Tinca tinca

Advertenties

Hoi Peter en mede vissers,

Het is lente en de bloei zit er volop in, dit vertaalt zich in groeiende waterplanten en warmer wordend water, eenden die actief worden en het belangrijkste, de vissen worden ook actiever.

Heb eind februari en begin maart paar keer gevist op een mooie stek en iedere keer 1 of 2 vissen, ook een keer niets.

Ben daarom begonnen met wat keertjes mais te voeren op de te bevissen stekken en dit vertaalde zich vorige week zaterdag met zijn 5en in 6 zeelten, 5 brasems en 2 karpers. Niet verkeerd, wel 7 uurtjes gevist met 7 hengels. Iedereen ving zijn visjes.

Vorige week door gegaan met voeren en afgelopen zaterdag ging het behoorlijk los, heb gevist van 14.00-17.45 uur en had alleen met 2 hengels 5 zeelten en 6 brasems.

 

 

Stuk voor stuk behoorlijke vissen, maar het doel is een 55 + zeelt te vangen de komende tijd, ook een mooie dikke karper staat nog op het verlanglijstje.

De brasems laten zich als een dweil naar de kant slepen, de zeelten geven (vooral onder de kant) leuke sport.

 

Groeten,

Stefan

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

8 reacties

 1. Fishguppy > maart 25, 2024

  Antwoord

  Stefan, dat zijn echt leuke sessies en die lonen de moeite! Net afgepaaide vissen, die weer barsten van de honger, voor het hard vechten met mooie drillen zal denk eerst de watertemperatuur iets moeten toenemen, al ben ik natuurlijk geen specialist. Gefeliciteerd met je mooie vangsten!
  Grtjes Peter

 2. Leen > maart 26, 2024

  Antwoord

  Hoi Stefan
  Dat zijn een paar mooie vissen
  Ben verleden week ook nog effe in de singel geweest bij ons
  Maar dat was nog niks
  Over het zoute lees ik nog helemaal niks nergens
  Dus dan is zoet toch ook een mooie optie zeker als je een paar mooie eruit haalt
  Groetjes,leen

 3. Nico > maart 26, 2024

  Antwoord

  Hoi Stefan. Wat een leuke foto’s heb je gemaakt van je vissessie. En daar ook een mooi verslagje er bij .En dit is wat anders aan het zoute water daar is het nu nog niet denderend. Hopelijk trekken de vangsten daar nu dan aan..

  Groetjes De Zeehondentemmer.

 4. ies > maart 26, 2024

  Antwoord

  mooie sessies Stefan, leuke lappen van brasems en mooie zeelten dat geeft toch een plezierig gevoel aan de waterkant. uiteraard voor je volgende sessies zoet of zout meer van dat alles toegewenst.
  Groetjes ies

 5. Eldert > maart 26, 2024

  Antwoord

  He Stefan
  Weer lekker je hobby uitgeoefend . Mooie vissen gevangen al zie ik zelf liever een zeebaars van dat formaat . Maar goed , jij hebt gevist en dat kan ik al bijna 4 maanden niet zeggen.
  Succes de volgende keer .
  Groet Eldert

 6. Jack jozen > maart 26, 2024

  Antwoord

  Hoi Stefan.
  Je hebt er een mooi verslag van gemaakt en ieder zijn hobby he de Zeelt is inderdaad een prachtige vis om te vangen ik zelf vong ze meestal met pieren eerst ook een voerplek met geknipte pieren dat werkte ook heel goed succes verder hopelijk een 55er
  Groetjes Jack.

 7. Henry > maart 26, 2024

  Antwoord

  Hey Stefan,
  Net thuis van een heerlijke 🌞vakantie is het Super om toch weer ‘n leuk visverslag op Fishguppy te kunnen lezen 👍Helaas is op het zoute nog weinig 🐟te halen en als je toch wil 🎣is het zoete een prima alternatief. Lang geleden bestond het
  zoetwaterhengelen voor mij hoofdzakelijk uit snoekbaars (met levende aasvisjes!!) en paling, helaas is dit in Nederland al ‘n poos verboden. Veel plezier met je zoetwatervisserij onder het motto; Beter iets dan niets !!!😂
  Groetjes, Henry

 8. Hugo > maart 28, 2024

  Antwoord

  Hoi Stefan,
  Weer lekker bezig geweest man. Ja brasem is een leuke vis voor de competitie visserij in verbant met het punten systeem, maar voor de rest mogen ze ver uit mijn buurt blijven met hun slijmen gedoe. Geef mij maar die leuke zeelten en voorns of baars enz… weer een leuke sessie gevist man en leuke foto’s van gemaakt. Hopelijk kunnen we wat tong verschalken dit jaar. Succes bij je volgende trip.
  Groetjes Hugo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *