Home Gastvissers Nico en Jan aan Waarde

Nico en Jan aan Waarde

Advertenties


Hey vissers,

Nadat me vismaat Johan afgelopen week twee keer was gaan vissen bij Waarde.En toen redelijk wat vis had gevangen overdag was het nu een keer de beurt van ons twee.Omdat het met de geep even wat minder ging en toen ook toch weer zin hadden om op de platvis te proberen.Mij broer Jan kwam na de middag bij me thuis en daarna de vis spullen in de auto geladen.En eerst na yerseke toe gereden om het zeeaas op te gaan halen 6 ons zee pieren.En zoals gewoonlijk werden wij weer goed onthaald door Mevr van Dixhoorn En het zeeaas zag er ook uitstekend uit en kort daarna zijn wij na Waarde toe gereden. En de dijk over gegaan naar onze stek wel zagen wij iemand verder al aan het vissen .En die haalde kort daarna een klein platvis er uit zodat wij vol vertrouwen ook vis gingen vangen.Welnu de eerst onderlijn ging tegen 14:45 richting het zilte nat toe en wachten op de beet of die er kwam.Ja me broer na een tijdje met ophalen zat er een klein botje er aan en zonder de beet te zien.

Nico en Jan aan Waarde

Later nog dezelfde keer en Ik zelf had toen ook al twee keer een beetje gehad maar niks er aan.Dacht daar gaan we weer en vooral nadat Jan een grote beet kreeg en wij dachten een zeebaars bleek er een grote paling er aan te zitten van 60 cm en terug gezet.[ deed wel een beetje pijn maar moest wel ]

Nico en Jan aan Waarde

Uiteindelijk toen het water weer al aan het zakken was kreeg ik ook een flauwe beet en bleek toen en mooie tong er aan te zitten van 36 cm en was hier enorm blij mee.

Nico en Jan aan Waarde

Wij hebben gevist van 14:45 tot en met 18:30 en gestopt daarna en naar huis terug gereden en met lekker weer veel zon op ons gezicht gehad en plezier met ons twee. Daar ga je uiteindelijk ook voor weg na de waterkant en hopelijk weer gauw om op de platvis te vissen.

Gr Nico en Jan

Voor meer foto’s

Zie ook Onze Facebook Pagina.

We zouden het erg op prijs stellen als u een like geeft, voor onze pagina en de verslagen, om verder te groeien in de toekomst!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

2 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juni 14, 2014

  Antwoord

  Hoi Jan en Nico,
  jullie hebben een paar mooie vissen gevangen, maar vooral, zijn de foto’s wel heel goed genomen, met de zon in de rug, zoals het hoort!
  Nico, je vrouw kan weer lekker tong eten, wat wil een mens nog meer?

  Groetjes Peter

 2. zeehondentemmer > juni 14, 2014

  Antwoord

  Hoi Peter. Jij heeft er weer een mooi logo van gemaakt op je site van ons twee. En ja
  ze was er weer blij mee met zo een tong.

  Groeten Nico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *