Home Zeevissen in Denemarken en buitenland Kantvissen op Bot en mega-Schar (video)

Kantvissen op Bot en mega-Schar (video)

Advertenties

Beste visvrienden, dit was zo maar een dagske vissen, in onze laatste visvakantie in Denemarken, op 1 van mijn favoriete kantvis stekken en het was de bedoeling om grote schar te vangen, maar omdat het al eind mei was en de watertemperatuur zo opgewarmd was, dat de Bot niet te houden was en de Schar nauwelijks nog kans kreeg, maar toch wisten we een aantal ontieglijk mooie scharren te vangen en de visserij was erg leuk, ondanks dat ik geen liefhebber ben van Bot en ze allemaal retour gingen, heb ik wel genoten van de mooie aanbeten en het zwaar indraaien, van de vele doubletten en tripletten!

Geniet van de Video!

Zie ook mijn kanaal, Fishguppy’s vis vangsten: https://www.youtube.com/channel/UCsMUbrnGv3_Z9mjcSTg4dfA

En mocht je jezelf willen abonneren, ben ik daar reuze blij mee en vergeet dan niet om de bel in te schakelen, zodat je telkens een melding krijgt, als ik een filmpje heb geupload en dan ben jij een van de eerste die het kan zien!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Leen > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Mooi filmpje Peter
  Dat zijn vangsten die haal je niet aan de waterweg😢👌

 2. Henry > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Het is altijd leuk om samen met je gezin ’n vis/cultuur vakantie te beleven en zeker in de visrijke landen zoals Denemarken en Noorwegen. Zoals we van je gewend zijn heb je er weer ’n leuke video van gemaakt met vangsten die in ons kikkerlandje weinig voor komen.Als jij zegt: Helaas 3 x bot en jakkes roepen wij hiep, hiep hoera!! da’s het verschil.Maar zoals je zelf zegt, het gaat om de aanbeten en niet om de hoeveelheid vis die mee naar het thuisfront gaat.Wederom genoten van je filmke.

  Groetjes, Henry

 3. hugo > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Hallo Peter,

  Dit lijkt mij het vis paradijs voor de hengelaar,waarom kan dit niet meer bij ons in de lage landen.Waar zijn de The good old Days gebleven hé!!je hebt er weer een leuke video van gemaakt super.

  Groetjes Hugo

 4. Nico > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter. Atijd genieten van je prachtige video’s die je maakt van je vis sessie.

  Groetjes De Zeehondetemmer.

 5. Peter(Fishguppy) > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Bedankt vrienden!
  Hugo, in Denemarken is een wet, die er voor zorgt dat een soort in stand blijft, namelijk in april en mei mag je geen zwangere vrouwtjes meenemen van o.a. bot en ook wijzen de lokale visser er nog op, dat het meenemen van ondermaatse vis, ten strengste verboden is en het helpt, er gaan toch jaarlijkse ontelbare vissers in Denemarken dat panvis halen of zoals sommige zeeforelvissers gewoon voor de sport. Ik ben in ieder geval verknocht en ook dit jaar ga ik weer 4 keer zoals ieder jaar.
  Gr Peter

 6. Lex hufkens > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Hey dat is weer een leuk verslag en een leuk filmpje over een week of 8 gaan wij ook weer naar denenmarken. Alleen in de buurt van kopenhagen. Is het mogelijk om een verslag met foto’s hier te plaatsen gr lex

 7. Peter(Fishguppy) > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Hey Lex, zou ik erg leuk vinden! Gewoon tekst op mail zetten en naar het contactadres van de site sturen en de foto’s als bijlage insturen.
  Gr Peter

 8. hugo > augustus 11, 2019

  Antwoord

  He Peter,

  Ze zouden zo’n wet beter ook bij ons inbrengen,en dat elke visser die zich sportvisser noemt dat dan ook naleeft we zouden al een stapje verder staan hé.Dat je verknocht bent aan zulke avonturen daar kan ik best inkomen.

  Groetjes Hugo

 9. Robin > augustus 11, 2019

  Antwoord

  Hoi Peter,

  Mooie vangst ! Bot is nu ook niet echt mijn favoriete platvis. Maar als je hem fileert/ontvelt, paneren (eerst even het losgeklopt eiwit, nadien in het paneermeel), lekker frituren zoals een visstick, wat tartaar erbij, lekker hoor !
  Grtz Robin

 10. Kees > augustus 12, 2019

  Antwoord

  Lekker gevist Peter, misschien is bot niet je favoriet maar een botje kan best lekker zijn. Bij mij mogen de maatse gewoon mee.
  Mooi fimpje ga zo door!

 11. Peter(Fishguppy) > augustus 12, 2019

  Antwoord

  Hey Robin en Kees, zo doe ik het ongeveer, maar dan gebruik ik visbakmeel en doe het met schar en schol en dan valt de bot qwa smaak toch eerst af bij mij. Maar vroeger toen ik jong was, heb ik hem maar genoeg gegeten, maar bij een overvloed aan andere vis, kies ik toch voor beter, ook ivm plaats gebrek in de vriezer, mijn grote diepvrieskist is al jaren weg, omdat een lade vriezer veel overzichtelijker werkt en dan kun je op datum eten!

  Groetjes Peter

 12. Robin > augustus 12, 2019

  Antwoord

  Hey Peter, ‘bij een overvloed aan andere vis’… dan begrijp ik jouw verhaal veel beter 🙂 Bij mij gaat het meestal anders , ik neem de bot mee als bewijs dat ik ben gaan vissen 🙂
  Groetjes Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *