Home Gastvissers Nico en Jan, laatste vissessie 2017, aan Waarde

Nico en Jan, laatste vissessie 2017, aan Waarde

Advertenties

Hey Peter.

Wij hadden afgesproken nog om van deze jaar de laatste Keer van de kant gaan vissen. Ook had ik mij andere Vismaat Johan Frijters Gevraagd of hij tijd had om met ons mee te gaan. Maar hij mailde dat hij het Enorm druk had op zijn werk en dus niet mee kon en daar baalde hij enorm van. Dus toen zijn wij met ze twee gegaan Me broer Jan en Ik en dus op tijd het zee aas Besteld voor zaterdag middag en dat was geen probleem. Toen ik Jan ging ophalen Eerst in Etten Leur zijn we op onze gemakje naar Yerseke toe gereden en werden zoals Gewoonlijk vriendelijk onthaald en met een bakje koffie daar er bij. Ook vertelde Mvr. Dixhoorn dat de wijting in de Oosterschelde aan het terug lopen aan het zijn en de scharren Goed word gevangen. Toen Wij het zeeaas hadden afgerekend [ pieren ] en die waren weer prefect Zoals gewoonlijk daar en hadden Wij alvast Dhr .Mvr. en Nelleke en Frank daar fijne kerstdagen En een gezond 2018 toegewenst. En kort daarna zijn we vertrokken naar de Stek Waarde waar We meestal gaan staan en toch altijd wel een visje naar boven halen we waren nu wel zeer vroeg Daar.

Nico en Jan, laatste vissessie 2017, aan Waarde

Nico en Jan, laatste vissessie 2017, aan Waarde

Want Jan wilde naar onderlijnen zoeken en of hij zijn eigen terug vond en dat was het geval Ook had hij nog twee andere gevonden. Ik zelf ging mij beide hengels gereed maken op me gemakje Zodat Ik als het water aan de kant stond eerst met ene hengel ging vissen om te kijken of de vis Al aan de kant was. Welnu dit was niet het geval en ook het zee aas zat er nog aan en dus dan maar Even wachten toen het water half getij was ging toen tegen 13;50 de onderlijn richting het zilte nat Toe. En pas voor 1 uur voor hoog water en ook net voor het donker kreeg ik beet en daar zat een Kleine wijting er aan en Jan haalde er ook eentje naar boven. Zoals gewoonlijk houden wij met ze Twee altijd een wedstrijdje wie er nu deze keer wint omdat Jan de laatste keer goed had verloren van Mij en nu een revanche wilde gaan nemen en dat was uiteindelijk gelukt de eindstand was Jan had toen Nu 24 wijtingen en een schar en ik zelf had 20 wijtingen en 4 wijtingen haalde de maat en de andere Terug gezet. Wel bleek nu dat de afgelopen keer sneeuw en vorst niet goed hadden gedaan omdat De vangsten nu sterk aan het terug zijn gelopen maar Ja wij hebben lekker gevist en plezier gehad en Toch nog vis gevangen en dat alleen in het donker toen.

Nico en Jan, laatste vissessie 2017, aan Waarde

Voor Peter .Marian en alle schrijvers van fishguppy En me broer Jan me vismaat Johan Frijters alvast fijne kerstdagen en een gezond visjaar 2018 toegewenst.

Nico de Zeehondetemmer en Jan de Strandjutter.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > december 24, 2017

  Antwoord

  Hey mannen, ook voor jullie het allerbeste en laat het smaken!
  Goed om te lezen dat er toch nog een visje wordt gevangen, had eigenlijk niet anders verwacht.
  Groetjes Peter

 2. Henry > december 24, 2017

  Antwoord

  Halloo.. .Nico en Jan,
  Jullie laatste sessie van het jaar toch nog een lekker maaltje kibbeling gehaakt, super..
  Ook voor jullie natuurlijk gezellige feestdagen en een gezond en visrijk 2018.

  Groetjes, Henry

 3. Jack > december 24, 2017

  Antwoord

  Hoi Nico en Jan jullie zijn toch wel bikkels he om de kou te trotseren,en gelukkig ook nog een panneke vis en nou op naar het volgende jaar ik wens jullie en jullie familie hele fijne feestdagen en een gezond en visrijk 2018 groetjes Jack.

 4. Nico > december 25, 2017

  Antwoord

  Hey Henry en Jack. Bedankt voor je leuke reactie en jullie twee ook fijne feestdagen en een gezond visrijk 2018 toegewenst.

  Groetjes De Zeehondetemmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *