Home Strijd der giganten Strijd der Giganten 2020 prijswinnaars

Strijd der Giganten 2020 prijswinnaars

Advertenties

Beste visvrienden, allereerst een heel mooi en zeer visrijk 2021, in goede gezondheid toegewenst, wat wel het allerbelangrijkst is!

Ik wil even aan de prijswinnaars vragen mij via mail te laten weten wat hun adres gegevens zijn, zodat ik jullie, laten we zeggen, afhankelijk van de maatregelen voor de corona, niet voor eind januari, een prijs kan toezenden, een hengelsport waardebon of vvv cadeau bon, moet ik nog even bekijken.

Henry, met de hoofdprijs voor de grootste tong

Gino, met de grootste wijting

Nico, met de grootste geep

Ikzelf, met de grootste schar

Jack, met de grootste bot

Stefan, met de grootste rondvis(Gul) en voor de meeste ingezonden verslagen met foto’s

Let op, dit zijn allemaal mensen die het hele jaar voor ons hebben geschreven en minimaal 5 zoute verslagen met foto’s hebben ingestuurd en Henry en Jack tel ik allebei als schrijver.

Ik wil even laten weten, dat wij heel blij zijn met elke schrijver en Jeff die er laat bij is gekomen, hopelijk ben je er volgend jaar weer en nu van begin af aan, je schrijft niet alleen lekker, je vist goed en voorziet iedereen van een leuke reactie, wat toch de eigenschappen van een echte Fishguppyer zijn!

Voor volgend jaar kun je zien bij de strijd der giganten 2021 wat we in petto hebben!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

15 reacties

 1. Eldert > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hallo beste Fishguppyers,
  Dit vind ik nou het mooiste verslag van heel het jaar . De mooiste resultaten met de mooiste foto’s op de mooiste site die er bestaat. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie mooiste resultaat van het afgelopen jaar . Ik hoop nog vele mooie verslagen van jullie te mogen lezen hier . Ik hoop dat ik er zelf ook weer mijn steentje aan mag bijdragen. En voor alle Fishguppyers het allerbeste toegewenst in het nieuwe jaar.
  Peter, jij ook bedankt voor al het mooie werk wat je hier hebt neer gezet. Ik zou zeggen …. ga zo door .
  Groeten,
  Eldert

 2. Gino > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hoi vis vrienden,
  Voor iedereen een visrijk 2021 toegewenst en een zeer goede gezondheid dat is toch nog altijd het belangrijkste!!
  En dat we veel kunnen posten op deze toch wel topsite.
  Peter nogmaals proficiat met de nieuwe site en bedankt voor de nuttige tips. Ook alvast bedankt voor het cadeau al is dit eigenlijk niet nodig maar ik ga het toch aannemen, 😂😂
  Succes aan allen in 2021.
  Grtjs Gino

 3. Henry > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hey visvrienden,
  Jippie, da is nog eens een verrassend leuk begin van het nieuwe jaar, de prijs binnen gehaald voor het vangen van de grootste tong. Het is natuurlijk ook helemaal fantastisch dat m’n trouwe vriend Sjakie met de prijs van de grootste bot gaat slepen maar ja, we noemen hem niet voor niks de “Bottenkoning”
  Jammer genoeg konden we afgelopen vis jaar door de ziekte van Sjakies vrouw niet passend afsluiten met ‘n visdagje maar ik hoop ( net als iedereen denk ik) om deze winter nog ‘n gulletje te kunnen haken.
  Al met al, het was voor iedereen een bewogen jaartje maar toch, we hebben een prachtig vernieuwde vissite en wederom enkele nieuwe schrijvers die hun visavonturen en/of leuke tips met ons willen delen.
  Peter en Paul, jullie zijn er in geslaagd om een prachtige en inforijke site te realiseren die dan ook door ontzettend veel visliefhebbers wordt bezocht, bedankt voor het vele werk dat jullie belangeloos verzetten om vele vissers te laten genieten van onze visbelevenissen, Chapeau!!
  Verder wil ik natuurlijk iedereen ( voor zover ik dat al niet gedaan had) een visrijk jaar toewensen met veel rammelende toppen maar bovenal toch we een heel GZOND 2012

  Groetjes, Henry

 4. Henry > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hey vissers,

  Da gezond 2012 moeten jullie natuurlijk vervangen door 2021 , het vet van de oliebollen hangt nog wat voor m’n ogen en ook de ruim voldoende inname van verschillende gele rakkers maakt het moeilijk om zonder fouten wat te schrijven, bovenal ben ik natuurlijk ook nog onder d’n indruk van het winnen van de prijs der giganten, helemaal te gek !!!

  Groetjes, Henry

 5. ies > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hallo Peter en Fishguppies,
  Allereerst even de prijswinnaars feliciteren, dank zij deze mensen die zelf al het genoegen hebben gesmaakt mooie grote vis te vangen. hebben zij ons vermaakt met de schitterendste verhalen die ze er over geschreven hebben, heren ik dank u.
  Verder wil ik al de schrijvers en hun familieleden langs deze weg een uitermate gezonde toekomst en visrijk jaar toe wensen ( uhhh beetje eigenbelang. want dan kan ik er weer fijn over lezen)
  Groetjes Ies

 6. Nico > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hallo Visvrienden. Allemaal Peter en Marian familie en schrijvers van Fishguppy een heel gezond 2021 toekomst tegenmoed. En hopelijk blijf Ik weer jullie visverslagen graag lezen op deze prachtige Fishguppy en blijf ook zoveel er naar toe schrijven. Peter bedankt voor je Cadeau die ik van je krijg net als de andere Winnaars die hebben gewonnen proficiat alvast.

 7. Stefan Groenheide > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hoi Peter en collega schrijvers/vissers, ik vind het een erg leuk en extra motiverend initiatief van Peter, waar ik dan ook met alle plezier aan meedoe. Het hoort ondertussen bij de visdag om tijdens het vissen wat foto’s te nemen en na afloop een verslag te schrijven. Zelf beleef ik veel plezier aan lezen van visverslagen en bovendien wordt je er ook wijzer van.
  Ik wens iedereen veel geluk en een goede gezondheid voor 2021 en hopelijk kunnen we veel visuurtjes maken en mooie vangsten boeken. Peter en Paul, bedankt voor al jullie inzet om van deze site de leukste van allemaal te maken.
  Groeten, Stefan

 8. Leen > januari 1, 2021

  Antwoord

  Voor allemaal de beste wensen

 9. Jeff > januari 1, 2021

  Antwoord

  Peter en andere visvrienden.

  Allereerst wens ik jullie allen een heel goed jaar, een goeie gezondheid en hopelijk rammelende toppen en over volle emmer met vis voor iedere trip.

  Peter en Paul,
  Ik was tijdens het uitpluizen van de site al een kopje ‘ strijd der giganten’ tegen gekomen.
  En had mij stiekem al voor genomen om volgend jaar de strijd aan te gaan! Haha
  Doe mij de eer maar!
  Maar ik vind het wel een heel leuk gegeven vanuit jullie al zijn de tips en tricks ook al een beloning iedere keer!

  Misschien een heel gek idee…
  Is het misschien leuk om een stukje met wie is wie, wat doet ie en klein verhaaltje van de vaste schrijvers?
  Ik ben eigenlijk benieuwd naar wie er nu achter welk verhaal zit.

  Jeff

  PS: morgen weer een vangstverslag!

 10. Frank > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hallo Peter en andere fishguppy vissers.
  Allen een prettig nieuwjaar en een gezond 2021.
  Proficiat aan de winnaars van de verschillende grote vissen.
  Hoop zelf dit jaar meer met een vishengel in de hand te kunnen staan en zodoende verslagjes te kunnen maken voor de site . Had vorig jaar bijna de vis van men dromen maar deze zwaaide met zen staart en vertrok terug naar de visgronden. Misschien dit jaar, ik ga er voor. We hebben een gans nieuw jaar . Succes vissers,the game is on.
  Groetjes Frank .

 11. Stefan Groenheide > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hey Jeff, leuk idee. Misschien aan aparte afdeling op de website (weet niet of dat kan) gastvissers wie is wie

 12. jack Jozen > januari 1, 2021

  Antwoord

  Hallo beste visvrienden wat hebben we weer een prachtig visjaar achter de rug en nog een prijs binnen halen van mijn geliefde vissoort helemaal toppie,en dat mijn vismaatje Henry ook in de prijzen valt dat komt natuurlijk mede doordat we goed naar de wijze lessen geluisterd van onze vriend Peter. Dat ik zo laat ben met de reactie komt doordat ik hele dagen in het ziekenhuis zit maar alles komt goed. Verder wil ik iedereen een super fijn en visrijk 2021 toe wensen en Iedereen in heel goede gezondheid en dat we nog mogen genieten van al die verslagen en vis avonturen op Fishguppy, en Peter en Frank nog Harstikke bedankt voor jullie inzet die dit alles mogelijk maakt Veul Groetjes Jack.

 13. Paul (devisexpert) > januari 2, 2021

  Antwoord

  Top deze foto’s en een top initiatief Peter! Hoop dat we het komende jaar wat mooie vangsten mogen noteren en er ook weer nieuwe schrijvers/vissers zich aan het front melden! Een gezond en visrijk 2021!

  Groeten,

  Paul

 14. KeesvdB > januari 2, 2021

  Antwoord

  Peter en medevissers,
  allereerste de beste wensen voor 2021!
  Daarnaast van harte gefeliciteerd voor de prijswinnaars!
  Iedereen mooie vangsten toegewenst!
  En Peter, ga zo door ook in 2021! Ik vis te weinig op het zout maar geniet van de vangstverslagen van de andere. Hopelijk kan ik er ook dit jaar een paar insturen.
  Hartelijke groet,

 15. jack Jozen > januari 2, 2021

  Antwoord

  IK heb in mijn reactie geschreven Peter en Frank bedankt voor de inzet maar ik bedoelde natuurlijk [ Peter en Paul].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.