Home Gastvissers Ies, een mooie visdag aan de Nieuwe Maas

Ies, een mooie visdag aan de Nieuwe Maas

Advertenties

Als eerste ben ik afgelopen Dinsdag weer met mijn jongste zoon gaan vissen, zagers gehaald bij naturel hengelsport, waren prima voor zeebaars geweest, maar helaas de kweekzagers waren op.
Wij zijn gaan zitten op het voormalige terrein van de Gusto, daar is het dieper, dus proberen maar. Ik zal het kort houden, geen beet gezien en toch u raad het al een grondeltje gevangen.
Vanochtend appte mijn oudste zoon of ik nog plannen had en tja die had ik want de zagers van dinsdag moesten nog opgemaakt, worden nou daar hadden ze wel oren naar. Ik had ook nog een werp hengeltje met dobber klaar staan dus daar kon mijn kleinzoon mee proberen te vissen.

image.png

Daar ging hij dan ook onder de bezielende leiding van zijn vader druk mee aan de slag mijn stokken lagen ook reeds te water en lieten al snel het gepeuzel zien wat er vorige week ook was.
Mijn kleinzoon had al een paar keer misgeslagen toen hij zijn vader hoorde zeggen, Pa je hebt beet, dus kwam hij gezwind aan lopen om de beet te zien en om opa te helpen.
20240518_121503.jpg
het eerste grondeltje was een feit. We hebben op deze prachtige dag veel beet gezien en de nodige grondels gevangen. Toen het water flink begon uit te stromen ben ik weer verder gaan gooien en dat resulteerde in de vangst van 3 botjes, misschien had ik daar eerder mee moeten beginnen maar ja nu was mijn aas dan toch echt op.
Volgens mij leest die kleine aap ook al de commentaren van Peter want zijn gezicht spreekt boekdelen