hoi Sportvisser,

Gisterenmiddag rond 14.00 vertrokken we weer richting visgronden, na het overweldigend scharren succes van de afgelopen dagen was de goesting erg groot dit nog eens te herhalen. M’n maatje Mario ging met me mee, samen zouden we zes hengels inspannen om een record scharvangst weg te zetten,… sloeg dat even tegen. Toen we aankwamen op het strand zag alles er prima uit, mooi weer, zelfs de wind op kop was niet echt irritant.

Jack en Mario aan Cadzand

Nadat de onderlijnen voorzien van leeglopers en diepvriestappen ingegooid waren kon het wachten beginnen,… en wachten dat moesten we wel. Tot het donker was gebeurde er nauwelijks wat. Ook in het duister liep het niet zoals ik verwacht had, we vingen heus wel onze scharren maar toch beduidend minder dan voorgaande sessies. Lag het aan de windrichting die tegenover de vorige keren kompleet gedraaid was?Hoe dan ook, na een poosje dikte het aantal scharren in de emmers behoorlijk aan, tussen de vele blanco’s die we draaiden hadden we ook de nodige doubletjes en zelfs af en toe een trippeltje.

Jack en Mario aan Cadzand

Als klap op de vuurpijl mocht ik tijdens het opkomende tij nog eens een fraaie gul draaien, de eerste van’t jaar ( winterseizoen ), kort daarna gevolgd door een iets kleiner exemplaar.

Jack en Mario aan Cadzand

Moe maar voldaan keerden we iets na middernacht huiswaarts met ieder een 20 tal scharren, wat wijting en de twee bewuste gulletjes.

Jack en Mario aan Cadzand

Groetjes,

Jack Peelman

Pro-Staff St.Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *