Home Gastvissers ies, vissen aan de Waterweg

ies, vissen aan de Waterweg

Advertenties

Hallo Peter en andere geïnteresseerden,

Vandaag mijn aas van vorige week op gaan maken . De zagers waren iets droger maar nog goed levend . De pieren schrijf ik niet over naar huis, maar wel naar jullie natuurlijk, niet om aan te zien. Vandaag een donkere dag met vrijwel de hele tijd een miezer regen, maar op mijn visstoel heb ik toch veelal droog gezeten.

ies, vissen aan de Waterweg

Het was weer volop beet, rammelende toppen genoeg, maar niet door de tong of gul. Het begon met steenbolk die in mijn aquarium, nah ik moet niet overdrijven dat zouden mij Cardinaal tetra’s niet overleefd hebben, maar u begrijpt wat ik bedoel, klein dus, 1 ondermaatse Wijting was er ook bij .

ies, vissen aan de Waterweg

Er waren ook nog een viertal grotere steenbolken, waarvan in het gezelschap van een krab was en die 2 tezamen zorgden er voor dat mijn elleboog weer protesteerde. Deze gaat dan van af nu weer langere tijd rust krijgen, uh tja tenzij jullie natuurlijk weer van die schitterende verhalen in blijven sturen van grote gullen en zo. Groeten en rammelende toppen toegewenst en uh Peter zonder blaren natuurlijk.

Ies

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

12 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 27, 2020

  Antwoord

  Ja, vanuit die visstoel willen we allemaal graag vissen, jammer genoeg kan het maar op enkele plaatsen.
  Je bent in ieder geval weer schoon geregend, scheelt weer een douche, whahah.

  Groetjes Peter

 2. Stefan > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies, jammer van de blessure, eigenlijk kunnen we niet zonder jou mooie verslagen, hopelijk knapt het snel op en kruipt het bloed waar het niet gaan kan! Beterschap en tot de volgende!

 3. Nico > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Les. Jammer dat je weer last kreeg van je elleboog. Maar je heb toch nog een paar uurtjes kunnen vissen. En met een leuk verslagje en met foto’s er bij jammer dat het klein grut was. De volgende keer succes toegewenst en ook beterschap met je Elleboog.

  Groetjes De Zeehondetemmer

 4. ies > november 27, 2020

  Antwoord

  Tja Peter,
  niet iedereen heeft die mzzl, maar het is goed dat die anderhalve meter maatregel er is, want ik zat er gisteren over te twijfelen of ik mijn mond kap aan zou doen allemachtig wat was het druk.

 5. Eldert > november 27, 2020

  Antwoord

  Ha Ies
  Is dat nu je achtertuin waar je altijd vist? En dan ook nog vanuit de auto. Jij bent me daar wel een bofkont zeg. Volgende week zien we je zeker vanuit je dakraam aan het visse? Daar heb je dan ook geen mondkapje nodig . Nou , succes er mee. En … doe voorzichtig met je ledematen he want eigenlijk wil ik nog wel wat verslagen van je lezen dit jaar.
  Groeten Eldert

 6. Gino > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies,

  ja wat was het een vochtige dag en avond…ik ben gisteravond ook helemaal nat geregend hoor ben ook nog wezen vissen aan de Waterweg! Het vissen was ook niet denderend als het een troost mag zijn. Ik stond er helemaal alleen dus geen mondkapje. Laat de blessure even goed genezen dan kunnen we weer snel van je verslagen genieten.
  Succes nog verder.

  grtjs Gino

 7. ies > november 27, 2020

  Antwoord

  @ Eldert,
  Nee van uit mijn zolderraam lukt helaas net niet, met heeel veeel oefenen kan ik rond de 100 meter gooien dus die 500 meter dat ik van de eerste stek woon ga ik niet redden dus moet toch de straat uit, met regen of sneeuw met die overdekte visstoel en anders, snik snik de benen wagen

 8. hugo > november 27, 2020

  Antwoord

  Hoi Ies,

  Top van jou om toch een verslag in te sturen van je natte visserij daar aan de waterweg. Spijtig van al dat klein grut, laat die elleboog maar wat rusten want ik spreek uit ervaring (schouder) te lang belast en nu maanden out. Drink een goeie whisky man…. en droom van al die gullen die je straks gaat vangen. Spoedig herstel toegewenst en dat we snel weer van jou kunnen genieten.

  Groetjes Hugo

 9. Henry > november 27, 2020

  Antwoord

  Hey Ies,

  Helaas is het niet altijd kermis aan de waterkant, misschien hebben de grotere vissen momenteel ook een lockdown en zijn alleen de peuterzalen onder water open!! Het begint erop te lijken dat veel vissers met ledemaat stoornissen te kampen hebben, jij met je elleboog, Hugo met z’n schouder maar ook ikzelf heb na ’n mislukte hardloop wedstrijd wat afgescheurde spiervezels aan m’n schouder dus de fysio raad me af om voorlopig met ’n hengel te gaan werpen, misschien kunnen we t.z.t. wel eens ’n kaartavondje gaan organiseren!! Hopelijk kun je het bij je volgende sessie droog houden.

  Groetjes, Henry

 10. jack jozen > november 28, 2020

  Antwoord

  Hallo Les.

  Ja Les zo wil ik ook wel vissen vanuit je luie zetel dan is het ook niet erg als de vis eens niet een keer thuis is maar ja het is niet iedere keer prijs he dat is vissen. Wel jammer van je schouder hopelijk hersteld het allemaal weer vlug, maar met de leeftijd gaat alles wel wat langzamer zegt mijn vrouw ook Hi veul groetjes Jack.

 11. ies > november 29, 2020

  Antwoord

  @Henry, lol kaart avond, dan moet ik eerst de spelregels weer horen, man man wat is dat lang geleden dat ik gekaart heb, maar kom mijn tijd wel door met een potje schaken op inet

 12. ies > november 29, 2020

  Antwoord

  Heren ik dank u voor de zeer vriendelijke reacties. Eerlijk gezegd word ik er een beetje verlegen van, hoewel mijn vriendin zegt dat ik niet eens weet wat dat woord betekend.
  groetjes ies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *