Home Gastvissers Jack en Mario aan Cadzand

Jack en Mario aan Cadzand

Advertenties


Hoi Sportvissers,

Jack en Mario aan Cadzand

Gisterenmiddag leeglopers gaan steken en gisterenavond vissen, rond 20.00u. stapte ik bij Mario in de auto richting Cadzand. We begonnen met vissen om 21.00u., laag om 23.40 en doorgevist tot 03.00u. Er stond een matig windje dat we op het brekertje netjes in de rug hadden, koud was het wel, er stond weer eens een pelletje ijs op de hengels. Zoals gezegd visten we nog eens op een brekertje aan het kruishoofd, om er te geraken dienden we ivm de werken een aardige wandeling te maken. Eens de onderlijnen te water moesten we niet erg lang te wachten op onze visjes, in mijn eerste draai ving ik al een doublet,… schar/GUUUUL.

Jack en Mario aan Cadzand

Ook m’n maatje volgde meteen met schar en,..jawel GUUUL.

Jack en Mario aan Cadzand

Alle gekheid op een stokje,…. we vingen vijf ondermaatse gulletjes. Gelukkig maakte de bijtgrage scharren onze avond weer helemaal goed, ik ving er 31 van mooi formaat, Mario sloot af met 19 stuks.

Jack en Mario aan Cadzand

Weer viel het ons op dat de schar die je hier op Cadzand vangt doorgaans toch van een mooier formaat is dan de visjes op de Walcherse stranden. ‘T was alweer een erg fijne nacht.

Groetjes,

_________________

Jack Peelman

Pro-Staff St.Croix

Hengelsport Van der Poel Yerseke

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 29, 2010

  Antwoord

  Hoi Jack en Mario,
  gefeliciteerd met jullie mooie vangst!
  Ik denk dat momenteel zulke vangsten niet meer mogelijk zijn op de Walcherse stranden, vanwege de koude.

  Groetjes peter

 2. timo > december 31, 2010

  Antwoord

  mooie vangst!ik vis altijd in knokke op de golfbrekers en ga bijna nooit met lege handen naar huis veel gul en schar .een goeie plaats is ook in blankenberghe op de pier bij hoogwater toch al mooie gul van 2.6 kg vorige week hopelijk bijten de gullen woensdag grtz timo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *