Home Gastvissers Nico, kantvissen aan Waarde

Nico, kantvissen aan Waarde

Advertenties

Hey Peter en Visvrienden.

Gisteren middag [ vrijdag ] zijn Ik en me broer weer een poging gaan doen bij Waarde waar Jan een keer heb gestaan. Eerst had ik bij van Dixhoorn de pieren besteld voor ons beide alle twee 7 ons pieren .Die gingen wij toen ophalen tegen 14.45 en bij aankomst werden we weer vriendelijk ontvangen en een kort praatje gemaakt Hebben en de pieren betaald. Zijn Wij op ons gemak naar de stek toe gereden en bij aankomst daar over de dijk gegaan en daar zagen wij al drie vissers staan waarvan eentje al toen een klein Wijtingtje er uit haalde. Dus dat gaf ons de moed om dan ook wat naar boven te gaan halen en dus 0p onze gemak de hengels gereed te zetten en toen dat was gebeurd ging de onderlijn van mij tegen 15.05 richting het zilte nat toeen daarna de andere hengel op tuigen op me gemakje .

Nico, kantvissen aan Waarde

Na zowat 6 min kreeg ik beet een mooie en toen ik die ging ophalen bleek er niks aan te zitten dus volgens mij was de krab bezig beneden geweest. Kort daarna hoorde ik me broer Jan roepen en die haalde zijn eerste Wijting naar boven kleine en die kort daarna helemaal los de ene na de andere soms met twee tegelijk .Ik haalde pas een uurtje later mij eerst wijting na boven.

Nico, kantvissen aan Waarde

Het ging pas los en zoals gewoonlijk als het donker begint te worden en toen begon het bij mij te lopen veel mooie beten en ook veel niks er aan maar. Toen het water begon te zakken kwamen er meer vis naar boven waarvan toch een mooie Wijtingen en had ik zelf haalde nog drie tegelijk na boven en dat zeer lang geleden met twee mooie Wijting er aan

Nico, kantvissen aan Waarde

Nico, kantvissen aan Waarde

totaal 20 stuks gevangen en dat waren allemaal Wijtingen me broer denk ik ook 20 of 25 vissen waarvan eentje een bot. een baarsje en de rest Wijting. Wij zijn gestopt tegen 20.30 en hebben we toch goed beet gehad en dit nog met drie uurtjes afgaand water had nog graag door gegaan maar me broer wilde naar huis terug omdat hij morgen ochtend er vroeg er uit moest. Dus de volgende keer hopelijk wat langer vissen dan en toch nog een goede dag gehad samen en lekker gevist en dan gevangen met ze twee is ook mooi mee genomen.

Groetjes De Zeehondetemmer. Nico.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 1, 2019

  Antwoord

  Hey Nico, geluk voor jou dat je broer de stekken zo goed kent.
  Die keer dat ik er bij was, had hij er 11 naar ik meen en ik 55, dus afstand is daar heel belangrijk, hoe verder hoe meer en hoe groter en echt telkens 3 tegelijk.
  Alleen zou je niet zo dicht bij die grote kop moeten staan, daar ligt het verdronken land, veel kans op vast zitten, je moet nog een 100 meter naar links. Je kunt wel voor bij die grote kop vissen, daar is gul te vangen sommige jaren en zijn de wijtingen groter, maar niet zoveel.
  Volgende maal meer maatse vis toegewenst!

  Groetjes Peter

 2. Henry > december 1, 2019

  Antwoord

  Beste Nico en Jan,

  Jullie hebben samen weer ’n leuk visdagje achter de rug en deze keer…vis voor de pan!!
  Tripletten wijting op jullie stek aan de Waarde Super toch!! Ja, als je ’n maatje hebt geld bij ons ook het motto: Samen uit, samen thuis. Goede vangst bij jullie volgende sessie.

  Groetjes, Henry

 3. hugo > december 1, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan,

  Mooi visserij daar aan Waarde,spijtig dat je zo vroeg moest stoppen anders was je emmer vol geweest met wijting.Succes bij jullie volgende visdag.

  Groetjes Hugo

 4. Eldert > december 1, 2019

  Antwoord

  Heerlijk gevist mannen. En een mooi verslag er van gemaakt. En de volgende keer iets meer naar links zoals Peter schreef. Hoe dichter bij de kop hoe meer kans ook op materiaalverlies. Maar dat viel bij jullie nog mee?
  Succes de volgende keer .

 5. Jack Jozen > december 1, 2019

  Antwoord

  Hallo Nico en Jan
  Eindelijk beginnen de vangsten binnen te komen je ziet de aanhouders winnen, Die je nou meer had kunnen vangen vang je de volgende keer. Hebben jullie de volgende sessie alweer gepland je moet er nou van profiteren die vriezer moet vol he veul groetjes Jack.

 6. Jack Peelman > december 1, 2019

  Antwoord

  Leuk bericht weer met het nodige foto materiaal.
  Ik vind hem weer top !!!

  Sluit me wel bij Peter aan dat het resultaat vaak een direct gevolg is van de werpafstand.

  Groetjes,
  Jack

 7. Nico > december 2, 2019

  Antwoord

  Hey Peter en Visvrienden. Bedankt weer allemaal voor jullie leuke reactie op me verslag. En Peter ik heb al heel lang al last van me schouder zodat ik nu niet ver kan ingooien jammer. Maar als ik maar vis vang en ben daar al heel blij mee en ben je ook lekker aan de waterkant dan.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *