Home Gastvissers Vissen met Jack en Mario

Vissen met Jack en Mario

Advertenties


Hoi Sportvisser,

Augustus was zoals gebruikelijk komkommermaand, al jaren staat de oogstmaand ons bekend als weinig productief, ook dit jaar was het niet anders. Het aantal vissessies werd dan ook afgestemd op het verwachte resultaat. Ik viste driemaal op zeebaars aan enkele bekende Oosterschelde stekken en ging éénmaal het strand op voor een portie tong. De zeebaars liet, op enkele exemplaren na, verstek. Ook tijdens de strandsessie nabij Domburg liep het niet zoals verwacht, ik ving een mooi aantal tongen dat wel, om precies te zijn 19 stuks, helaas haalde niet één de maat.

Gisteren, 1 September opende ik samen met Mario ons “ najaars offensief “. Gewapend met spinhengel en shads & pluggen gingen we met laagwater onze eerste najaars baarzen vangen. Met een zwak windje ZW en laagwater om 23.00u waren de omstandigheden vrijwel perfect.

Vissen met Jack en Mario

Zolang het licht was gebeurde er niet spectaculair veel, Mario zag welgeteld één kolk achter een langzaam geviste Sammy,… dat was lang geleden. Toen schemer inviel gingen we dieper waden en werden de pluggen omgeruild voor de bekende GT9 shads. Het massaal aanwezige drijfgroen maakte het vissen er niet makkelijker op en beperkte de driftjes vaak tot slechts enkele slagen met de molen.

Vissen met Jack en Mario

We kwamen slechts moeizaam aan enkele vissen waarvan de meeste ondermaats waren. Voor mij was het hoogtepunt de vangst van een flinke harder, wat zijn die dingen toch ongelooflijk sterk.

Vissen met Jack en Mario

Vissen met Jack en Mario

Ondanks het ietwat teleurstellend resultaat toch weer enkele uurtjes genoten van onze hobby. Dat er nog vele mogen volgen.

Groetjes, Jack Peelman

Hengelsportvanderpoel

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Peter(Fishguppy) > september 2, 2012

    Antwoord

    Toch weer lekker genoten van je mooie hobby, Jack en Mario!

    Groetjes peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *