Home Gastvissers Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Advertenties

Hoi Peter en Visvrienden.

Gisteren middag 25 November was het weer zo ver om eens met me Maat Johan Frijters eens te gaan proberen van af het strand. En de plaats was op dezelfde stek waar Ik op 13 November met me broer Jan daar had gestaan we waren eerst het aas] wezen ophalen bij de fam. Dixhoorn 7 en ons pieren. Bij aankomst werden we zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen een kort praatje mee gemaakt en daarna het aas betaald zijn we toen vertrokken naar de boulevard te Vlissingen. Aankomst tegen 14.15 en naar de plek toe gelopen toen wij daar uiteindelijk aan kwamen waren er helemaal geen vissers te zien en ook de gehele avond niemand.

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Bleek later wel dat er voetbal was en dat ze naar Ajax gingen kijken dus plek genoeg voor ons twee de avond Wij zijn begonnen tegen 14.30 en ging eerst een onderlijn richting het zilte nat toe. En was het om 15.20 laag water dus een mooi getij er voor om wat vis te gaan vangen omdat Jan en Ik toen redelijk wat Wijting en schar hadden gevangen en ook net in het donker toen begonnen ze goed te bijten, Wel het kan keren want in het overdag helemaal geen enkele beet gehad en moesten Wij uiteindelijk wachten toen er beet in kwam en haalde me Maat zijn eerste wijting er uit een kleine.

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Toen dacht Ik zal het nu gaan gebeuren maar dat ging pas los toen het water al twee uur aan het opkomen was en donker maar

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Nico en Johan, strandvisserij Vlissingen

Wij hebben samen ook vele missers gehad goede aan beten maar zonder vis naar boven. Voordat het donker was kwamen er daar vlakbij de kant van die zwemmers voorbij op 5 meter en hadden we samen er een aan de lijn vast die stopte gelijk met zwemmen en haalde de lijn los. Maar uiteindelijk zijn we gestopt tegen 20 .30 en had Johan een aantal van 21 stuk 20 Wijtingen en Ik zelf had 4 mooie scharren en 11 Wijtingen gevangen alles opgeruimd en naar huis terug gereden met toch een geslaagde visavond met ze twee daar. En hopelijk kunnen Wij het jaar af sluiten met ze drie of twee want me broer moet een paar keer na het ziekenhuis toe en bij de kaak chirurg zijn omdat hij een helemaal een nu gebit krijg. Dus hoop Hij dat hij toch een keer weg kan na de waterkant toe en dan eens ons geluk wilde proberen daar bij Waarde en misschien een aantal meer vis vangen in het donker dan. Ps had wel een paar foto’s gemaakt van me Maat maar voor mij kon hij niet goed er mee overweg en komt dat een volgende keer wel goed . Toch veel plezier gehad samen en met vis na de kant toe en is uiteindelijk de avond geslaagd voor ons twee.

Groetjes De Zeeheehondetemmer en Vismaat Johan Frijters.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

10 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 27, 2020

  Antwoord

  Ha mannen, weer lekker gevist!

  Groetjes Peter

 2. ies > november 27, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico en Johan,
  Lekker bezig geweest, een mooie klus voor in de pan.Maar zwemmers? Waren dat bruin vissen of zo? Maar wens je broer sterkte wordt even een vervelende tijd voor hem. Je hebt de vangst weer met mooie foto’s in beeld gebracht, jammer dat de foto’s door Johan mislukt zijn.
  Groetjes ies

 3. Stefan > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico, lekker er uit geweest met zijn 2en en aardig vis gevangen, stom van die zwemmers, Maak je gelukkig niet vaak mee. Sterkte voor je broer en alvast suc6 de volgende sessie.

 4. Eldert > november 27, 2020

  Antwoord

  Ha Nico
  Lekker gevist man . Alleen jammer van al die kleine .
  Maar ik ben wel benieuwd hoe je die zwemmer gehaakt hebt . Wie gaat er nou met deze temperatuur nou nog zwemmen .
  Groet Eldert.

 5. Nico > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Eldert. die komen met zowat 6 man vlakbij de kant tussen de 5 – 10 meter langs de kant. En die hebben achter zich een oranje drijver bij.
  Dat is al een paar keer gebeurd als Wij daar gaan vissen vanaf het strand.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 6. Gino > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan,

  leuke vangst toch en prachtig weer zo te zien.
  Een heel strand voor jullie alleen dan kan je precies gaan staan waar je wil !En die zwemmers die heb toch plek genoeg anders de Westerschelde is groot genoeg toch, haha. Mijn vader heeft het vroeger gehad met een duiker… haha dat was lachen toen !!
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 7. hugo > november 27, 2020

  Antwoord

  Hallo Nico & Johan,

  Lekker gevist mannen, en als ge niet genoeg vis vangt dan maar direct een zwemmer daar is meer eten aan ha ha. Mooie visserij jong daar mag je mee thuis komen. Succes bij jullie volgende trip.

  Groetjes Hugo

 8. Henry > november 27, 2020

  Antwoord

  Hey Nico en Johan,

  De hele boulevard voor jullie alleen en dan zou je in plaats van vis zomaar wat zwemmers aan de haak kunnen slaan !! Natuurlijk heeft ieder z’n hobby maar met deze temperaturen zit ik liever met m’n borreltje voor de houtkachel.Samen met Johan toch een paar maaltjes vis naar de oppervlakte kunnen takelen, prima toch!!Hopelijk kunnen jullie het jaar met z’n drietjes nog afsluiten met ’n visdagje aan de Waarde, alvast veel succes Hopelijk kan m’n vriend Sjakie dit jaar thuis nog ’n dagje gemist zodat ook wij nog op wijtingjacht kunnen gaan.

  Groetjes, Henry

 9. Nico > november 28, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter en Visvrienden. Allemaal bedankt voor Jullie verwarmende reactie’s op me verslag. En Henry hopelijk kunnen jullie twee ook weer eens na de waterkant toe .

  Groetjes De Zeehondetemmer

 10. jack jozen > november 28, 2020

  Antwoord

  Hoi Nico en Johan.
  Hier nog een verlaat berichtje van mij jullie hebben toch wel een prachtig visdagje gehad en van alles gehaakt een mooi panneke vis en de ene keer vang je een meeuw maar zwemmers die vang niet zo veel dat is maar zelden. Je hebt er ook weer mooie foto,s gemaakt goed gelukt al bij al een prachtige dag veul groetjes Jack.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *