Home Gastvissers Gijs op de Baars

Gijs op de Baars

Advertenties

Peter,

Gisteren avond stond er een avondje zeebaars op de agenda. Om 20.00 aangekomen op hoek van holland en na de bekende lange wandeling net na de helft van de pier gestart met vissen. De kunstaas doos zat gevuld met shads, twisters en (ruim) voldoende lood koppen. Er liep nog een mooi eb stroompje. Gestart met oranje kopjes van 10 gr. Omdat het amper waaide voelde je werkelijk alles. Regelmatig tikten de loodkoppen de bodem aan maar vastzitten gebeurde vooralsnog niet. Regelmatig wisselen van aas was nodig omdat de baarzen zich nog niet vergrepen aan mijn kunstaas.

Er werd door de vele vissers om me heen niets gevangen dus het werd hard werken voor die ene baars. Na verschillende shads en twisters te hebben geprobeerd een oude favoriet eraan en gooien maar. Het water was net gekenteerd en er liep nu een niet al te krachtig vloed stroompje. Plots was daar de beuk waar je op hoopt. Een redelijke baars had mijn twister gearresteerd en had niet al te veel zin om naar de kant te komen.

Gelukkig lukte dit wel en was de eerste binnen.

Gijs op de Baars

Hierna nog 1,5 uur door staan gooien maar niets meer bij kunnen vangen. Om me heen was het ook niet veel dus prees ik me gelukkig en ben naar huis gegaan. Om 00.00 was ik weer thuis en na een biertje en een douche heerlijk het mandje in gedoken.

Dit was tevens mijn laatste werkdag voor mijn oude werkgever. Nu 1 week vrij om veel te vissen en dan met een opgeladen batterij naar de nieuwe werkgever!

Deze keer wel een foto kunnen maken. Kwam er alleen achter dat er geen flitser op mijn telefoon zit dus maar even bij geschenen met het hoofd lampje.

Groet en jullie horen weer!

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

Nog geen reacties geplaatst, wees de eerste.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *