Home Gastvissers Leen, vissen aan de Kering

Leen, vissen aan de Kering

Advertenties

Hoi.peter

Vandaag toch weer geprobeerd aan de waterweg bij de kering Begonnen om 14.00 tot 18.30 Om 17.30 hoog water En dan nu de vangst 9krabben (Nog nooit zoveel boven water gehaald)

Leen, vissen aan de Kering

Geen stootje van vis gezien Op deze plek vis ik al jaren en vang altijd wel een paar visjes,sprak ook nog een visser die hier al jaren vist en begreep ook niet dat er bijna niets word gevangen In 6dagen nu 4x wezen vissen en maar 2 vissen gevangen Maar ja de aanhouder wint zeggen ze altijd al moet ik deze keer wel veel geduld hebben Voor jullie die de komende dagen wel gaan hopelijk een goede vangst

Groetjes,

leen

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

6 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > juli 23, 2020

  Antwoord

  Hey Leen, misschien moet je jouw ogen even de kost geven op onze site, om te kijken met wat voor onderlijnen de meesten vissen, ook kun je afstand winnen, door lichtere afhouders te gebruiken en misschien een afhouder minder, het zijn maar suggesties?

  Ik ben wel blij met de extra tekst!

  Groetjes Peter

 2. Gino > juli 23, 2020

  Antwoord

  Hoi Leen,

  soms moet je wel geduld hebben maar als je 4 vd 6 dagen gaat en weinig of niets vangt dan moet je toch iets proberen/aanpassen zoals Peter aangeeft! Ik heb al enkele dingen aangepast en heb al meer tongen gevangen dan andere jaren en het gaat steeds beter, dit dankzij Peter en ben hem hier nog altijd dankbaar voor!!
  Misschien ook eens een andere stek aandoen dan?
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 3. Leen > juli 23, 2020

  Antwoord

  Ik heb inmiddels al wat goede tips van peter gekregen ivm materiaal
  Deze ga ik zeer zeker aanschaffen en uitproberen
  Ik hou jullie op de hoogte Vd volgende sessie
  (Hopelijk vandaag al)
  Groetjes,leen

 4. ies > juli 23, 2020

  Antwoord

  Hey Leen,
  Het lijkt er op dat de vis bij de kering omkeert, misschien volgende keer een klein hengeltje meenemen met een dobber montage, deze afstellen op anderhalve meter en dan de wand afvissen, dat kan daar leuke zeebaars opleveren, zagertje aan de haak, kan leuk resultaat geven. Maar je weet het, de aanhouder wint.
  Groetjes Ies

 5. Stefan > juli 23, 2020

  Antwoord

  Hoi Leen, het valt in deze tijd ook niet mee voor de vissen om de krab voor te blijven op sommige stekken, ze duiken gelijk op je aas zodra het de bodem raakt!
  Alvast suc6 met het in praktijk brengen van de tips van Peter. Zelf heb ik ook na het zien van foto’s op deze site wat aanpassingen gedaan (afhouders) en dat verschil merkte ik in het voorjaar op de schar.

 6. Henry > juli 23, 2020

  Antwoord

  Beste Leen,

  Jammer dat de krabben het voor veel vissers lastig maken om ‘n lekker maaltje vis naar de oppervlakte te takelen. Wat voor materiaal je ook probeert, vissen bijten meestal niet op kale haken !!!Hopelijk verdwijnt de krabbeninvasie op korte termijn zodat de vis weer kans krijgt om van de pier en/of zager te smullen.

  Groetjes, Henry

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *