Home Gastvissers Hsv Philips aan Waarde 12

Hsv Philips aan Waarde 12

Advertenties


Wij hebben weer gevist met de visclub van philips en was op zaterdag ochtend van 9:45 tot 12:45. De opkomst was ook weer niet denderend namelijk 7 man. De plaats was eerst weer bij Ouwerkerk maar kreeg al van te voren een belletje omdat daar al twee vereningen gingen vissen. Dus moesten wij uitwijken naar een andere stek en dat was toen Waarde .12 geworden. Om 9:45 gingen zoals gewoonlijk de onderlijnen weer richting het zilte nat toe.

Hsv Philips aan Waarde 12

En ook werd er weer met verschillende aas soorten gevist ingevroren pieren . kweekzagers. franse tappen en gewone pieren. Uiteindelijk had de winnaar twee visjes gevangen met totaal 30 cm lengte .

Hsv Philips aan Waarde 12

De rest had geen ene beet gehad en ook bleek zoals Ik had verwacht het zeeaas aan zitten.Ook deze keer wat mindere foto””s er bij voor de site en hoop dat het snel gaat veranderen zodat ik dan wat meer kan verzenden met vis er op.

Hsv Philips aan Waarde 12

Nadat de toeter ging bij het einde snel de spullen naar de auto gebracht en lekker even opwarmen want we hebben nog even een goed sneeuw buitje tussen door gekregen. En de wind van op zij oosten wind en dat is ook al niet zo goed om wat te vangen. Op 6 april wordt er ook dan weer gevist bij Waarde .12 en dat is een jubileum wedstrijd van de club en die bestaat dan 60 jaar. En ook had ik gehoord dat het dan over is omdat er weinig vissers zijn bij de wedstrijden. Uiteraard kom hier ook nog een verslagje van en hopelijk met meer foto””s met vis op de site. Voor de andere vissers nog vele vangsten toegewenst en draai ze der uit. ps ook kwam namelijk nog vlakbij een zeehond voorbij zodat het misschien daar aan had gelegen dat we geen vis naar boven konden halen.

Mvr groeten Nico en Jan.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > maart 24, 2013

  Antwoord

  Hoi Nico,
  toch weer lekker gevist!
  Heeft de opheffing van de visclub ook te maken, met de toekomstige sluiting van de fabriek?

  Groetjes peter

 2. Nico > maart 24, 2013

  Antwoord

  Hallo Peter ook heeft het inderdaad met de sluiting van philips mee te maken. En de meeste mensen zijn ook op leeftijd. Daardoor zijn er veel gestopt in de club en andere reden.

  Groetjes Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *