Home Gastvissers Stefan en vader in de Botlek

Stefan en vader in de Botlek

Advertenties

Hoi Peter en visvrienden,

Dinsdag 3 mei had ik afgesproken om samen met mijn vader in de Botlek op een voor hem toegankelijke stek te gaan vissen.

Om 09.30 uur was ik er en mijn vader was er rond 10.00 uur, we gingen beide met 2 hengels vissen en beaasden meestal 2 haken met kweekzagers en 1 haak met een grote pier.

Het was heerlijk rustig weer en we draaiden vanaf begin af aan wat kleine botjes binnen, eigenlijk niet foto waardig.

 

 

Al snel ving mijn vader een kop van een grondel, de rest was al voor de krabben en bij mijn een half opgegeten botje.

Vorig keer ving ik hier een klein scharretje, mijn vader ving een hele mooie dit keer.

 

 

We bleven zo nu en dan een botje vangen, enkel of in doublet en ook ving ik nog 2 kleine scharretjes. Leuk te vermelden dat ik nu mijn vader kon vertellen het verschil tussen een mannetje en een vrouwtje. Ook ving mijn vader nog een klein volledig grondeltje.

 

 

Om 14.00 uur zijn we weer gaan opruimen, ik had nog een andere afspraak ’s middags.

We hebben lekker op het bankje zitten genieten van het lekkere weer, het vele scheepvaartverkeer en af en toe rammelende toppen.

Hopelijk kunnen we dit vaker doen!

Groeten van Stefan en Ab

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

 1. Fishguppy > mei 3, 2022

  Antwoord

  Hey Stefan en Ab, begint een verslaving te worden, de Botlek, voor jou? Leuk man samen met je vader, zou ik ook willen, maar die ontviel mij helaas, toen ik 19 was, aan dezelfde ziekte, die ik zelf heb, gelukkig zijn we nu verder in de tijd.
  Genieten man samen, chapeau!!!!!!
  Mooi verslag weer!
  Groetjes uit het schone Denemarken, waar de vissen wat groter zijn, maar helaas, niet altijd bijtgraag, Peter.

 2. Eldert > mei 3, 2022

  Antwoord

  He Stefan
  Lekker met he vader wezen vissen . Dat is iets wat ik nooit gedaan heb . Mijn vader was meer van het vis opeten . Maar je hebt ieder geval weer rammelende toppen gezien . E dan nog mooi weer erbij , wat wil een mens nog meer? Leuk verslag erbij . Succes de volgende ronde.
  Groet Eldert

 3. ies > mei 3, 2022

  Antwoord

  Hey Stefan, top man, lekker vissen met je pa, ja dat waren leuke tijden. Lekker genoten van het lekkere weer aan de waterkant met af en toe een visje, daar doen we het tenslotte voor. Voor de volgende keer weer succes en gezelligheid toegewenst.
  Groetjes Ies

 4. Gino > mei 3, 2022

  Antwoord

  Hoi Stefan,
  Leuk man samen met je pa aan de waterkant… de mijne is al overleden in het jaar 2000 dus de tijg vliegt voorbij die geniet daar zeker nog van.
  Mooi verslag met foto’s de vangst was niet wat je hoopte dat weet ik zekeršŸ˜‚. Ja de mannetjes en vrouwtjes, hihi
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 5. Fishguppy > mei 5, 2022

  Antwoord

  Blijkbaar kijken er mensen, niet verder dan hun neus lang is en zien alleen het laatste nieuwe bericht en ik vind dit reuze jammer, zo’n mooi vangstberichten en dan zo weinig reacties?

  Grtjes Peter

 6. Nico > mei 5, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter. Jij heeft gelijk en iedereen vind het leuk om een reactie te krijgen op zijn verslag. En ook ik heb niet gereageerd maar bij deze. Hoi Stefan jij heb er mooie foto’s genomen en ook van je Pa met vis er op. Ook daarvan een mooi verslagje er op gezet en voor de volgende keer succes dan weer alvast toegewenst.

  Groetjes. Nico

 7. Stefan Groenheide > mei 5, 2022

  Antwoord

  Bedankt voor je support Peter, van alle stekken is dit de dichtsbijzijnde voor mij en zeker ook voor mijn vader, bovendien heeft hij ook geen zin in een lange sessie op een stek ver weg, helaas… Qua vangst is dit niet de beste, maar wel qua ontspanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *