Home Bootvis verslagen Bootvissen met Johan

Bootvissen met Johan

Advertenties

 

Vandaag weer een korte sessie op de Oosterschelde met mijn boot, ditmaal samen met Johan(even lezen), een vriend van vroeger, waar ik samen mee heb gevoetbald. We varen in dezelfde richting als van gisteren, alleen een kilometer dichterbij en Johan staat er van te kijken dat de boot zo snel vaart.

Na een half uur varen zijn we op de bestemming en in tegenstelling tot gisteren staat er een matige noordenwind, dus best golfachtig, maar het is nog om te doen, we vissen beiden met 2 hengels, met de Helikopter, beaast met leeglopers en oude zagers.

Bootvissen met Johan

Bootvissen met Johan

Johan krijgt al snel een mooie beet.

Bootvissen met Johan

Johan bijt het spits af
Maar de stroming gaat er al snel uit en we vangen voor hoog water beiden nog een leuke schar en verder niets meer en ik besluit een ietsje ondieper te gaan, het talud op en daar is het meteen weer prijs.Johan begint met een doubletje.

Bootvissen met Johan

Hij is er wat blij mee en dat is het begin van weer een visrijke ochtend, de doubletten volgen elkaar weer snel op en ik weet de eerste triplet te vangen.

Bootvissen met Johan

Vanaf dan komt er erg veel stroming op zetten en is het weer meteen een stuk minder, af en toe eentje, waarbij vele kleintjes die we volgend jaar opnieuw vangen.

Voor we het in de gaten hebben is de tijd om te stoppen al bereikt en komt er een einde aan een heel erg gezellige dag.We beginnen langzamerhand met opruimen, maar dan heeft Johan weer beet en hopelijk is dit nog een laatste vangst van de dag?

Bootvissen met Johan

Bootvissen met Johan

De laatste doublet van de dag
We varen lekker rustig met een kruissnelheid van 30 per uur richting de haven en spuiten samen de boot helemaal schoon en in de auto praten we over een volgende keer, welke er zeker nog aan zit te komen.

Johan neemt een leuk maal vis mee naar huis en heeft erg genoten, net zoals ik!

 

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

1 reacties

  1. Bert Van Dyck > juni 2, 2010

    Antwoord

    Leuk stekje blijkbaar !

    Vang ze !

    Groetjes Bert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *