Home Gastvissers Rob aan de Waterweg

Rob aan de Waterweg

Advertenties


Na al die afgelopen maanden wijtingen en bolken trekken in de europoort vandaag 3 april voor de verandering eens wezen gullen in de waterweg. gevist met de oude 5 meter k2 stokken (voor het zware werk) voorzien van geclipte 2 haaks lijnen met grote haken en mooie grote pieren. 3 uur voor hoogwater gestart en gevist tot 1 uur over hoogwater,de vangst viel gezien de verwachting niet tegen regelmatig mooie aanbeten waarvan ik er een aantal gemist heb door losschieters en vastlopers maar dat weet je in de waterweg,na een uurtje kwam dan toch de eerste op de kant een gulletje van rond de 40cm mooi gehaakt dus gelijk maar terug gezet,even later kreeg ik een toch wel hele mooie doorbuiger ook deze kreeg ik met wat mazzel op de kant deze gul was 63 cm.

Rob aan de Waterweg

de uren daarna kwam en nog zo af en toe een gulletje binnen,zodat de teller aan het eind van deze sessie op 6 gullen tussen 35-63cm is blijven steken ook nog 3 botten weten te vangen op haak 2/0???. al met al is het een leuke dag geweest met mooi weer weinig wind en mooie vis wat wil een mens nog meer.

rob.slingerland

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

3 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > april 3, 2012

  Antwoord

  Hoi Rob,
  ik had op mijn werk je bericht al op Rancar gelezen.
  Ik ben in ieder geval erg blij, dat wij hem ook mogen plaatsen!

  Groetjes peter

 2. Maup > april 4, 2012

  Antwoord

  Hee Rob,

  Lekker gevist,stuur je de coordinaten van de lokatie toe,HaHa.Heb je gevist met of zonder werpvingertje?,dan weet ik in ieder geval waar ze zitten,

  Groetjes Maup.

 3. rob > april 4, 2012

  Antwoord

  hoi maup ik heb idd gevist met een vingertje de gul moest vanuit de vaargeul komen ruim over de honderd meter op die plek aan de zuidzijde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *