Home Gastvissers Arno aan de Waterweg

Arno aan de Waterweg

Advertenties


Hallo Peter,

Ik had voor vandaag eigenlijk een trip geboekt met Ludo van noordseacharters maar kreeg dinsdag al te horen dat hij stukken had met de boot. Dit was echt balen want het weer was perfect. Geen wind en geen golven. Ook voor het wrakvissen nog een nieuwe boot hengel gekocht een albatros deep bleu ocean uptide 20 /50 lbs. Deze moet nog maar een weekje of 2 wachten voor de volgende trip. Ik had toch een visdag gepland dus maar naar maassluis gereden. Eerst even aas gehaald en toen doorgereden naar de poortershaven. Bij aankomst was ik niet de enige, het zag zwart van de vissers. Hoogwater was het om half 11 en begon om 9 uur.

Arno aan de Waterweg

Gevist met 2 hengels allebei met jojo onderlijn en een dikke tros pieren(heften waren er niet). Meteen al bij de eerste worp alles kwijt dus dat begon goed. Hierna nog 4 keer alles kwijt dus spullen pakken en 200 meter verder gaan zitten. Hier was het ook niks, in ieder geval niet vast maar ook geen beet. Rond mij heen werd ook niks gevangen dus het lag niet aan mij. Toen kwam er een belg die verderop stond een praatje maken en die had er al 6. Lag het dan wel aan mij? Toch kreeg ik om 1 uur een mooie beet en de eerste gul was op de kant.

Arno aan de Waterweg

Toch niet voor niks geweest. Direct toen de hengel er weer in lag een mooie diepe doorbuiger zover dat hij los kwam van de grond. Deze bleef valk onder de kant vast zitten en loste zich. Om 2 uur hield ik het voor gezien want de stroming werd te sterk dat 185 gram ankerlood niet bleef liggen. Volgende keer beter.

Groeten Arno Jacobs

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > december 31, 2010

    Antwoord

    Hoi Arno, toch in ieder geval lekker gevist.
    De allerbeste wensen voor het nieuwjaar en we spreken gauw een keer af!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *