Home Gastvissers Eerste Geep sessie te Strijenham.

Eerste Geep sessie te Strijenham.

Advertenties

Hey Peter en Fishguppies. Had vernomen dat er toch al Geep was gevangen en had met me broer Jan afgesproken om weer een poging te gaan wagen. Hij Kwam tegen 9 uur bij mij om me op te gaan halen en in de auto hadden we overlegd waar we naar toe wilde gaan. Het was Strijenham geworden om daar ons geluk voor de eerste keer gaan proberen. Aankomst daar tegen 9.45 en de onderlijn ging richting het zilte nat toe tegen 10.10 ook was het water nog een uur aan het zakken. Pas tegen met een uur opkomen weer kregen we alle twee gelijk beet maar deze zetten niet door. Welgeteld heeft Jan totaal 4 keer beet gehad maar zonder Geep en ik drie keer beet waarvan ik 1 keer een stuk draad miste met een haakje er aan… Wij zijn er lekker op uitgeweest en hopelijk de volgende keer met  foto van de Geep er op. Groetjes. Nico en Jan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > mei 2, 2022

  Antwoord

  Nico, ik zie toevallig je bericht staan, voortaan wel even een mailtje he.
  Ik kan niet ruiken dat er iets is ingestuurd.
  Volgende keer beter vriend, het is nog vroeg in het jaar.

  Grtjes Peter

 2. ies > mei 2, 2022

  Antwoord

  Hey Nico, weer een mooie dag aan het water om te testen of er geep zat. Ik begrijp uit je verhaal dat het nog taai was, maar jullie hebben leven gezien, dus ze komen er duidelijk aan. Jammer dat er 1 bij zat die een souvenir van je gepikt heb, maar dat kan ook gebeuren. Voor de volgende sessie meer succes gewenst.
  Groetjes ies

 3. Eldert > mei 2, 2022

  Antwoord

  Ha Nico
  Mooi dat je daar ook een verslag van doet nico. Ze zijn onderweg en met dit weer denk ik dat je niet lang meer hoeft te wachten . Succes de volgende keer.
  Groet Eldert

 4. Gino > mei 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico,
  Toch weer lekker bezig geweest aan het zilte nat de vangsten zullen weldra wel aantrekken mag ik hopen toch.
  Succes nog verder.

  Grtjs Gino

 5. Jack Jozen > mei 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico
  Jammer Nico dat het niet gelukt was met de vangst en dat verlies van die ene anders had je jullie Jan mooi verslagen Ha maar je weet de aanhouder wint op naar de volgende sessie met meer geluk .
  Heel veul groetjes Jack..

 6. Fishguppy > mei 2, 2022

  Antwoord

  Nico, vandaag hier zelf gezien, ze trekken er hier de ene na de andere uit, met wat ze vissen weet ik niet, maar denk silkekrogen achter een tobylepel. Weet niet of ik er zelf nog aan toe kom, maar over 3 weken in Langeland, zeker als we een dag niet kunnen uitvaren met onze boot

  Grtjes Peter

 7. Nico > mei 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Peter. Bedankt van je info en zo een heb ik ook thuis liggen .Dus voor de volgende keer mee neme om die dan ook uit te gaan proberen wie weet Maat. Nog een fijne Vakantie daar voor Jou en Marian.

  Groetjes Nico.

 8. Stefan > mei 2, 2022

  Antwoord

  Hoi Nico, we willen zo graag alvast een geep of een tong vangen, maar moeten geluk hebben, het is nog erg vroeg en sowieso afwachten hoe het dit seizoen zal gaan met de zomer is. Alvast succes de volgende keer.
  Groeten, Stefan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *