Home Gastvissers Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Advertenties

Hallo Allemaal.

het was weer een tijdje geleden dat wij met een bootje weg zijn geweest van Dixhoorn. En de laatste keer was in Mei en hadden wij met ze drie totaal 42 stuks gevangen en na het lezen van goede berichten. Zijn wij er op uit geweest op 30 oktober om te proberen om in ieder geval die score te verbeteren. Toen ik van ochtend eerst mij broer Jan had opgehaald zijn we naar Yerseke toe gereden waar we aan kwamen de andere vismaat Johan ons al stond op te wachten. Eerst het geld uit gelegd voor het bootje en daarna naar binnen gegaan om het zeeaas op te halen alleen paar pieren. Jan en Johan hadden 8 ons pieren besteld en ik zelf maar 7 ons pieren. Ook werden wij weer zoals gewoonlijk vriendelijk ontvangen en na uitleg waar wij moesten gaan liggen bij de Zeelandbrug. Zijn we naar de haven toe gereden waar de bootjes lagen en stond elske ook al te wachten en hadden wij deze keer als bootje de orca.

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Omdat dit bootje wat sneller nu ging en dat ze die wat hebben opgevoerd en schilt toch al veel in tijd als je dan vaart.

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Dan de vangsten van vandaag Johan.18 scharren.21 wijtingen waarvan een paar zeer mooie maat er bij en ook 6 steenbolkjes. Jan had 18 scharren. 21 wijtingen 6 steenbolkjes en 1 meuntje. En ik zelf vandaag had een slechte dag wat ook ik probeerde met allemaal verschillende onderlijnen het mocht niet lukken maar uiteindelijk toch nog 8 scharren en 8 wijtingen gevangen waarvan de grootste terug viel in het water……Dus de totaal eindstand van een geslaagde dat aan vis gevangen het record verbroken 93 stuks naar boven gehaald.

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Nico, Jan en Johan, aan de Zeelandbrug

Wel als klapper nog toen wij gingen verkassen omdat er zeer veel vuil naar boven kwam en het lood niet op zijn plek konden houden. Haalde ik eerst op en daarna nam mij broer het over omdat ik de onderlijn niet naar boven kreeg last van mij schouder. Zei hij toen er zit een hengel aan met molen en ja warempel hij had nog gelijk ook hoe gek kan het gaan. Wij zijn begonnen te vissen van 8:50 toen gingen de onderlijnen het zilte nat en zijn we gestopt tegen 16:45.

Jan de strandjutter.Nico de Zeehondentemmer en Johan uit boske.

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

4 reacties

 1. Peter(Fishguppy) > november 7, 2015

  Antwoord

  Hey mannen, hartstikke tof, dat jullie zo lekker hebben gevangen, dat geeft de burger moed voor misschien a.s. vrijdag?
  Volgende keer wel een foto van Elske in haar korte broek, he Nico?

  Groetjes Peter

 2. Huib > november 7, 2015

  Antwoord

  Hey mannen
  leuke vangst voor de Oosterschelde!

  Gr Huib

 3. Nico > november 7, 2015

  Antwoord

  Hallo Peter en Huib.Peter ik ga mij best doen om aan Elske te vragen of ze in de korte broek komt de volgende keer….En Huib ook bedankt voor je leuke reactie hier op.

 4. Alain Tulleneers > november 7, 2015

  Antwoord

  JaJaaaaaaaaaaaaaa
  Gelukkig forse inzwem v/d wintervis in de Oosterschelde.
  Gelukkig voor het mooiste hobby te wereld.
  Verder veel hengel plezier toegewenst
  Alain

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *