Home Gastvissers Nico en Jan, vissen aan Waarde

Nico en Jan, vissen aan Waarde

Advertenties

Hoi Mede vissers.

Eindelijk was het een keertje zo ver want ik had ook problemen met mij schouder gehad. Zodoende kon ik niet vissen maar Gisteren middag was het zo ver. Eerst me broer opgehaald in etten leur en toen naar yerseke toe gereden om het zee aas op te gaan halen. Wij waren daar tegen 14:15 en hebben we even wat bij gepraat en gevraagd hoe de vangsten waren op de Oosterschelde. Mvr .v.Dixhoorn vertelde tegen mij dat er weer wat schar werd gevangen mondjes maat. Het zee aas zag er zoals gewoonlijk uitstekend uit en alleen maar pieren genomen voor ons twee. Daarna naar Waarde toe gereden om te kijken of er vanmiddag een visje naar boven zal komen. Aankomst daar tegen 14:50 de spullen naar de plek gebracht en alles klaar gezet en tegen 15:00 en 15:10 gingen de twee onderlijnen richting het zilte nat toe. Jammer dat me andere Vismaat Johan niet mee kon die moet tegen woordig heel veel werken en bijna geen tijd heeft om eens mee te gaan hopelijk een keer met het bootje. Het was opkomend water en hoog water was het tegen 18:00 Wij met ze twee kregen pas beet tegen 17:55 en haalde Jan een bot er uit en kort daarna ik een wijtinkje.

Nico en Jan, vissen aan Waarde

Nico en Jan, vissen aan Waarde

Nico en Jan, vissen aan Waarde

Wij hebben ook nog gevist twee uur met afgaand water en de vangsten gisteren waren Jan 1 bot en twee wijtingen en ik zelf had 1 botje en drie wijtingen die allemaal de Maat niet haalde maar toch gevist en gevangen en dat vanaf 6 Januari. En dit deed de mens ook weer goed aan de waterkant en leut gehad samen. Nadat wij tegen 20:15 zijn gestopt en naar huis toe gereden brak boven ons de hel goed los wat een regenbui onderweg en langzaam gereden naar huis toe.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. jack > april 3, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan dan hebben jullie samen toch weer een mooi een dagje kunnen vissen ook al was de vangst niet zo super toch weer een samen op pad,ook een voordeel hoefde je ook niet te stofzuigen en te strijken ha.

  groetjes Jack

 2. Peter(Fishguppy) > april 3, 2017

  Antwoord

  Hey Nico, goed te zien dat je weer gewapend kunt gaan!
  Zie al uit naar je mooie vis avonturen!

  Groetjes Peter

 3. alain tulleneers > april 3, 2017

  Antwoord

  Hoi mannen
  Belangrijkste gevist hebben en zuustof op gedaan,de visjes komen een volgende keer wel.
  Groetjes Alain

 4. Henry > april 3, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico, goed om te horen dat je samen met je broer toch weer lekker aan het zilte sop gezeten hebt. De vangsten zijn nog wat mager, ook bij ons, maar als het zonneke de watertemperatuur wat verhoogd heeft komen er zeker en vast weer enkele pannekes vis naar de bovenkant.En zoals je zelf zegt, er gaat niks boven ’n dagje heerlijk genieten aan de waterkant, goede vangst voor de volgende keer

  Groetjes, Henry

 5. Nico > april 3, 2017

  Antwoord

  Hoi Peter. Jack.ALain en Henry Bedankt voor jullie reactie op mij visverslag.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 6. Huib > april 4, 2017

  Antwoord

  Hey Nico,

  Leuk bericht en nog wat gevangen ook.

  Gr Huib

 7. hans de bruijn > april 4, 2017

  Antwoord

  Hallo Nico toch ff er tussen uit lekker ontspannen toch en ook nog een visje gevangen ben de laatste keer met de boot op de Oosterschelde ge weest op 28 december nog geen stootje gezien.
  Groet Hans

 8. Nico > april 4, 2017

  Antwoord

  Hey Huib en Hans. Ook jullie bedankt op mij
  vis verslag en Hans blijven vol houden hoor.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *