Home Belangrijke mededelingen Nieuwe Fishguppy site

Nieuwe Fishguppy site

Advertenties

Beste visvrienden, lezers en schrijvers, morgen worden de ingestuurde verslagen op volgorde geplaatst, juist terug van onze wandelvakantie en keidruk vandaag, alleen even een korte mededeling!

In de komende week komt onze nieuwe Fishguppy site online en dat ziet er ontieglijk goed uit, zo als ik de eerste beelden heb gezien! Onze Paul, mede eigenaar en webdesigner, heeft er de laatste weken keihard aan gewerkt om tot een geweldig resultaat te komen en hopelijk kan alles snel worden omgezet! Hij zal goed gevonden kunnen worden op google, beter dan de huidige!

Paul zelf is reuze trots op het resultaat en ik wacht op het resultaat en hoop dat gevoel met hem te kunnen delen!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

9 reacties

 1. Gino > december 4, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter,

  hopelijk een goede vakantie achter de rug al was het weer niet denderend althans hier toch niet.
  Ik zie er al naar uit…een nieuwe site. Bedankt aan Paul hiervoor, haha ik weet het Peter je steekt er ook veel tijd in !
  Grapje hé.

  grtjs Gino

 2. Nico > december 4, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter. Welkom thuis van een welverdiende Vakantie. Ook Ik ben benieuwd hier na en namens mij Paul en Jij ook alvast bedankt hier voor top.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 3. Stefan > december 4, 2020

  Antwoord

  Hoi Peter, hopelijk hebben jullie een fijne week achter de rug. Leuk nieuws, de nieuwe website! Ben erg benieuwd en toch stiekem ook een beetje trots om mijn verslagen geplaatst te krijgen op de leukste site op het gebied van onze fijne hobby.

 4. Eldert > december 4, 2020

  Antwoord

  Ha Peter
  Proficiat met de nieuwe site . Ik ben erg benieuwd naar het resultaat .
  Groet Eldert

 5. ies > december 5, 2020

  Antwoord

  Hallo Peter,
  Welkom terug van een naar ik hoop blaarloze en kei goede vakantie
  Groetjes ies

 6. Peter(Fishguppy) > december 6, 2020

  Antwoord

  Toch nog een paar visvrienden, die het leuk vinden, een nieuwe fishguppy site.

  Bedankt Gino, Nico, Stefan en Eldert, ik heb een heel scherp geheugen!

  Groetjes Peter

 7. jack jozen > december 6, 2020

  Antwoord

  Het is allemaal langs me heen gegaan maar komt er een nieuwe site naast de deze of gaat het via google want daar ben ik abonee op groetjes Jack.

 8. ies > december 6, 2020

  Antwoord

  Lol Peter,
  Niet iedere vernieuwing staat garant voor verbetering, ik wacht nog even met commentaar.
  De site zoals hij nu was, heb ik al jaren vol plezier gevolgd. Ik hoop dan ook dat ik dat van de nieuwe dan ook kan zeggen.
  Groetjes ies

 9. Peter(Fishguppy) > december 6, 2020

  Antwoord

  Ik mag de link nog niet delen, dinsdag of zo komt alles online en ja ik was in het begin ook redelijk terughoudend, Heeft met onze leeftijd te maken, denk, maar naar het schijnt is onze site heel ouderwets en wordt niet zo snel meer gevonden op de zoekmachines en deze is echt heel mooi, ga het steeds leuker vinden, ik ben in ieder geval heel positief en ik hoop jullie ook en het zou gemakkelijker worden om verslagen te plaatsen, geen logo’s meer nodig, dus scheelt weer een hoop werk voor mij.

  Groetjes Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *